עבור לתוכן

מהו לדעתכם משחק האסטרטגיה הטוב בזמנים?

Featured Replies

פורסם

סליחה אם כבר נפתח דיון כזה בעבר... אבל לא ממש בא לי להתחיל לחרוש את כל היסטוריית הפורום.

אז מה לדעתכם הוא משחק האסטרטגיה הטוב בכל הזמנים?

לי יש כמה:

World In Conflict

Command and Conquer על כל כותריו

Company of Heroes

אה וכמובן איך אפשר לשכוח את Age of Empires הראשון.

לא שיחקתי בדי הרבה משחקי אסטרטגיה שאמורים להיות מעולים כמו CIVILIZATION וכאלה אז אל תתפלאו שהם לא מופיעים ברשימתי הצנועה...

נ.ב: אם מישהו חשב בכלל להגיד SIMS הוא יכול לדחוף את התגובה שלו ל***. (וזה בכלל לא אסטרטגיה... אולי SIMCITY אבל לא ממש)

• תגובות 64
  • צפיות 5.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

civilization ללא ספק (טוב נו, בעיני לפחות)

אמנם לא היו הרבה שינויים בסדרה החל מהמשחק הראשון ועד CIV IV, אבל כנראה שמתכון מנצח לא צריך לשנות.

זה בהחלט משחק האסטרטגיה העמוק ביותר שקיים מבחינת שפע האפשרויות והמיקרו-ניהול של כל אספקט של הממלכה שלך: כלכלה, תרבות, מסחר עם מדינות זרות, דיפלומטיה, מדע, צבא ועוד ועוד. משחק שפשוט אף פעם לא נמאס לי לשחק בו וכל פעם מתנהל אחרת (ואני משחק בו כבר מהראשון שהיה בסדרה). בעיני הרבה יותר טוב מרוב ה RTS למיניהם שבסופו של דבר די חוזרים על עצמם, רק כל פעם עם גרפיקה יותר טובה, כאשר בסופו של דבר הנוסחה תמיד אותו דבר: אסוף הרבה משאבים, בנה מבנים מהר מאוד, תקים לך צבא ותקוף את האויב. נחמד בהתחלה אבל נמאס די מהר. אמנם לא שיחקתי כמובן בכולם, אז יכול להיות שיש יוצאים מן הכלל הזה, אבל לפי מה שיצא לי לראות לא נתקלתי במשחק אסטרטגיה ששווה בעומק ובתחכום שלו ל CIVILIZATION. יש משחקים כפיים ומלאים אקשן, נכון, אבל בסופו של דבר משחק אסטרטגיה צריך להיות בעיקר משחק של... אסטרטגיה, ולגבי זה CIV שולתתת!!!!11!

"רק... עוד... תור... אחד..."

פורסם

אומנם אין לי ניסיון כולל במשחקי אסטרטגיה, אבל ממה ששיחקתי הכי התמכרתי ל-Heroes 3

פורסם

Red Alert 2, חרשתי עליו כמו מטורף לפני כמה שנים....

WIC, משחק נחמד אבל חסר קצת אקשן.

COH, משחק מאוד חזק וממכר, רק שיש בעיות במולטי של פינגים גבוהים, עדיף לשחק בשעות הלילה.

פורסם

StarCraft כמובן

מתפלא שעדיין אף אחד לא אמר..

פורסם

ממש ככה!

StarCraft

וגם חבילת ההרחבה מוצלחת מאוד!

StarCraft: Broodwar

אני מקווה שSC2 לא יאכזב.

פורסם

RA 2

כל כך חרשתי עליו

(ואני עדיין משחק בו לפעמים ;))

ה-משחק אסטרטגיה

פורסם

חברה, עם כל הכבוד לstarcraft שהיה ענק, אין לשכוח את המקור לכל האסטרטגיה בזמן אמת, total annihilation.

לדעתי משחק האסטרטגיה הטוב מכולם.

פורסם

מי שלא כתב STARCRAFT BW משתייך לאחד מן הבאים:

1. חולה בראש

2. לא מכיר את המשחק.

פורסם

בד"כ אני לא חובב כל כך משחקי אסטרטגיה, אבל המשחקים שהכי נהתני מהם הם

C&C:Generals

AOE2

פורסם

איזה קטע,

בדיוק לפני 4 שעות קיבלתי התקף נוסטלגיה חריף, התקנתי starcraft, וחרשתי עליו כמו מטורף.

אז אתם מנחשים את הבחירה שלי?:)

פורסם

dune 2

פורסם

אני אוהב את master of magic . הרבה יותר טוב מcivilization .

אבל אם אתם מתמקדים ב RTS אז starcraft . גם אני שלא חובב RTS אהבתי את starcraft. המשחק פשוט עשוי טוב ומאוד מגוון .

פורסם

starcraft ממש לא סבלתי

המשחק total annihilation היה מדהים כמות היחידות שהייתה שם, מכל הצבאות הייתה מטורפת, ולכל אחד היה ת'יתרון והחיסרון שלו, אם בסך הכל מסכמים, לכל חיל היו מעל 50 סוגי יחידות שונות!!! (ואני לא מדבר על כמות שאפשר לבנות אלא על סוגים שונים של יחידות!)

קיצר אחד המשחקים הטובים

וכמובן גם DUNE 2 וRED ALERT 2 :)

פורסם

חברה, עם כל הכבוד לstarcraft שהיה ענק, אין לשכוח את המקור לכל האסטרטגיה בזמן אמת, total annihilation.

לדעתי משחק האסטרטגיה הטוב מכולם.

אתה צוחק?

על Dune 2 שמעת?

הקול שלי הולך ל-HOMM3, אגב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים