פורסם 2007 בדצמבר 1417 שנים למעשה אני תוהה על שתי מארזים (כולל ספק שמחזיק מחשב מודרני), מה יש עד סביב ה700-800 ומה יש סביב ה1000-1200חשוב שקודם כל יהיה קר, אחר כך שיהיה שקט, ומיצדי שיראה כמו חילזון הפוך אם הוא עונה על שתי הדרישות הראשונותATX רגיל ואני חושב שזה כל הנתונים שדרוש
פורסם 2007 בדצמבר 1417 שנים P180/182 או Aurora 570 או antec sonata 3/2 או CM690...אני בטוח שיש עוד..אבל אלו עולים לי בראש עכשיו..
פורסם 2007 בדצמבר 1517 שנים 700-800 ש"ח קונים לך היום CM690 שעולה כ-440 ש"ח יחד עם ליברטי 400 שעולה כ-390 ש"ח1200 ש"ח קונים לך באמת את ה-Eureka הנהדר יחד עם ליברטי 400כמובן שאפשר להוסיף טיפה ולקחת VX450 שעולה כ-440 ש"ח
פורסם 2007 בדצמבר 1517 שנים TT EUREKA, עולה כ - 850 ש"ח.דניס על מה אתה מבסס את ההמלצה שלך ?הבחור ביקש שקט ובתחום הזה האנטקP 180 /P182 הם הטובים ביותר ואני לאמדבר על המאווררים שבאים עם המארז אלאעל המארז עצמו שמגיע עם תכנון תאים פנימישאין ב-TT,ובידוד טוב יותר (ביחוד בתא התחתוןשל ה-HD).לפותח האשכול - אנטק P182 ללא ספק ולא הייתיפוזל לשום כיוון אחר .
פורסם 2007 בדצמבר 1517 שנים הוא ביקש אוורור בעדיפות ראשונה.ה - TT עדיף על ה - P182 בכל מובן מלבד השקט שבו ההבדלים זניחים ותלויים בעיקר ברכיבים, מספיק דנו על זה.
פורסם 2007 בדצמבר 1517 שנים מניסיוני האישי אני גם יכול להעיד על הבדלי שקט זניחים (באופן מפתיע) כבר ממרחק קצר מאוד מהאוזן.במקרה הכי גרוע מחליפים למאוררים שקטים יותר ואז בכלל ה-TT לא רואה את ה-P180/182 ממטר
פורסם 2007 בדצמבר 1517 שנים מניסיוני האישי אני גם יכול להעיד על הבדלי שקט זניחים (באופן מפתיע) כבר ממרחק קצר מאוד מהאוזן.במקרה הכי גרוע מחליפים למאוררים שקטים יותר ואז בכלל ה-TT לא רואה את ה-P180/182 ממטראתה ודניס מתחילים להראות סימני פאנבוי לכיווןשל TT. חוץ מהלוח אם שהוא נתיק אין ל-TTשום יתרון על האנטק ובאמת אני לא מבין איךאתה עוד מדגיש שה-TT לא רואה אותו ממטר..איכות בניה יותר טובה,רגליות גומי,תיכנון תאים,אפשרותלשים את ה-HD ב-2 מקומות,אפשרות להעביר כבלים מאחורי הלוח אם הכנה לקירור מים,ספק שמופרד מהמערכת העיקרית... שאני אמשיך ?הקיצר יש לך כמה אופציות,אני לא פוסל את ה-TT ,להפךתקרא ביקורות ברשת תתרשם ותחליט,אני חושב ששני המארזיםהם בסביבות אותו מחיר.מניסיוני האנטק P182 מעולה והיו לי כמה מארזי אנטק.
פורסם 2007 בדצמבר 1517 שנים אתה ודניס מתחילים להראות סימני פאנבוי לכיווןשל TT. חוץ מהלוח אם שהוא נתיק אין ל-TTשום יתרון על האנטק ובאמת אני לא מבין איךאתה עוד מדגיש שה-TT לא רואה אותו ממטר..איכות בניה יותר טובה,רגליות גומי,תיכנון תאים,אפשרותלשים את ה-HD ב-2 מקומות,אפשרות להעביר כבלים מאחורי הלוח אם הכנה לקירור מים,ספק שמופרד מהמערכת העיקרית... שאני אמשיך ?הקיצר יש לך כמה אופציות,אני לא פוסל את ה-TT ,להפךתקרא ביקורות ברשת תתרשם ותחליט,אני חושב ששני המארזיםהם בסביבות אותו מחיר.מניסיוני האנטק P182 מעולה והיו לי כמה מארזי אנטק.סירקולציית האוויר והמרווח הגדול בשל מימדיו הגדולים של האירוקה מקנים לו יתרון מובהק על פני הP182 הקטן וקומפקטי.כבר היו כאן תגובות של משתמשים שקנו את הP182 ואמרו שהוא כמו תנור חם (במיוחד בקיץ, בחורף עוד אפשר להסתדר איכשהו).באירוקה כל הכרטיסים המפלצתיים כגדון האולטרא נראים בו כאילו הם איזה FX5200 במארז רגיל, בP182 צריך להסיר את הכלוב האמצעי כדי להכניס שם כרטיסים מסוג זה וגם אז הכל בצפיפות. מארזי אנטק ידועים בכך שהם לא זולים בלשון המעטה.היו פה מספיק דיונים על שני המארזים האלו ראש בראש ומספיק ביקורות של משתמשים שקנו את שני המארזים והביקורות מדברות בעד עצמן. רק תריץ חיפוש.ואם זה לא מספיק תמיד יש אתרים אוביקטייבים שעשו ביקורות למארזים הללו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.