פורסם 2007 בנובמבר 3017 שנים אני עכשיו משחק ב COD4 ואני רוצה לומר לכם שזהו אחד המשחקים שנהנתי בו עד עתה.הכל כל כך ראליסטי ויש תחושה שאתה באמת נמצא בשדה הקרב.במיוחד נהנתי בשלב של הצלפים בו אני והמפקד שלי אמורים להתנקש במישהו...חברה זה נראה לי כאילו אני בסרט.מהו המשחק שלכם...?
פורסם 2007 בנובמבר 3017 שנים אתם מדברים רק על PC או על קונסולות גם כן?כי אם אתם מדברים גם על קונסולות אז המשחק שלי הוא:Final fantasy 10 ללא ספקלגבי משחקים כמו COD 4 עדיין לא הגעתי אליהם :-\
פורסם 2007 בנובמבר 3017 שנים דילמה קשה,או הנסיך הפרסי כל השלושה, מקס פיין, או COD1+2 (עדיין לא שיחקתי הרבה ב 4 ככה שאני לא יודע).
פורסם 2007 בנובמבר 3017 שנים GOD OF WAR 1 + 2HALF LIFE 1 + 2MAX PAYNE 1 + 2The Elder Scrolls IV: Oblivion
פורסם 2007 בנובמבר 3017 שנים fear - הכי כיף כי הוא באמת מפחיד... וחוץ מזה הוא משחק מושלם.COD2 - כיף בטירוף, לירות בלי הפסקהGRAW 1/2- מדהים גרפיקה , טקסטורה, החשיבה והטקטיקה הבעיה איתו שהוא לא מושלם... (חסר לו פיתוח) FAR CRY - פשוט כיף... לפי דעתי אלה המשחקים הכי כיפים שנוצרו ד"א COD4 היה מתחלף עם COD2 בכיף אבל הם דומים מידי...
פורסם 2007 בנובמבר 3017 שנים Bio Shock משחק ענק.גם Crysis מצויין למרות שהוא קצר וכל כך רציתי להמשיך לשחקOblivion משחק גדול (תרתי משמע)אבל הכי נהנתי לשחק ב Knights of the old Republic במיוחד בראשון. איך אני רוצה שיצא KOTOR 3יש עוד כמה אבל את אלה זכרתי עכשיו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.