עבור לתוכן

האם ניתן יהיה להשתמש במהירות של 8 מגה לשרת מדיה ?

Featured Replies

פורסם

שלום,

אם אני צריך שרת שמשדר בסטרימינג מדיה ברוחב של כ-500kbps אז חיבור מחשב ביתי ל-ADSL במהירות של 8 מגה עם מהירות חזור של 800kbps אמור להספיק, לא ?

(בהנחה כמובן שרק משתמש אחד מתחבר כל פעם לשרת)

פורסם

לפני שאני בכלל אומר לך כן או לא,תבדוק אם אתה בכלל יכול להתחבר במהירות כזו. רוב הסיכויים שאתה לא יכול. תתקשר 199 ותבדוק

פורסם
  • מחבר

לא חבל להרוס שאלה היפוטטית יפה כל-כך בשיקולים מעשיים ?

בדקתי, יכול.

פורסם

יש היום אירגונים של מאות מחשבים שיושבים על פס של 3MB ו-5MB, אז תהיה בטוח שעם מהירות כזו ועם UPLOAD כזה גם 5 אנשים ויותר לא יזיזו לרשת בעת שימוש סימולטני.

פורסם
  • מחבר

יש היום אירגונים של מאות מחשבים שיושבים על פס של 3MB ו-5MB, אז תהיה בטוח שעם מהירות כזו ועם UPLOAD כזה גם 5 אנשים ויותר לא יזיזו לרשת בעת שימוש סימולטני.

לא הבנת את השאלה שלי בכלל לצערי, אבל תודה על הניסיון.

פורסם

גם 7/700 אמור להספיק.

גם 6/600 אמור להספיק.

פורסם

ברור שתאורתית, אם אתה צריך להעביר כמות של X מידע בשניה, אז כל חיבור של Y > X אמור להספיק (עד כדי תוספת קלה בשביל תקורת התקשורת). בפועל צריך לקוות גם שאין פילטור / חסימה / בעיות ניתוב וכו'.

פורסם

זה אמור להספיק בתאוריה, בדיוק מהסיבה המתמטית הפשוטה ש 800 > 500.

לצערי בפועל זה לא תמיד עובד חלק כמו שאתה מצפה.

אני ב 7/700, אין לי בעיה לשדר סטרימינג של מוזיקה למשל

אבל כשזה מגיע לוידאו, גם אם זה XVID/DIVX (לא high def) ,

זה מקורטע (למרות שקצב העברת הנתונים שזה דורש הוא לא גדול ממה שיש לי בפועל)

ככל שהוידאו דחוס יותר טוב (על חשבון האיכות, כי אין דרך אחרת), הזרימה יותר חלקה.

אם תאמר לי באיזו דרך אתה מתכוון לשדר / לקלוט, אולי אני אוכל לנסות עבורך על הקו שלי ולומר לך האם זה עובד חלק או לא.

פורסם
  • מחבר

ברור לי שזה אמור להספיק ברמת התאוריה, אבל בגלל שהעולם שלנו לא תיאורטי בכלל תמיד יש בעיות.

זו הסיבה שלא חשבתי על זה אף פעם עם 5 ועם 6, כשיצא 7 התחלתי לשקול, ועכשיו עם 8 אולי זה כבר מספיק כטווח ביטחון...

אני מתכוון לשדר קבצי FLV בעזרת שרת flash media server - של Adobe, Wowza או Red5.

הקליטה מתבצעת פשוט בדפדפן.

פורסם

לקחת חבילה של 8/800 זה בזבוז, גם 5/500 יספיק לך.

השאלה שאתה צריך לשאול/לבדוק זה האם הספקית שלך תגביל אותך בצורה מלוכלכת/מסריחה (e.g. חסימת/האטת פורטים ב-012) או לא.

אם כן, גם חיבור 80/8000 לא יעזור לך.

פורסם

אני לא מאמין שתהיה לך בעיה, במיוחד במקרה הזה, כשיש לך תמיד את האופציה ל buffering.

לפי דעתי זה היה עובד לך גם על 5/500 מול קליינט בודד.

בכל מקרה, לצערי במקרה הזה לא אוכל ממש לבדוק עבורך, מכיוון שמדובר בתוכנות המצריכות רשיון וידע - שלי...אין.

פורסם

איך בדיוק שידור של 500 יעבוד על קו של 500 באופן רציף ? מה עם תקורה של UDP ו IP וכו' ?

פורסם

buffering

פורסם

עדיין אם הזרימה היא של 500KBPS עדיף לקחת מרווח בטחון של 20-50KB

למרות שהם נותנים לך מרווח של איזה 10KBPS אוטומטית מהספק

פורסם
  • מחבר

באותו נושא, איזה מחשב (חומרה) אני צריך כדי להריץ כזה שרת בסיסי ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים