עבור לתוכן

בעיה במארז P182

Featured Replies

פורסם

קיבלתי היום את המארז ANTEC P182 ולפי מה שאני יודע , טוב נו זה עובדה.. יש מקום ל 2 מאווררים בצד הקדמי של המארז אבל לפי מה שאני רואה אין אפשרות לחבר מאוורר ( מאוורר תחתון ) למארז כי אין שם חורים לברגים ובכלל המאוורר לא נכנס למן מסגרת כזאת מברזל.. וניסיתי בכל הדרכים!$@!!!

ניסיתי לדחוף קצת למטה ואז לדחוף למעלה , ניסיתי מלמעלה למטה ואני פשוט לא מצליח!!

BTW יש לי מאווררים 120MM של NOCTUA ..

ואני לא יודע אם זה קשור אבל ראיתי שבמאוורר העליון יש מן מעמד כזה שחור ובתחתון אין אז זה קשור?

בבקשה !! אני צריך תעזרה שלכם!

למי שלא הבין על איזה מאוורר אני מדבר אז על המאוורר שהפתח שלו פתוח לגמרי בתמונה ( תחתון )

00FA000000077180.jpg

פורסם

הוא אמור להתחבר בין הכלוב כוננים לדופן של המארז.תראה על הכלוב יש שני חורים לברגים אם אני זוכר נכון

ובלי קשר זה מיקום די מיותר יש מאוורר באמצע התא זה מספיק אם יש לך עוד מאוורר תעביר אותו אחד למעלה לכלוב כוננים האמצעי ככה שיקרר את הכרטיס מסך

פורסם
  • מחבר

וואי תודה!!!

חחח איזה מפגר אני!! ואני עוד יושב שעתיים ומנסה להכניס את המאוורר למסגרת הזאת ואז אני קולט שבכלל אין חורים לברגים!! דיי אני מרגיש כל כך אידיוט :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

מממ :\ ניראה לי מה שאמרת לא נכון כי בדקתי את כל הכלוב ואין שם מקומות לברגים..

יש מצב בכלל לא אמור להיכנס לשם מאוורר?

פורסם

בכלוב התחתון הוא אמור להיכנס בין הכלוב לדופן של המארז

בכלוב העליון הוא יכול או להיכנס בין הכלוב לדופן או מצד שני של הכלוב

אמורים להיות לך מתאמים כאלו מאין קליפסים לתפוס אותו שם באריזה של הברגים

בכל מקרה שוב אני אומר בכלוב התחתון זה בהחלט מיותר לשים מאוורר נוסף כי יש שם רק הארדיסקים וספק כוח והתא הזה מופרד משאר המארז

פורסם
  • מחבר

אוקי , אבל עדייו נגיד ואני רוצה לשים שם מאוורר ... אני לא יכול להכניס את המאוורר לדופן שבין הכלוב כי יש מן מסגרת מברזל כזאת שמפריעה לי להכניס את המאוורר ( המאוורר יותר גדול מהמסגרת )

תמונה :

http://img526.imageshack.us/img526/3562/dsc00750km4.jpg

פורסם

:s07:

הנה תמונה נכונה

p182d.jpg

הוא יושב בין הספק לכלוב התחתון של הHDD

פורסם

המאוורר שאתה מתאר זה אחד מהשניים שאפשר לשים למטה והוא מגיע עם המארז.מה שהא התכוון נראה לי זה מאוורר נוסף לא מה התכוונת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים