פורסם 2007 בנובמבר 2418 שנים יש את ה PATCH 1.1 BETA שמסדר מלא דברים! ומוסיף גם (לתפריטים)...BTW למה כש אני מנסה להתחבר לשרתים זה מתחבר,מעלה את המפה ואז אומר: CONNECTION FAILEDלמה? :'(
פורסם 2007 בנובמבר 2418 שנים שרתים עם PING מאוד גבוה?.. תמיד תתחבר לסרברים עם הPING הכי קטן. ותבדוק אם הפיירוול שלך חוסם את הפורטים של המשחק.
פורסם 2007 בנובמבר 2418 שנים מחבר מתחיל להשתפר IGN נתנו 9 http://pc.ign.com/articles/837/837322p1.html
פורסם 2007 בנובמבר 2518 שנים יש מצב שזה בגלל שיש לי 012 NET?לא קשור זה בעיה במשחק יש את זה למלא אנשים גם שלא מישראל ולא יודעים מה המקור הבעיה
פורסם 2007 בנובמבר 2617 שנים היום הזמנתי מVGAMES את המשחק עוד יומיים שלושה אצלי :ylsuper: LOL רוב הסיכוים שהמשחק או שלא יעבוד לך או שלא תוכל לשחק באינטרנט כי תיהיה לך בעיה בהתחברות לסרברים אז אל תשמח כול כך
פורסם 2007 בנובמבר 2617 שנים LOL רוב הסיכוים שהמשחק או שלא יעבוד לך או שלא תוכל לשחק באינטרנט כי תיהיה לך בעיה בהתחברות לסרברים אז אל תשמח כול כך למה רוב הסיכויים שלא יעבוד לו?..
פורסם 2007 בנובמבר 2617 שנים למה רוב הסיכויים שלא יעבוד לו?.. כי לרוב האנשים שקונים או ש"קונים" את המשחק יש בעיות או שלא מצליחים להיכנס למשחק או שלא מצליחים לשחק באינטרנט
פורסם 2007 בנובמבר 2617 שנים תכלס כן שם אתה האדמין אתה יכול לשים איזה מפה שאתה רוצה מתיי שאתה רוצה וגם הבוטים ב UT3 משחקים בידיוק כמובני אדם ועל רמת הקושי ההכי גבוה שום שחקן אנושי לא מתקרב לרמה שלהם
פורסם 2007 בנובמבר 2617 שנים תכלס כן שם אתה האדמין אתה יכול לשים איזה מפה שאתה רוצה מתיי שאתה רוצה וגם הבוטים ב UT3 משחקים בידיוק כמובני אדם ועל רמת הקושי ההכי גבוה שום שחקן אנושי לא מתקרב לרמה שלהםplaying against a bot is like playing against a very weak playerafter a month online u get to see how weak they are
פורסם 2007 בנובמבר 2617 שנים playing against a bot is like playing against a very weak playerafter a month online u get to see how weak they areLOL זה ממש לא נכון שחקתים אנושיים לא עושים שום דבר מיוחד שבוטים לא עושים(חוץ מלדבר בצ'אט)
פורסם 2007 בנובמבר 2617 שנים playing against a bot is like playing against a very weak playerafter a month online u get to see how weak they areכן גם אני חייב לא להסכים עם זה. תנסה לשים את הבוטים על הרמה הכי גבוה (מתוך איזה 20 רמות אפשריות חחח)ואתה תראה ששוחטים אותך ואתה במזל תצליח להרוג אחד על כל 20 פעם שהורגים אותך.אחר כך תעבור לשחק באינטרנט ותראה ששם הרמה היא בערך MEDIUM חוץ מכמובן שחקנים "מקצוענים" שממש משקיעים במשחק שלרוב לא תמצא אותם בPUBLIC גם ככה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.