עבור לתוכן

Crysis - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

מה עם הפאצ'ים שהם הבטיחו?

ומה עם הדרייברים שישפרו את הביצועים בצורה ניכרת שנוידיה הבטיחו?

הכלבים נובחים והשיירה עוברת.

• תגובות 2.7k
  • צפיות 257.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מישהו יודע איך מסיימים את השלב ראשון !!!!!???

הרגתי את כולם באי , עשיתי את המשימות חוץ מהארונה עם הsignel משו כזה ,ואני לא יודע איך להשלים אותה ולסיים את השלב !!!!!

מישהו יכול לעזור בבקשה .......

ועוד משהו יש לי 8800GT ואני יכול לשים את ההגדות של הגרפיקה רק על HIGH ולא על v.high למה זה ? הכרטיס שלי לא מספיק חזק בשביל זה ?

פורסם

צ'מע אני ניסיתי וזה באמת לא זה אבל עדיין סבבה

לפחות הם זזים עכשיו

פורסם

סיימתי את המשחק באמת משחק קצר מאוד ובמיוחד השלב האחרון שהוא יותר קצר מהשלב הראשון....

פורסם

סיימתי את המשחק באמת משחק קצר מאוד ובמיוחד השלב האחרון שהוא יותר קצר מהשלב הראשון....

כמה שעות משחק ?

פורסם

מישהו יודע איך מסיימים את השלב ראשון !!!!!???

הרגתי את כולם באי , עשיתי את המשימות חוץ מהארונה עם הsignel משו כזה ,ואני לא יודע איך להשלים אותה ולסיים את השלב !!!!!

מישהו יכול לעזור בבקשה .......

ועוד משהו יש לי 8800GT ואני יכול לשים את ההגדות של הגרפיקה רק על HIGH ולא על v.high למה זה ? הכרטיס שלי לא מספיק חזק בשביל זה ?

1. אתה צריך ללכת לנקודה שמסומנת לך במפה אין יותר מסובך מזה.

2. ה V.HIGH לא קשור לכרטיס שלך אלא למערכת הפעלה- אני מניח שאתה עובד עם XP. ה V. HIGH מאפשר את הDX10 וDX10 יש רק בויסטה. אפשר גם לאפשר את ה V.HIGH ב XP וזה מגיע לביצועים מאוד קרובים ל DX10

אבל אני לא ממש יודע איך. תחפש פה אולי כבר הסבירו את זה.

פורסם

כמה שעות משחק ?

לא יודע כמ שעות אבל לא הרבה שעות...

אני שיחקתי בסביבות השעה-שעתיים ביום במשך 6 ימים...

פורסם

כמה שעות משחק ?

אצלי זה היה משהו כמו 10 שעות

פורסם

תודה רבה על העזרה אני עכשיו בשלב 2 ,כשאני צריך להיכנס לבסיס של הקוראינים שמוקף בחיילים עם שוטגאן ומוקשים...קשה ביותר !!!

משחק מדהים לדעתי !!! הגרפיקה מההממת !! עוד מעט אני יתחיל לשחק בcod4 ונראה מי לוקח ;D

פורסם

לא הבנתי מזה...?

מוד שמאפשר פיזיקה על הגופות....

פורסם

חייב עזרה !!! דחוף

לקראת סוף השלב השני שצריך להשמיד שני טנקים ,אני ניסיתי עליהם הכל פשוט הכל ,טילי כתף ,רימונים גמרתי עליהם את כל המחסניות שלי ולא הצלחתי להשמיד אות םאיך עושים את זה ?

פורסם

חייב עזרה !!! דחוף

לקראת סוף השלב השני שצריך להשמיד שני טנקים ,אני ניסיתי עליהם הכל פשוט הכל ,טילי כתף ,רימונים גמרתי עליהם את כל המחסניות שלי ולא הצלחתי להשמיד אות םאיך עושים את זה ?

ניסית מוקשים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים