פורסם 2009 בינואר 316 שנים תגידו.. מה הקטע של ה-MultiPlayer במשחק הזה?מה אני אמור לעשות במשחק הזה?מאיפה אפשר להשיג נשקים?שחקתי בזה כמה שעות.. ולא הבנתי כלום. זה בא עם משימות?כי איך ששמתי לב זה ממש ממש שונה מ-COD4 ו-5.
פורסם 2009 בינואר 316 שנים DONT PUSH IT אבל אולי זה יעזור תרשום בגוגל TRANSLATE ואז דרך הכלי שם תתרגם את כל הכתובת. אני מנחש שאתה שואל כי אתה לא מבין מספיק טוב אנגלית.
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים אנשים תעזרו לי בבקשה למי ששיחקת במשחק למה הצלף רועד כול נשק אפילו לא בהכרח רובה צלף בעצמו אני שם עלייו תוספת צלף והוא רועד הצלף שאני פותח אותו לא יושב בול על הבן אדם רועד זה צריך להיות ככה או שיש למישהו פיתרון איך מעמידים תצלף שיעמוד קבוע <??????????????
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים פעם הבאה - דבר ברור"חברים, הרובה צלפים רועד ןלי, איך אני מייצב אותו".תשובה - תשתמש ב MAXIMUM STRENGH של החליפה. גם לכרוע ברך ולשכב עוזר.
פורסם 2009 בפברואר 1816 שנים אז ככה יש לי מעבד e8400 כרטיס מסך 9800gtx+4gb ramיש לי ווינדוס ויסטה אולטימייטאני עוד מעט הולך ליקנות את המשחק אז על איזה הגדרות זה יפעל לי הכי טוב ביחס למערכת שלי? ברזולוצייה 1280X1024 (הרזולוצייה המקסימלית שלי)ירוץ לי טוב על very high?
פורסם 2009 בפברואר 1816 שנים תלוי מה אתה מגדיר כטוב..לדעתי יפעל יחסית טוב, אם תעשה איזון כלשהו בין H ל VH (תוריד את הדברים הלא חשובים ל H\M ואת החשובים תעלה ל VH)ושים AA על X2
פורסם 2009 בפברואר 1816 שנים תיראה איזה מוזר אני משחק רק על high ויש תקיעות יש קטעים שהמסוקים יורים והכל זה ירד לי אפילו ל 15 fps מה זה?? מלא קירטועים יש במקומות מסויימים ואני על רזולוצייה 1280X1024
פורסם 2009 בפברואר 1816 שנים תיראה איזה מוזר אני משחק רק על high ויש תקיעות יש קטעים שהמסוקים יורים והכל זה ירד לי אפילו ל 15 fps מה זה?? מלא קירטועים יש במקומות מסויימים ואני על רזולוצייה 1280X1024 HERE IT COMES AGAIN.... תמיר לך לפורום כללי ותבקש מדריך קריאה בעיברית למתקשים
פורסם 2009 בפברואר 1916 שנים יאוו מה אתה לא מבין אז אמרתי בסדר crysis warhed עם תקיעות לא נורא אבל שגם זה לא פועל טוב זה מעורר חשד גדול יש לי 20 fps במפות פתוחות כמו השליו שאני על ספינה וזה ממש לא שחיק אי אפשר לשחק ככה זה מקורקע לגמריי עד שאני עושה כוונת מל קירטועים וכל זה על רזולוצייה 1280X1024 הגדרות high בלי פילטרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.