פורסם 2008 ביולי 3017 שנים זה קורה בכל פעם, גם אחרי RESTART ?זה קרה קודם לכן?תבדוק מה עדכנץ CODECים, DRIVERים, עדכון WINDOWS UPDATE כולשהו ?מציע לעשות SYSTEM RESTORE לזמן לפני התקלה.
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים כל פעםלאהדרייבר הוא האחרון שיצא, 8.7 (לא מחקתי את הקודם :-\ יש מצב שזה משנה?)אני מעדכן כל ימים, למה אתה מתכוונן בCODECים? של מה?
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים תעשה SYSTEM RESTORE לנקודת זמן לפניש התחילו התקלות ותראה אם זה נפתר.http://www.microsoft.com/windowsxp/using/helpandsupport/learnmore/systemrestore.mspx
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים משום מה, כשאני מפעיל את הבנץ' אז במקום להריץ את הטסט כמו ב3DMARK הוא מפעיל לי את המשחק מהשלב הראשון כשבצד ימין כתוב לי כל מיני נתונים של המשחק(ביניהם גם כמה FPS בשידור חי).אני רוצה את הטסט האוטומטי
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים נו יש לי את זה אחיזה לא עוזר ליכשאני מפעיל את זה, זה מפעיל לי את המשחק עם נתונים בצד ימין למעלה במסךבמקום להריץ טסט אוטומטי כמו ב3DMARK
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים הסיבה היחידה שלא שמתי את כל ה MODים האלה זה כי הם מחשיכים את המשחק מה שגורם לאוייבים להיראות בלתי נראים לפעמים במפות ג'ונגלים וליד עצים ובצללים שזה סתם טמטום. למה להקשות על עצמך לשחק בכיף ?
פורסם 2008 באוגוסט 317 שנים מישהו יכול לעזור לי עם הבנץ' ולהגיד לי למה הוא מפעיל לי את המשחק מהשלב הראשון במקום להריץ טסט אוטומטי?
פורסם 2008 באוגוסט 317 שנים זה הבנץ' עצמו. מפעיל את השלב הראשון, רץ אוטומטית ברחבי השלב, חוזר על עצמו 3-4 פעמים ובסוף חוזר לתוכנה ומראה לך תוצאות. סבלנות
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים הוא פעם הריץ לי את הטסט האוטומטי.וכמו שאמרת עכשיו, מפעיל את השלב הראשון - רק הבעיה היא שאני בעצם משחק, שום דבר לא רץ אוטומטית.זה עושה כמו FRAPS על גבי המסך במשחק.
פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים היי, יש לי בעיה ממש דפוקה! כשאני מתחבר למשחק כלשהו במולטי אחרי כמה זמן אני נזרק, זה כותב לי ש"נבעטתי" מהמשחק...אני לא יודע למה.למשהו זה גם קרה? יש למשהו רעיון איך להיפטר מהבעיה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.