עבור לתוכן

Crysis - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

צודק יש הבדלים אבל הם ממש קטנים ! במצב כזה שלא שווה לעבור לויסטה בגלל המשחק הזה

במיוחד ש-

dont worry about having Windows Vista and DX10 on your machine - youll be able to max out all settings in Warhead with your DX9-capable videocard
  • תגובות 2.7k
  • צפיות 255k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

נכון ותקבל את אותו האפקט כמו שראינו בהנ"ל כי למעשה קרה אותו דבר.

קיבלת הגדרות VERY HIGH על DX9 בלי אפקטים של DX10.

פורסם

אני וחבר שלי רוצים לשחק קרייסיס ברשת.. אבל משום מה המחשב מסרב לזהות את השרת שלו ולחילופין את שלי אצלו..

אנחנו משחקים דרך המאצ'י וכאשר אני מתחבר לאייפי שלו הוא מתחבר טוען את השלב אבל בסיום הטעינה מופיעה לי שגיאה "kicked from server" או "disconnected from server"

מישהו יודע מה אפשר לעשות?

פורסם

שלום לכולם

יש ברשותי מחשב חדש והייתי מעוניין לדעת אם בכלל כדאי לי להתקין את קרייסיס

לוח GA-EP45-DS3R

4 גיגה זכרון 2*2 800

מעבד E8400 +קירור 25 מעלות במנוחה

כרטיס מסך HD4780 512 DDR5

מסך 22 של אזוס 1600*1200

פורסם

זו שאלה רצינית?

אוהב FPS?תתקין!

פורסם

אני וחבר שלי רוצים לשחק קרייסיס ברשת.. אבל משום מה המחשב מסרב לזהות את השרת שלו ולחילופין את שלי אצלו..

אנחנו משחקים דרך המאצ'י וכאשר אני מתחבר לאייפי שלו הוא מתחבר טוען את השלב אבל בסיום הטעינה מופיעה לי שגיאה "kicked from server" או "disconnected from server"

מישהו יודע מה אפשר לעשות?

בבקשה..

פורסם

PUNKBUSTER protection

מופעל ?

היתה לי אותה בעיה שזה היה ב-DISABLE ...הפעלתי ואז הכל תקין

פורסם

אצל שנינו זה disable.... צריך להפעיל?

אבל אם אנחנו משחקים ברשת פרטית זה לא אמור להפריע נכון?

פורסם

מישהו פה יודע?? למה אי אפשר לעבור בgraphic setting לvery high וזה מסומן על אפור

זה נותן אפשרות לעבור high אבל זה נועל את הvery high .......מישהו יודע איך משחרריים?

פורסם

בד"כ על שאלות כאלו אני אומר את התשובה ואומר בפעם הבאה תריצו חיפוש.

אבל FFS, השאלה נשאלה איזה מיליון פעם, ולא רק פה בדיון, בכל מקום, תריץ חיפוש ותמצא.

טוב נו... אני מוותר אבל פעם הבאה תריץ חיפוש, האופציה V.HIGH מיועדת לויסטה, "DX10".

אבל מצאו דרך להערים על המפתחים (או שלא*) ולפתוח את זה גם ב XP, את זה אין לי כוח להסביר, תריץ חיפוש.

רק שתדע שאתה לא יכול לפתוח DX10 ב XP, אתה רק פותח את האפשרויות של V.HIGH, הרבה טועים בזה.

* = תגידו, רק לכם זה ניראה יותר מידי קל ליפתוח את ה V.HIGH ?

כאילו אף אחד לא חשב על זה שאולי עשו את זה בכווונה או משהו ?

אולי קרייטק חתמו חוזה עם נווידיה או עם MICRO$OFT שהם יישארו אופציות רק לויסטה ול DX10 אבל בעצם

הם לא סגרו את זה באמת כדי לאפשר גם למי שאין DX10 להנות, ובכך הערימו על נווידיה או על MICRO$OFT....

(/תאוריה)

פורסם

ואלה אחי פנאן תודה

ואתה אומר אפשר לפרוץ את זה

פורסם

היי, יש לי בעיה עם העידכון של קרייסיס...

כבר התקנתי ועדכנתי אותו בעבר ולא מזמן הוא לע עלה , אז מחקתי אותו, לאחר מכן התקנתי אותו שוב והפעם הוא לא מאפשר לי לעדכן.

כאשר מגיע הקטע של COPYING FILES בINSTALL SHIELD זה מורה לי להכניס את הדיסק כאשר הוא כבר בפנים , ניסיתי כל מיני שיטות. להוציא ולהכניס , כל מיני וזה לא עובד! מה אני יכול לעשות? משהו? עצות בבקשה...ניסיתי להתקשר לאטארי ישראל אבל הם לא ממש עונים. :nixweiss:

פורסם

הקו עובד מ16 עד 20 בערב בלבד.

אגב, ביצועי כרטיסים ב CRYSIS, פתיחה יפה ל WARHEAD.

פורסם

מבחן טוב..!

רואים ש9800GX2 ו 280 GTX די שווים...מה שלא ברור זה שבאתרי מבחנים ב1920X1200 בVERY HIGH התוצאות פחות טובות מאשר הסרטון הזה ביוטיוב.

! ? ?

פורסם

שלום לכולם.

יש לי בעיה רצינית עם המשחק - הוא לא נשמר לי.

אני לוחץ LOAD- הוא מפסיק להגיב.

מישהו יודע למה זה? זה ממש מציק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים