עבור לתוכן

Crysis - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

חח בדיוק סיימתי את המשחק בפעם השנייה, אבל הפעם שיחקתי ב VHigh\High בניגוד לפעם הקודמת ששיחקתי על low

משחק קטלני ביותר, גראפיקה מדהימה ! אין מה להשוות שום משחק ל crysis !

שחקן כמו פסיכו לא ראיתי הרבה זמן, מת עליו.

אגב, ידעתם שיש לו קעקוע של נשר עם חרב על הראש מאחורה ?

ואני מת לדעת איך Nomad ניראה!

• תגובות 2.7k
  • צפיות 257.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

ואני מת לדעת איך Nomad ניראה!

חכה לWarhead.

פורסם

יש לי בעייה ב-crysis - המשחק עובד מצויין הכל טוב אבל בכל פעם שאני מנסה לשמור או שאני מגיע לנקודת ציון המשחק נתקע

יצוין כי הבעיה החלה רק בשלב מאוחר של המשחק ולא בהתחלה... מה עושים?

פורסם

כאשר אני מכניש את הדיסק של קרייסיס ולוחץ: PLAY עולה מסך שחור ואחרי כמה שניות חוזר לדסקטופ - ניסיתי להכנס מאייקונים / קיצורים אחרים וזה לא עבד :-\ ...

זה המשחק היחיד שלא עולה ואין עליו לא שריטה ולא אבק, דיסק במצב מושלם! מה אני יכול לעשות ???

פורסם

ניסית להתקין מחדש?

פורסם

כאשר אני מכניש את הדיסק של קרייסיס ולוחץ: PLAY עולה מסך שחור ואחרי כמה שניות חוזר לדסקטופ - ניסיתי להכנס מאייקונים / קיצורים אחרים וזה לא עבד :-\ ...

זה המשחק היחיד שלא עולה ואין עליו לא שריטה ולא אבק, דיסק במצב מושלם! מה אני יכול לעשות ???

זה לא הדיסק...

תנסה להתקין NVIDIA DRIVER מחדש.

פורסם

למה? כל המשחקים האחרים עובדים נפלא...זה רק הוא שעושה בעיות. :nixweiss:

פורסם

אפשר בבקשה תלינק לעדכון הכי חדש של המשחק?

פורסם

תודה הורדתי את 1.2 רק חבל שנותר 34 שעות :(

אשמח אם יש עוד מקומות?

פורסם

קלטתם שבמולטיפלייר , אם רוצים לפתוח חשבון חדש, אז ברשימת המדינות הם הוסיפו ליד Israel גם " Occupied Territories" ???? קלטתם את הביזיון ?? להכניס פולטיקה למשחק ?! גועל נפש !! :-\

[attachment deleted by admin]

פורסם

תודה אבי הסתדרתי.

פורסם

קלטתם שבמולטיפלייר , אם רוצים לפתוח חשבון חדש, אז ברשימת המדינות הם הוסיפו ליד Israel גם " Occupied Territories" ???? קלטתם את הביזיון ?? להכניס פולטיקה למשחק ?! גועל נפש !! :-\

WTF?!?!

פורסם

לא שמת לב?

עריכה: כמה פלשתינים כבר משחקים קרייסיס...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים