עבור לתוכן

Cooler Master 690

Featured Replies

פורסם

מוסיף עוד תמונות...[br]פורסם בתאריך: 8.11.2007 בשעה 23:04:00

עוד תמונות[br]פורסם בתאריך: 8.11.2007 בשעה 23:05:48
עוד קצת ;)[br]פורסם בתאריך: 8.11.2007 בשעה 23:07:46
זהו אלה האחרונות :xyxthumbs:

[attachment deleted by admin]

פורסם

הוא נראה חמוד לאללה.

אבל מה מיוחד בו?

פורסם
  • מחבר

מקום עד 7 מאווררים ומגיע עם 3.

בלומי זעזועים לספק.

מתקון מיוחד לדיסקים.

מספיק מקום ל - 2 8800 GTX

מחיר 455 ש"ח.

פורסם

אה וואי נחמד

מחיר לא רע בכלל!

פורסם

איך הוא מבחינת רעש?

פורסם
  • מחבר

עוד לא בדקתי אבל יש לי 2 schyte s-flex למקרה חירום , חסר לי הקירור למעבד בתקווה שאני אחבר את הכל מחר ואוכל לבדוק רעש וטמפ' ...

פורסם

תעלה תוצאות של טמפרטורת רכיבי המערכת.ותספר מה הרעש

פורסם

שכחת לציין סט תופסנים שמאפשרים לאחרון שבנובים לתקתק Cable Management מהסרטים בקלות. מספיק מקום למערכת קירור מים (מכובדת) פנימית. מקום ל-8 מאווררים (אחד מאחורי ה-CPU - אם תצליח למצוא מאוורר 80X80X20) ואוורור מצוין אפילו אם תוציא אחד מה-3 שמגיעים אתו.

הוא לא רועש במיוחד, אבל גם לא בליגה של האנטק P או ליאן-לי. אפשר להתקרב לשם אבל זה מצריך קצת עבודה.

שאיבת אבק זו עוד נקודה שצריך לשים אליה לב.

נראה לי שזה גם המארז של המחשב הבא שלי, אלא אם כן אני אצליח לשכנע את עצמי לקנות את הקוסמוס. בכלל, ה-CM690 הוא פחות או יותר "קוסמוס לייט".

גילוי נאות - אני קצת פאנבוי של CM. צריך לקחת את ההודעה הנ"ל לאור העובדה הזו.

אה, נראה לי שאמרתי לך (אולי זה היה מישהו אחר) שהמאוורר השלישי יועיל על הרצפה יותר מאשר על הדופן.

פורסם
  • מחבר

אכן אמרת את זה לי בזמנו אבל בפרום בחו"ל אמרו לי שמאוורר נוסף יועיל למעלה , בכל מקרה אני מוסיף מאוורר אחד נוסף (סה"כ 4) המאוורר 80 בצד לא יעיל לפי הביקורות , כמו כן המארז מגיע עם 2 פילטרים כנראה שאני אוציא את זה שלמטה וארכיב אותו עם מאוורר נוסף מלמעלה...

פורסם

יופי של מארז! תתחדש.

פורסם

למטה אמרתי! למטה!!! :pissed:

ואני אסביר גם למה...

אני מניח שלמעלה אתה מתכנן לפלוט אויר כך שיווצר לחץ שלילי. במקרה הזה זאת אומרת הרבה אבק שנכנס בלי הפרעה (אתה יודע שיש לו מאיפה).

אם אתה שואב מלמטה אז:

א. מכניס אויר ישר מהרצפה - הכי קר שאפשר.

ב. יוצר לחץ חיובי בתוך המארז. במקרה הזה, כל חור שאין עליו מאוורר יפלוט אויר במקום להכניס. ויש לך שליטה יותר טובה על ערוצי הכניסה של האויר - ועל חצי מהם יש כבר פילטר. 8)

להרכיב פילטר על מאוורר פולט זה לא רעיון חכם, אגב. למעשה אתה כולא בפנים את רוב האבק שמגיע למאוורר.

פורסם

בהחלט מארז שנראה מדהים,על אחת כמה וכמה לאור המחיר שלו.

אם היתי צריך מארז אני די בטוח שזה היה המארז שהיתי קונה.

אלוף העראק,הוא לא אמור להתחרות עם Pים וליאן ליאים ככה שאין בזה שום דבר מפתיע ות'אמת אני לא חושב שמישהו מצפה ממארז של 450 ש"ח להיות כזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים