עבור לתוכן

מפרט למשחקים עד 3.5K כולל הרכבה, ללא ציוד היקפי.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

היי

קלעת בדיוק לתהייה שלי - שאלתי כמה אנשים לגבי ההבדל של המגה cache בין המעבדים והם אמרו לי שיש שינוי , אבל הם לא כל כך מתמחים באוברקלוק ולא מכירים את המעבדים שאני מדבר עליהם . חוץ מזה , אני לא מצפה להגיע לשיא של האוברקלוק עם המעבד , 3.5 אני חושב שיהיה יציב ובטוח בשבילי בינתיים , למרות שעם הקירור המתוכנן , אני יכול לצפות לאוברקלוק גבוה יותר .

לגבי העכבר והמקלדת , לא לפני הרבה זמן קניתי את ה MX Rev. - שינוי דיי גדול מעכבר אופטי רגיל ומאוד נוח , איתו קניתי מקלדת של לוגיטק חדשה , שעם כל הכפתורים שבה+שבעכבר אני מוצא את עצמי עושה המון פעולות מהירות רק עם הכפתורים המקלדת והעכבר , אז אני חושב שאני אקנה את מה שהצעת לי קודם - הליברטי וה 120U (מאחר שהבנתי שאין כזה הבדל בין ה E2180 ל E4500 לאחר אוברקלוק) .

תודה ,

המשך יום נעים ושבוע טוב ,

נדב .

• תגובות 53
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תשמע נדב, אם אתה רוצה יותר פירוט על ההבדלים בגודל ה-Cache במעבדים, אתה יכול לקרוא את הכתבה הבאה.

תסתכל במיוחד על הבנצ'מארקים שביצעו שם (תסתכל רק על ההבדלים בין 1M ו-2MB).

אז כן, יש שם הבדלים לטובת ה-2MB, אבל זניחים ביותר, לא כאלה שאמורים לגרום לך לשקול לקחת את ה-E4500.

פורסם
  • מחבר

היי

לא ידעתי שיש בנצ'מארקים גם על השוואות של זכרונות למעבדים , זה עזר לי מאוד .

אתה צודק , אין הבדלים משמעותיים כל כך , ואני מסוגל לחיות עם כמה fps פחות , זה לא מה שיפריע לי כרגע , וגם עם אוברקלוק זה יוכל להשתפר .

תודה והמשך יום נעים ,

נדב .

פורסם

כן הבנצ'מארקים מהסוג הזה פחות נפוצים מאשר של כרטיסי מסך למשל...

תעדכן אותנו בהמשך לגבי המפרט שלך ;)

פורסם
  • מחבר

היי

אחרי שיחה עם פוקס פיסי הועלו עוד כמה בעיות ,

הוא הציע לי את ה Corsair VX Series 450W שהוא גם טוב , ואמר לגבי הליברטי שבאו אליו כמה אנשים שהיו להם בעיות איתו ושכדאי לקנות את ה corsair משום שהוא יותר יציב ובעל הספק גדול יותר (אבל השאלה שלי פה - האם הליברטי יספיק למערכת שלי ? יש הבדלים גדולים שין השניים?)

ואז עלה גם הנושא של המארז - הוא הציע לי באנדל של

NZXT APOLLO + PCP&COOLING Silencer 470W ב 750 לעומת -

Sunbeam 3D STORM + ליברטי / corsair שזה יוצא - 681 (ליברטי) או 725 (corsair)

משום מה אהבתי מאוד את המארז של ה sunbeam , נראה לי דיי יעיל עם כל הקירור שלו , לעומת האפולו הגדול יותר - שאין לו כל כך זרימת אוויר טובה כמו שב sunbeam (לפי תמונות של המאווררים הנוספים)

לעניין המעבד - אני אקנה את ה -

Intel Pentium Dual-Core E2180 2GHz 800MHz 1MB LGA775 CPU TRAY כי אין טעם להוציא עוד כסף על גירסת ה box (אני מוסיף קירור אחר , לא סטוק) .

אז מה שקיבלנו זה :

55700925es7.jpg

בצבע כתום - המחיר עם הליברטי וה sunbeam

בכחול - ה corsair עם ה sunbeam

באדום - הבאנדל שהציעו לי

אשמח לשמוע מה דעתך ,

המשך יום נעים ותודה ,

נדב .

פורסם

שטויות, גם אם היו לו כמה לקוחות ספציפיים שחוו בעיות עם הספק- אי אפשר להסתמך על כך.

לא סתם יש כ"כ הרבה המלצות על הספק הזה.

אני לא יודע להגיד לך עד כמה ההבדל בדגש על הקירור של ה-Apollo לעומת ה-3D storm, אבל אני כן אגיד לך שהעיצוב של ה-Apollo קנה אותי.

אני חושב ששניהם מארזים איכותיים ואני אישית הייתי משקיע קצת בשביל העיצוב של המארז, תחשוב על זה- הוא יישב לך אח"כ בחדר לשנתיים/שלוש? זה רהיט לכל דבר... (זה כמובן אחרי שהתחשבנו בכך ששניהם מארזים ברמה דומה).

בקיצור- אני במקומך הייתי הולך על שילוב מושלם של Liberty+Apollo.

אבל המשחק פה הוא כבר שלך מבחינת התקציב...

פורסם
  • מחבר

היי

אם היה דגם של האפולו בלי חלון הייתי קונה מבלי לחשוב פעמיים , אני לא יודע מה יש לי נגד חלונות , אבל אני פשוט לא אוהב אותם כל כך .. (מעניין איך זה לישון בלילה עם תאורה כחולה כזו גם..)

אני חושב שהאפולו קצת יותר גדול מה sunbeam , מה שנותן עוד קצת מקום לדברים , אני מתכוון - ב sunbeam שני המאווררים נמצאים באמצע של המארז ואני מתאר לעצמי שזה יהיה דיי צפוף , בהתחשב על הקירור למעבד הגדול (עם מאוורר 120) שיתווסף ..

באופלו יש עוד קצת מקום , שאפילו עם הקירור למעבד לא תהיה בעיה , לפחות לא תאורתית , ואז אני יוכל לבנות אולי תוספת של מאווררים דומה לזו שב sunbeam , ככה שמבחינת הקירור לא תהיה בעיה בכלל .

אבל "בחזרה למציאות" - יש לי תקציב עד ל 3800 (נוגע לחנות הזו) וגם כל התכנונים כאן הם בסביבות ה 3800 אז אין בעיה כל כך , אבל השאלה האם לא כדאי לי כבר לקחת את הבאנדל של האפולו (עם הספק 470W) שהמוכר המליץ לי עליו ?

חוץ מזה , גם ה corsair וגם הליברטי ממולצים באתר , אמנם ה corsair לא כזה פופולרי כמו הליברטי , אבל רציתי לדעת אם יש ביניהם הבדלים משמעותיים או למה הליברטי כדאי יותר מהשניים האחרים ? (יש להם הספקים גדולים יותר וגם בשאר הנתונים הם נראים טוב)

לילה טוב ,

נדב .

פורסם

כן זאת באמת קצת בעיה לישון בלילה עם תאורה כחולה... אבל מתרגלים, מנסיון זה מרגיש כמו באיזה סוויטה רומנטית :P

כל העניין של מארז עם חלון או בלי חלון, ברור שבסופו של דבר זה עניין של טעם שלך.

אתה משקיע פה סכומים לא קטנים, לכן הייתי מציע לך לבחון עוד כמה מארזים בתקציב אם אין מארז שאתה סגור עליו שהוא הבחירה הנכונה.

לגבי הבנאדל שהציעו לך, אם ותחליט שהאפולו הוא המארז שאתה רוצה- אתה יכול ללכת על ה-Corsair בראש שקט.

נכון, אתה צודק שיש בפורום יותר פופולריות ל-Liberty אבל אני מניח שזה בגלל יחס העלות/ביצועים של ספק ה-400W שלהם שדחף אותו להיות פופולרי כאן בפורום.

מה שאני אומר הוא- שהספק של Corsair לא פחות טוב מהליברטי.

ככה שבכל מקרה, אתה עושה נכון כל עוד אתה הולך על אחד מהספקים האלה שעדיפים על ההוא מההצעה המקורית שרשמת.

פורסם
  • מחבר

היי

אני אוהב יותר את המארזים בלי החלון , לא תמיד מה שבפנים מסודר ונקי כל כך ;) ואם אין בקרה על הלדים זה דיי בעיה אצלי - משאיר את המחשב להעלות / להוריד דברים בלילה אז הלדים יכולים להפריע . אבל עדיין , אני יותר אוהב מארזים בלי חלונות :)

לגבי המארז והספק - זו נהייתה לי כבר החלטה דיי קשה , יש הרבה מארזים לבחירה עכשיו , כי גם החלטתי להשקיע קצת יותר על המארז , אם כבר אני אקנה משהו - שישאר להרבה זמן ומארז לא כל שידרוג מחשב מחליפים ..

אני חושב שאני כבר אפנה לפורום מארזים בעניין הזה כי לגבי המפרט אלו שני החלקים שאני צריך התייעצות כרגע , וחוץ מזה הדיון הזה כבר צבר המון דפים מדיון רגיל של מפרט מחשב , אז ניתן לו סוף סוף לנוח ולשקוע ..

לגבי הספקים זה דיי תלוי , אם אני אקח מארז יקר אז אני אלך על הליברטי , אם קצת פחות יקר - ה corsair , בעיקרון שניהם טובים ואין לי צריכת הספק גדולה כל כך גם אם אני אוסיף 2 - 3 מאווררים נוספים אני לא חושב שזו תהיה בעיה .

תודה לך ולכל מי שהגיב ועזר בבניית המפרט (שהתחיל מ..רק שדרוג של כרטיס מסך..) :)

אולי ניפגש גם בדיון של המארזים ,

המשך יום נעים ,

נדב .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים