פורסם 2007 בדצמבר 117 שנים התאריך בארה"ב נכתב שונה משכותבים את זה בארץ ,אז למעשה זה 06.12.07. ושים לב גם שזה 07 ולא 08, קיצור זה לא יותר מחצי שנה... צודק אחי התבלבלתי. אז זה בסך הכל עוד שבוע (הטריילר).
פורסם 2007 בדצמבר 217 שנים לפי מה שרואים באתר של RS המשחק יוצא לכל דבר חוץ ממחשב...ימותו אני לא "אקנה" את המשחקים שלהם אם הם לא ייצרו את המשחק גם למחשב...
פורסם 2007 בדצמבר 217 שנים לפי מה שרואים באתר של RS המשחק יוצא לכל דבר חוץ ממחשב...ימותו אני לא "אקנה" את המשחקים שלהם אם הם לא ייצרו את המשחק גם למחשב...אין דבר העומד בפני הרצון ;Dמתי בכלל המשחק יוצא ???
פורסם 2007 בדצמבר 217 שנים לפי מה שרואים באתר של RS המשחק יוצא לכל דבר חוץ ממחשב... ימותו אני לא "אקנה" את המשחקים שלהם אם הם לא ייצרו את המשחק גם למחשב... אל תדאג הם לא יוותרו על גרסת ה-PC וחוץ מזה הם כל הזמן עשו את זה, "דיליי" של כחצי שנה (קצת פחות) עד הפצת המשחק למחשב. יש לי הרגשה שזה הולך להיות GTA SA משופר.. :-\ למה נראה לך?! LOL
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים תאמין לי שגם אם המחירים ירדו ל 100 שקל למשחק, אנשים עדיין יורידו... רק העובדה שאתה יכול לקבל את זה בחינם תמנע ממך לקנות לא משנה מה.לא נכון בכללללאני קניתי עכשיו את אונריל 3 ב100 שקל בסטים ..וזה מחיר טוב לא כמו בחנויות(300 שקל!!!)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.