פורסם 2007 בדצמבר 618 שנים אתה הולך להנות. ורובנו כבר לא משחקים, כי סיימנו את המשחק ועברנו למולטיפלייר. ובכל זאת- סיימתי את המשחק על Veteran (את ההתחלה שיחקתי ב-Hard). סעמק! לא חשבתי על זה. תודה פשוט המשחק הזה כל כך סוחף, שאתה לא שם לב לדברים הפשוטים. בדיוק בשביל זה היה את האימון בהתחלה אם אתה מסתבך פשוט תתקדם אל המטרה שלך במצפן.
פורסם 2007 בדצמבר 718 שנים בעע... נתקעתי בסוף החלק עם הצלפים שבאים עלי מלא חיילים ומחסלים אותי כל שניהאיך עוברים את זה?הכל ענין של מיקום נכון.ואיפה המיקום הנכון?מצאתי איזה מקום בביניינים אבל כשאני מגיע למסוק אני כבר מת...
פורסם 2007 בדצמבר 718 שנים באיזו תוכנה אני מוצא את השרתים האלו? כי בall seeing eye אין את האופציה לcod4 ובמשחק עצמו לא ראיתי מקום שאפשר לשים ip.. אחי all seeing eye כבר מת... הדבר היחיד שאפשר להשתמש בו כרגע בשביל COD4 זה Xfire, כי בQtracker עוד לא עידכנו את הרשימת משחקים בשבילו אנשים אני חייב לבקש משהו חבר שלי התחיל את המשחק לפני יומיים והוא כבר ברמה 28!!! אני והוא עושים תחרות מי יגיע ל55 לפני, והמניאק מצא איזה שרת שמטיס את הנקודות.... אם למישהו ידוע על איזה שרת שמעלה את הנקודות ככה טוב טוב מכל הצדדים..... שיבורך ועוד משהו אם אתם משחקים דרך Steam או אפילו סתם יש לכם SteamID תיצטרפו - http://steamcommunity.com/groups/cod4-isr כל הקהילות האחרות בסטים זה גרמנים ובריטים..... שיהיה גם של ישראלים!
פורסם 2007 בדצמבר 718 שנים יצא patch 1.3http://www.infinityward.com/modernwarfare/...-PatchSetup.exeFile size: 13.80 MBDESCRIPTION:This is the release of the v1.3 Call of Duty 4: Modern Warfare patch by Infinity Ward.This patch addresses the issue reported by community member Uzi Kidding which now catches some files bypassing the pure client test. In addition this update will set properties so that Anti-lag is always enabled upon map loads, an optimization for Sniper Rifle accuracy at certain distances (as well as ACOG scopes), as well a fix so text chat between rounds of multiplayer will no longer cut out at the end. The 1.3 patch will also include all previous fixes from previous patches. INSTALLATION:Download the file belowRun the installer and make sure its pointed to the installation folder for Call of Duty 4: Modern Warfare
פורסם 2007 בדצמבר 718 שנים מחבר אחלה. ניתן להוריד גם מכאן: http://www.gamershell.com/download_22318.shtml [br]פורסם בתאריך: 7.12.2007 בשעה 10:51:33 ואיפה המיקום הנכון? מצאתי איזה מקום בביניינים אבל כשאני מגיע למסוק אני כבר מת... מה בניינים? תישאר קרוב ל Cpt. MacMillan הפצוע,סמוך למקום שהנחת אותו. תתמקם מאחורי העץ שנמצא מימינו. משם כבר תסתדר. [br]פורסם בתאריך: 7.12.2007 בשעה 10:59:04 סעמק! לא חשבתי על זה. תודה פשוט המשחק הזה כל כך סוחף, שאתה לא שם לב לדברים הפשוטים. אל תשכח בסוף המשחק לצפות בקרדיטים עד הסוף. מי שנשאר עד הסוף מקבל עוד שלבלב Epilogue Mission
פורסם 2007 בדצמבר 718 שנים אל תשכח בסוף המשחק לצפות בקרדיטים עד הסוף. מי שנשאר עד הסוף מקבל עוד שלבלב Epilogue Mission גם מי שמעביר את הקרדיטים מקבל את השלב בונוס.
פורסם 2007 בדצמבר 718 שנים נתחלתי לשחק במולטי ואני לחא מבין כמה דברים..דבר ראשון מזה הסימנים האלה שיש בצד.. יש כנף ועוד כמה..2.איך אנשים מקבלים את הנשקים שלא מופיעים בתפריט הפתיחה? יש שם רק 4 נשקים ולאחרים יש נשקים אחרים...3.תמיד שאני בוחר את הנשק הראשון הוא יורה לי בצרורת של 3 כדורים וזה ממש מעצבן.. יש אפשרות לשנות את זה ? כי לא מצאתי בקונטרולס..
פורסם 2007 בדצמבר 718 שנים "פתיחת" נשקים בהתאם לעליה בדרגותה M16 יורה ב BURST ואי אפשר לשנותהסימנים הם דרגות+סימנים במהלך המשחק הם מי הרג את מי ועם איזה נשק.
פורסם 2007 בדצמבר 718 שנים מחבר אל תתקינו את הפאץ' האחרון לא יודע אם זה רק אצלי אבל רשימת המועדפים שלי במולטי נמחקה מספר הסרברים שאני רואה אונליין ירדו בצורה משמעותית או שהפופולריות של המשחק הולכת ויורדת מהר מאוד או שהפאץ' הזה דפוק. אני רואה "רק" 2400 שרתים בחיפוש גלובלי .
פורסם 2007 בדצמבר 718 שנים אל תתקינו את הפאץ' האחרון לא יודע אם זה רק אצלי אבל רשימת המועדפים שלי במולטי נמחקה מספר הסרברים שאני רואה אונליין ירדו בצורה משמעותית או שהפופולריות של המשחק הולכת ויורדת מהר מאוד או שהפאץ' הזה דפוק. אני רואה "רק" 2400 שרתים בחיפוש גלובלי . אני די בטוח שאתה לא רואה את השרתים שעדיין לא עודכנו
פורסם 2007 בדצמבר 718 שנים בידיוק.. ברגע שמעדכנים אפשר לשחק רק בשרתים גרסה 1.2 ובגלל זה לא כדאי לעדכן עדיין (מה גם שהעידכון הזה לא משנה שום דבר)
פורסם 2007 בדצמבר 718 שנים אל תתקינו את הפאץ' האחרון לא יודע אם זה רק אצלי אבל רשימת המועדפים שלי במולטי נמחקה מספר הסרברים שאני רואה אונליין ירדו בצורה משמעותית או שהפופולריות של המשחק הולכת ויורדת מהר מאוד או שהפאץ' הזה דפוק. אני רואה "רק" 2400 שרתים בחיפוש גלובלי . כמו ש thereaper ציין הפאץ רק יצא לפני חצי יום... תן לשרתים להתעדכן ... אם תשים לב מספר השרתים עולה בהדרגה בהתחלה היו 600 אחר כך 1000 עכשיו יש כמעט 3000 אני כמעט בטוח עד מחר בערב יהיו 6000 שרתים
פורסם 2007 בדצמבר 718 שנים שתי שאלות:1. איזה בעיה יש עם הכוונת ACOG שצריך לתקן?[בפאטצ']2. הרגתי 100 אנשים עם הA700[סנייפר] וקיבלתי את הכוונת בשביל הסנייפר הזה וכשניסיתי אותם ביחד גיליתי שהדבר היחיד שזה עושה זה להקטין את הטווח[הרי הכוונת הקודמת הייתה הרבה יותר ארוכה], אז מה הקטע עם זה? למה שמישהו ישים את זה בכלל?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.