פורסם 2008 ביוני 217 שנים אני המון זמן מחכה לפאטצ' הזה שיביא איתו את המפות החדשות.למרות שיש מן שחיקה של המשחק אחרי כ"כ הרבה שעות משחק, עדיין COD4 מהנה ביותר, אבל הגיע הזמן לאתגרים חדשים ואפשרויות חדשות, אני בטוח שנהנה מהמפות החדשות הללוייה!
פורסם 2008 ביוני 217 שנים בדיוק שכבר התחלתי להשתעמם מלשחק באותןם מפות (למרות שיש אחלה מודים) כל הכבוד למפתחים שדואגים לבזבז לנו את הזמן הפנוי בצורה איכותית!
פורסם 2008 ביוני 317 שנים תגידו , מצטער על הבורות אבל אם אני מניח Claymore ואז נהרג, האם ה- Claymore נשאר עד שהוא מפוצץ או שהוא נעלם?
פורסם 2008 ביוני 317 שנים תגידו , מצטער על הבורות אבל אם אני מניח Claymore ואז נהרג, האם ה- Claymore נשאר עד שהוא מפוצץ או שהוא נעלם?הוא ישאר עד סוף הראונד.
פורסם 2008 ביוני 317 שנים הוא ישאר עד סוף הראונד.זאת אומרת לא משנה כמה SPWAN אני עובר , ה- Claymore נשאר?
פורסם 2008 ביוני 317 שנים זאת אומרת לא משנה כמה SPWAN אני עובר , ה- Claymore נשאר?לא.כל פעם שאתה עובר RE-SPAWN ה-CLAYMORE נעלםהוא ישאר עד סוף הראונד.זה במקרה שמשחקים S&D.
פורסם 2008 ביוני 317 שנים לפי מה שאני ראיתי, דווקא ה-CLAY לא נשאר.אבל אני משחק ב-HC, אז יכול להיות שבגלל זה.
פורסם 2008 ביוני 317 שנים בכל המודים שיש הרבה SPAWNS כמו HQ, TDM FFA ה-claymores נעלמים אחרי כל SPAWNרק ב-S&D המוד נשאר עד סוף ה-round
פורסם 2008 ביוני 417 שנים בקיצר בכל מצבי המשחק חוץ מS&D לאחר המוות שלך הClay נעלם.לא לאחר המוות!הזמן שאתה מחכה ל-RE -SPAWN ה-CLAYMORE נשאר ורק שאתה חוזר לחיים הוא נעלם!מה קשה להבין???
פורסם 2008 ביוני 417 שנים מחבר Call of Duty 4 v1.6 Patch Released !! New maps Creek, Chinatown, Broadcast, and Killhouse יצא עכשיו מוקדם מהצפוי http://cod.totalgamingnetwork.com/ נתראה מחר
פורסם 2008 ביוני 417 שנים נתראה מחר?אני כבר צריך להודיע שלא אוכל לעדכן את נושא תאריכי יציאות משחקים בשבוע הקרוב
פורסם 2008 ביוני 417 שנים מחבר איזה מכור :lol: יש לי כמה דקות להגיב עד שההורדה תסתיים : [br]פורסם בתאריך: 4.06.2008 בשעה 14:58:30 נתראה מחר? אני כבר צריך להודיע שלא אוכל לעדכן את נושא תאריכי יציאות משחקים בשבוע הקרוב פרטי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.