פורסם 2008 במרץ 2217 שנים איזה עיצוב קטלני עשו לcarentan!! הצבעים במפה הזאת זה מה שגרם לה להראות משעממת בCOD1 ו2 אבל אני משחק את המפה הזאת כבר מ2003 אני רוצה משהו חדש....
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים ראין, חבל שצימצמו את זמן המעבר בין סיבוב לסיבוב אין זמן לכתוב אפילו "מה שלומך?" באמת מבאס שאין זמן ל-TRASH TALK.
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים שלום!קניתי את cod4 דרך סטים(ככה שזה מקורי לגמרי...)התחלתי לשחק בסינגל(שדרך אגב...הוא מעולה!),אבל כשבאתי להפעיל את המולטי הוא מראה את הלוגו של המשחק ואז מיד יוצא וכותב שהexe של המשחק הפסיק לפעול...עדכנתי את הפאנקבאסטר ואישרתי לו לעבור דרך הפיירוול אבל זה עדיין קורה....מה לעשות?
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים אולי תנסה לעדכן את המשחק עצמו לגרסא1.5 נראה שהיא הכי חדשה תגידו מי הצליח לעבור את הסינגל על הרמה הכי קשה ?וamit123 תתחיל את הסינגל על הרמה השנייה או השלישית ולא על הראשונה כי אם הרמה הראשונה לא כל כך כיף לשחק אתה תסיים את המשחק תוך יום
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים התחלתי על הרמה השניה....אבל אנ לא יכול להוריד את העדכונים...בסטים זה מוריד אותם אוטומטית לבד....
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים רגע אתה בכלל לא יכול להינס למולטיפלייר ? או שאתה לא יכול להתחבר לסרברים כי כשאתה נכנס למולטיפלייר יש שם כפתור שאתה לוחץ אז הוא מראה לך איזה גרסא יש לך ואיזה חדשה והוא שולח אותך לאתר ואתה מוריד לבד
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים אני בכלל לא מצליח להיכנס!זה מראה תלוגו של המשחק...חושב קצת..המסך נהיה שחור כזה ואז הוא יוצא לגמרי וכותב שה-exe של המשחק הפסיק לפעטל...
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים אולי תנסה לעדכן את המשחק עצמו לגרסא1.5 נראה שהיא הכי חדשה תגידו מי הצליח לעבור את הסינגל על הרמה הכי קשה ?וamit123 תתחיל את הסינגל על הרמה השנייה או השלישית ולא על הראשונה כי אם הרמה הראשונה לא כל כך כיף לשחק אתה תסיים את המשחק תוך יום חלק מהשלבים אצלי הם על הרמה הכי קשה וחלק על הרמה הקשה. יצאו משחקים חדשים אז הפסקתי לשחק בCOD....
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים אני בכלל לא מצליח להיכנס!זה מראה תלוגו של המשחק...חושב קצת..המסך נהיה שחור כזה ואז הוא יוצא לגמרי וכותב שה-exe של המשחק הפסיק לפעטל...תנסה אולי להתקין מחדש את המשחק
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים תגיד איפה זה התקין לך את המשחק ?תוריד פשוט עדכון ותתקין אותו תחפש את העדכון הכי חדש
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים הורדתי את העדכונים בנפרד אבל הוא לא נותן לי להתקין אותם...הוא כותב לי שהוא מזהה שיש לי גרסא דיגיטלית(כי קניתי דרך סטים...)אז שאני צריך לעדכן דרך שם(וזה כבר עדכן אוטומטית...אני חושב..כי יש היסטוריה של עדכונים..),ולהתקין מחדש זה אומר עוד פעם יום של הורדה...אין דרך אחרת?
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים אולי תנסה להיכנס דרך הסינגל למולטיפלייר למטה יש כתפור שמעביר אותך אולי יעבוד מצטער אחי אין לי מושג למה זה לא נכנס לך תנסה אולי באמת להתקין מחדש אבל לא בטוח שזה יעבוד תנסה לשלוח אימייל לסטים או לתמיכה של המשחק עצמו דרך אגב כמה הוא עלה לך בסטים?
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים ניסיתי להיכנס דרך הסינגל...אותה בעיה...להתקין מחדש בסטים זה אומר להוריד הכל מהתחלה...אולי יש מצב שמישהו מעלה או שולח לי את הקובץ exe של המולטי?(אגב,מי שקנה דרך סטים צריך cd-key?כי לא נראה לי שקיבלתי...יכול להיות שזה מזהה את הסטים יוזר שלי במקום?)וזה עלה לי בסטים 50 דולר(ניצלתי את העובדה שהדולר ממש נמוך...משו כמו 3.4 ש"ח)
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים אני הצלחתי אתה כל הסינגל על הרמה הכי קשה 8) כולל השלב על המטוס שעל הרמה הכי קשה הוא באמת קשה...אבל אם נגיד אני אנסה לעבור אותו עכשיו אז זאת לא תיהיה לי בעיה, אני כבר יודע איך...
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים אני הצלחתי אתה כל הסינגל על הרמה הכי קשה 8) כולל השלב על המטוס שעל הרמה הכי קשה הוא באמת קשה...אבל אם נגיד אני אנסה לעבור אותו עכשיו אז זאת לא תיהיה לי בעיה, אני כבר יודע איך...הקטע עם המסוק הוא לא הכי קשה....אחריו יש קטע מעצבן... אבל אם לומדים את השיטה לא בעייה.....השלב עם הצלף שצריך לחכות למסוק, עם הצלף הפצוע. זה קשה....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.