עבור לתוכן

Call of Duty 4: Modern Warfare - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

פותח דוכן חומוס ופלאפל וקורא לו "אבו חסן המקורי מעכו" או משהו כזה->כל השרתים הישראלים ישארו אצלך

אני מבין שניסית להיכנס לאיזה חתימה....

פעם הבאה אחי ;)

• תגובות 4k
  • צפיות 378.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אהלן חבר'ה

יש לי שאלה... סלחו לי שאני בור קצת בעניינים של משחקים

כי רוב הזמן אין לי זמן לשחק

בזמן שיש לי בא לי לשחק איתכם ברשת

איך עושים זאת?

מישהו יכול לתת הסבר? ושרת שעובד?

למה?

יש שרתים שלא עובדים?

חוצמיזה הסיכוי שתתקל במישהו שאתה מכיר נמוך מאוד, מכיוון שיש כל כך הרבה שרתים עם אחלה פינג.

פורסם

שלום לכולם,

אני לא מבין גדול במשחקי רשת ולכן יש לי הרבה בעיות. כשאני מנסה להכנס למשחק רשת מסויים אז יש לי הודעה שה- Cd Key שלי בשימוש ולא מכניס אותי למשחק.

מה אני צריך לעשות כדי שאני אוכל לשחק ברשת?

יש לכם טיפים בשבילי כדי שאני אוכל לשחק ברשת?

תודה רבה מראש לעונים... :yelclap:

פורסם

^ זה משחק ששווה את הכסף, תשקיע את ה-200 ש"ח ותהנה כמו גדול.

פורסם

אני מבין שניסית להיכנס לאיזה חתימה....

פעם הבאה אחי ;)

בעקרון זה היה סתם להצחיק אבל כן נורא קשה להכנס לחתימות פה :'(.....הייתי צריך לכתוב "עוברקלוקר" וזהו

פורסם

Yesterday, champagne corks were undoubtedly popping over at Activisions offices as the company released record-breaking financial results and declared fiscal 2008 to be its best year ever. In an earnings conference call after the release was distributed, Activision Publishing CEO Mark Griffiths laid out the slate of new games that gamers can expect in the companys fiscal year 2009 (starting April 1, 2008). He said, There will be a full slate driven by our strongest brands. New titles will be coming in the Guitar Hero and Call of Duty franchises, along with additional downloadable content for the current titles Guitar Hero III and Call of Duty 4: Modern Warfare. Plenty of movie tie-ins are also on the way, including Activisions first James Bond game, to tie in with the upcoming movie The Quantum of Solace. Kung Fu Panda, a new animated movie featuring voice acting from Angelina Jolie and Jack Black, will also be getting the video game treatment, with games across six platforms being simultaneously released alongside the movie. Games for Madagascar 2 and Monsters vs Aliens are also in the lineup.

אם זה נכון :ylsuper:

פורסם

אפשר המלצות ל perk ?

אני לא יודע במה לבחור...תוכלו להמליץ?!

תודה

פורסם

זה משתנה מסגנון משחק של אחד לשני

למשל אם זה סנייפר אני מעדיף stopping power& iron lungs

ל ak47 עם רד דוט אני גם שם stopping power אבל עם martyr/steady aim (לא לסקול אותי, במשחקי TDM/SHIPMENT אין כמו קלאץ+רד+SP+MARTYRDOM+3 FRAGS)

יש כאלה לדוגמא ששמים עם M21 (סנייפר) sleight of hand ו steady aim... (< דוגמא למשהו די דפוק לדעתי)

פורסם

אני משחק עם קלצ' ו carbine (עם כוונת לייזר) בסרברים של TDM

אז אם אפשר תנו המלצות ותיגו גם למה זה שווה

תודה

ומה זה בדיוק ה deep impac , למה זה בדיוק טורם?!

פורסם

קח RPD,שחק איתו קצת ותשיג GRIP ואז תשים לו את זה.

ביחד עם Stopping Power וMatrydom השילוב הכי קטלני שיש.(חלק ישימו steady aim במקום הStopping power,לפי דעתי עם Grip לא נחוץ לא עוד דיוק)

פורסם

1. MP5+משתיק/כוונת לייזר - אחלה נשק למרחק קצר עד בינוני

3 רימונים/3 פלאש/Bandolier

Sleight of Hand/Stopping Power - למפות צפופות יותר עם הרבה התקלויות קח את ה-Sleight ולמפות גדולות יותר קל את ה-SP.

Extreme Conditioning - בהתחלה חשבתי למה זה טוב, עכשיו אני לא יכול בלי זה.

2. AK74+משתיק/כוונת לייזר - אחלה נשק למרחק קצר, אם אתה במרחק בינוני+, פשוט תעלם ואל תנסה להיות רמבו.

3 רימונים/3 פלאש/Bandolier

Sleight of Hand/Stopping Power

Extreme Conditioning

אפשרי לקחת במקום Sleight of Hand/Stopping Power את ה-OverKill ביחד עם הסנייפר המועדף עליך, מעולה במיוחד לשרתי HC.

פורסם

יעבוד על המפרט שלי?

מעבד- Intel Pentium 4 530, 3000 MHz

לוח אם- Asus P5GD1-VM (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Video, LAN

זיכרון- 1024 MB (DDR SDRAM

כרטיס מסך- NVIDIA GeForce 6600 GT 128 MB)

הארד דיסק- WD 120 GB

פורסם

יעבוד על המפרט שלי?

לוח אם- Asus P5GD1-VM (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Video, LAN

הארד דיסק- WD 120 GB

ירוץ חלק

פורסם

יעבוד על המפרט שלי?

הארד דיסק- WD 120 GB

יש דמו אולי.......

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים