פורסם 2008 בפברואר 917 שנים יש לי שאלה קטנה,עם אני משחק בסרברים עם מודים הפרופיל שלי משתנה בהתאם לתוצאות שלי ?התשובה פשוטה- לא.הסרברים שמריצים את המודים בעצם נועדו להנאה בלבד, כך שלא מקבלים שם experience.בנוסף אם ניסית להתחבר לאחד מהם- בוודאי הבחנת שכולם בדרגה 1 ובחורים בנשקים שהמוד עצמו מציע.
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים התשובה פשוטה- לא.הסרברים שמריצים את המודים בעצם נועדו להנאה בלבד, כך שלא מקבלים שם experience.בנוסף אם ניסית להתחבר לאחד מהם- בוודאי הבחנת שכולם בדרגה 1 ובחורים בנשקים שהמוד עצמו מציע.אני חושב שלא חייב, יש לי סרבר אחד שכאילו יש לי בישבלו פרופיל מיוחד, שאפשר לעלות איתו רק בסרבר הזה.
פורסם 2008 בפברואר 1017 שנים למישהו יש מושג באיזה קובץ נשמרים ה-Favorite Servers?אני רוצה לשלוח לחבר.
פורסם 2008 בפברואר 1017 שנים מחבר לא בטוח אבל נראה לי שזה נשמר בקובץ שנקרא mpdataשנמצא בתוך תיקיית הפרופיל של השחקן.F:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\players\profiles\Amnesia
פורסם 2008 בפברואר 1017 שנים מחבר ההגיון אומר שכן.בכל מקרה הכי פשוט יהיה שתצלם לו את המועדפים שלך לתמונה ותשלח לו
פורסם 2008 בפברואר 1017 שנים חברה, האם אתם מכירים שרתים ישראלים (לפינג נמוך) מלבד השרת של VGAMES?נא לציין כתובת.תודה מראש
פורסם 2008 בפברואר 1017 שנים חברה, האם אתם מכירים שרתים ישראלים (לפינג נמוך) מלבד השרת של VGAMES?נא לציין כתובת.תודה מראשאיפה אתה חי?http://www.game-monitor.com/search.php?game=cod4&location=ILשווה להתעדכן שם כי מדי פעם מתווספים סרברים, ובכללי רובם שם פרוצים חוץ מהסרברים של WEBGAME ו GAMER..
פורסם 2008 בפברואר 1017 שנים יש לי בעיה בפתיחה של הקונסול אני לוחץ על המקש ~ וכלום לא קורה ...מה לעשות ?!
פורסם 2008 בפברואר 1017 שנים תעשה חיפוש..תיכנס לאפשרויות- אפשרויות מולטיפלייר ותלחץ enable של הקונסול הזה למטה..
פורסם 2008 בפברואר 1117 שנים איזה באסה...עכשיו סיימתי את הסינגל והוא מממששששששששששששששששששששששש קצר!לקח לי איזה 7 שעות לסיים את זה, ממש מבאס, אגב שמעתי על COD5 שיוצא עוד חצי שנה בערך, מישהו יודע אם יהיה תוספת לסינגל או סינגל חדש?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.