פורסם 2008 בינואר 3117 שנים זה לא אותו רובה.... הרובה המשחק הוא M82.50 CALIBER ובמולטי הוא BARRET .50 CALIBER תמונה מהסינגל(הוספתי גם למטה אבל עדיף שתפתחו את זה רואים הרבה יותר נורמלי): [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בפברואר 117 שנים תגידו יש למולטיפלייר שרתים ישראליים???בבקשה:http://www.game-monitor.com/search.php?game=cod4&location=ILתעתיק את ה-IP+Port תיכנס לקונסול במשחק ע"י לחיצה על ~ ותרשום connect IP:Port, זה יראה כך:connect 80.179.149.217:28962
פורסם 2008 בפברואר 117 שנים תגידו אם יש לי עכשיו פאטץ' 1.4.. אז אני יכול למחוק מהמחשב של הפאטצ'ים הקודמים (1.1,1.2,1.3) ? (כמובן בלי שיקרה כלום למשחק ואני יוכל להמשיך לשחק..)
פורסם 2008 בפברואר 117 שנים צודק זה בכלל לא אותו נשק...זה נשמע כמו ציניות ונראה כמו ציניות,אז אני אניח שזו ציניות.שמע יכול להיות שזה אותו רובה רק במשחק ובמולטי הוא בשמות שונים,אני לא חושב שזה נכון....הרובה בסינגל הוא גדול יותר,לא נועד לנשיאה עלייך,והקליעים שלו והוא גם מתוכנן לטווח הרבה יותר גדול,תראו את הזום שעושים על זקהייב.
פורסם 2008 בפברואר 117 שנים מחבר הוא לא היה ציני בכלל. זה לא אותו נשק.נקודה. מה עם המפות החדשות שהחבר'ה מאינפיניטי הבטיחו? מחכים
פורסם 2008 בפברואר 117 שנים הם הבטיחו לך מפות חדשות בתגובה לאימייל ששלחת, אבל לא קראתי בשום מקום הודעה רשמית על הרעיון.מצד שני, אין כ"כ מה להתעכב עם זה כי יש להם בסינגל עוד המון אזורים טובים למולטי.
פורסם 2008 בפברואר 117 שנים מחבר צריך לדייק. הם לא הבטיחו לי שום דבר הנציג שלהם כתב שזה חלק מהתוכניות שלהם לעתיד הקרוב. כמה קרוב,נדע בהמשך..
פורסם 2008 בפברואר 117 שנים בבקשה:http://www.game-monitor.com/search.php?game=cod4&location=ILתעתיק את ה-IP+Port תיכנס לקונסול במשחק ע"י לחיצה על ~ ותרשום connect IP:Port, זה יראה כך:תודהמצאתי כבר את גיים-מוניטור לבד אבל לא ידעתי שצריך לרשום CONECT... זה היה רושם לי BAD SERVER
פורסם 2008 בפברואר 117 שנים מצאתי כבר את גיים-מוניטור לבד אבל לא ידעתי שצריך לרשום CONECT... זה היה רושם לי BAD SERVERוזה ימשיך לרשום לך bad server אם תרשום בצורה הנ"ל ;D
פורסם 2008 בפברואר 117 שנים כנראה לא נלחץ או משהו...ויש לי עוד בעיה יותר עצבנות!!הפאנק באסטר בועט אותו ורושם IGNORING QUERIESעל איזה דרישות הוא מדבר?!איפה רשום דרישות?ועוד בעיה:בתפריט של השרתים המועדפים כל פעם שאני מכניס שרת הוא מוחק את השרת שהיה לפניו ואני צריך להכניס מחדש את הIP כל פעם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.