עבור לתוכן

מדוע במפרטים המומלצים שלכם, אתם ממליצים על המארז Compucase CI-6A19 BLACK?

Featured Replies

פורסם

כל זה בהנחה שאתה מתקין קירור עם מאוורר עילי.

אתה יכול להתקין קירור עם אוורור צידי זול, כמו ה- FREEZER 7, ולחסוך את כאב הראש של חיפוש מארז מיוחד.

פורסם
  • מחבר

מה זה מאוורר עילי?

פורסם

אם המאוורר זורק אויר על גוף הקירור מלמעלה - שואב אויר מהתעלה - הוא עילי.

יש הרבה גופי קירור בהם המאוורר נושף מהצד של הגוף, ולא מעליו.

תשווה בין THERMALTAKE BIG TYPHOON והקירור שציינתי - FREEZER 7 PRO - ותבין.

פורסם
  • מחבר

יש לך הערה מצויינת!

עכשיו כשהבנתי את ההבדל, יש לי 3 שאלות:

1. המאוורר הצדדי נושף אוויר לכיוון החלק האחורי של המארז, כלומר פולט אוויר לכיוון החלק האחורי של המארז?

2. מדוע עד היום, בכל המאווררים שנתקלתי במחשבים שלי לדורותיהם ושל חברים שלי, המאוורר תמיד היה עילי(אני לא יודע בוודאות אם הוא "ינק" אוויר או פלט אותו, אבל הוא היה לכיוון הצד של המארז)?

3. המארז של HEC שיש ברשותי עכשיו(על מחשב XP2500) הוא בעל תעלה בצד והמאוורר הוא עילי. אני חשבתי לקנות את מארז ה-HEC ללא התעלה בצד עבור המחשב XP2500 ואת המארז עם התעלה(זה שיש לי עכשיו) להעביר ל-PentumD820(שכרגע נמצא במארז גנרי של אייבורי ומחר אינ אבדוק איזה מאוורר יש לו). השאלה היא האם אני מקריב את ה-XP2500 שלי וגורם לו נזק בכך שהוא יקבל מארז זהה אבל ללא התעלה בצד?

פורסם
  • מחבר

טוב, פתחתי את המאר הגנרי של אייברוי של ה-PD820 שלי וראיתי שגם שם המאוורר הוא עילי וכמון יש פתחי אוויר בצד המארז(בלי התעלה אבל).

פורסם

קומפיוקייס מארז סטנדרטי מעולה למשתמש סטנדרטי,

למי שיש כל דרישות קירור מעבר לזה, לא לקנות את המארז הזה.

הוא חם במיוחד.

יש לי אותו פה לידי כרגע :\ מאוכזב מהקירור שלו והצפיפות.

פורסם

^^^

מוזר...לי יש את 6C28 (יותר זול מ 6A) והוא לא צפוף בכלל ואני אפילו לא הוספתי לא מאוורר מקדימה (הטמפ' בסדר גמור, השוותי לאנשים אחרים פה עם אותו כרטיס ואצלי הכרטיס קריר יחסית).

פורסם

לי יש בבית גם C28 והוא נהדר,גם לחברה שלי יש אחד כזה

פורסם
  • מחבר

הגיוני בכלל לשים מאוורר עילי במארז ללא תעלה או אוורור צדדי כלשהו?

פורסם

אם חושבים על זה, הפריזר ודומיו לוקחים אוויר ממרכז המארז, מעבירים אותו על צלעות הקירור, ואחר כך נעזרים ב-120MM שיש בדרך כלל באחורי המארז בשביל לזרוק החוצה את האוויר החם מהמעבד. אם תוסיף מאוורר עילי בדיוק מאחורי הפריזר ככה שיזרוק אוויר לתוך המארז, אתה בעצם מוסיף אלמנט נוסף בסרקולציה שהרגע תיארתי, ואני משער שאם זה מאוורר חזק מספיק, הוא יוריד עוד איזה 2-3 מעלות מהמעבד ;)

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח? לפי מה שאני הבנתי, הפריזר עובד מהצלעות לכיוון המאוורר האחורי של המארז, כלומר הפריזר כלל לא שואב אוויר, אלא נושף אותו מהצלעות לחלק האחורי של המארז.

פורסם

אני חושב שהדיון מוצה (עוד ממזמן) ואת הדיונים על הקירורים אפשר להמשיך בפורום שמיועד לכך.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים