עבור לתוכן

Crysis Singleplayer DEMO-יצא!

Featured Replies

פורסם

מוזר,זה עובד לי כמו בבטא.

שאני שם גבוה זה עובד לי על 15FPS ושאני שם AA זה יורד ל2FPS..

ד"א למה עם AA עדיין יש ריבועים על הצימחיה למרות שהנשק ניהיה חלק?

עם AA העצים ניהיים אצלכם חלקים או שגם יש עדיין ריבועים עליהם?

ד"א עוד שבועיים אני קונה כרטיס מסך ומעיף את הCF המעצבן שיש לי,נקווה שה8800GT מתמודד יותר טוב במשחק מהGTS.

• תגובות 894
  • צפיות 94k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

כי יש בעיה עם הגירסה הזו, ביגלל זה רשמית לא שיחררו אותה, היא לא מנצלת את הליבות של המעבד, איזה אחד פירסם כול ליבה מאמץ לו רק 10 אחוז.

אני מוריד מקווה לטוב.

פורסם

אנשים, הורדתי את המשחק רק בשביל להתרשם מאיך הוא ירוץ על המערכת המיושנת שלי

(X800XL עם חד ליבה "מיושן" 939 של AMD, המפרט המלא בצד להתרשמותכם)

ואפילו לא עדכנתי דרייבר לכ.מסך לצורך האירוע. (בציפיה שהוא בכלל לא ירוץ)

המשחק עלה כשהכל מראש על הכל LOW, ברזולוציית 800 על 600 (מסך 20" רחב...) ואני לא התווכחתי, אפילו לא ניסיתי לשנות.

עריכה: סיבוב שני, נתתי למשחק להחליט , עכשיו הכל כמעט על מדיום, על ה 32" שלי, ב 1280 על 720, רואים נהדר, עדיין חלק!

אבל מה אני אגיד לכם - למרות שהכל על LOW (עריכה:מדיום), נהניתי, המשחק רץ חלק (מן הסתם.. בלי פילטרים..) והדמו היה כיף לא נורמלי.

אין ספק שאפשר להנות (באופן יחסי, הכל יחסי!) מהמשחק הזה קצת, גם במחשבים חלשים כמו שלי (לפחות מי שלא גיימר לצורך העניין, כמוני)

עוד יותר אין ספק, שאין לי שמץ של מושג מה אני מפסיד בהגדרות הגבוהות... זה בטח חלומי.

אני יודע שזה נראה בערך פי מליון יותר טוב, עם כרטיס נורמלי ועדכני, אבל למי שפחד לנסות אפילו, במחשב ישן כמו שלי - ("ישן", סה"כ שנתיים..)

מוזמן להוריד את הדמו ולבדוק את זה.

פורסם

איזה בעסה.... הורדתי בטורנט בלילה, באתי בבוקר , הרצתי וקובץ אחד דפוק :kopfpatsch:

אני מוריד מהלינק הראשון עם FDM עכשיו ב590KB , עוד 50 דקות יהיה לי את דמו ;D

[attachment deleted by admin]

פורסם

המשחק רץ לי בערך כמו הבטא, אבל הבונוס מאוד חמוד, אפשר לחתוך עצים עם יורים בהם, מאוד נחמד.

פורסם

המחשב שלי ימות רק מההתקנה :(

מקווה שאלו שקנו את ה 8800GT יגידו איך רץ אצלהם.

פורסם

המשחק רץ לי בערך כמו הבטא, אבל הבונוס מאוד חמוד, אפשר לחתוך עצים עם יורים בהם, מאוד נחמד.

קוריאני אחד ניסה לירות בי דרך העץ והעץ נפל עליו. D:

פורסם

כבר זה עבר 6 דפים... פייי אנשים לא מפספסים :smile1:, אני אוריד בלילה.

פורסם

רגע אנשים למי ששיחק במשחק...הדרייברים המיוחדים שהוציאו עבור המשחק-- 169 מועילים למשחק או גורעים FPS

???

פורסם

אני עם הדרייבר הישן 158.22 ואני נישאר איתו למרות שהמשחק רץ בערך 5FPS פחות מהבטא.

דרייברים אני לא ממהר לעדכן רק המשחק יצא ועוד לא רשמית, נחכה לביקורות ברשת.

פורסם

תודה רבה אני מוריד!

פורסם

התקנתי את הדרייבר החדש בישביל קרייסיס, קיצר השיפור עומד על 2FPS, ושמיסתכלים לשמיים וזה ה-FPS נמוך מהדרייבר הקודם (158.22).

איכות התמונה ניראת לי יותר טובה, כאילו ה-AA כבר פועל למרות שהוא לא.

פורסם

התקנתי את הדרייבר החדש בישביל קרייסיס, קיצר השיפור עומד על 2FPS, ושמיסתכלים לשמיים וזה ה-FPS נמוך מהדרייבר הקודם (158.22).

איכות התמונה ניראת לי יותר טובה, כאילו ה-AA כבר פועל למרות שהוא לא.

אז להתקין אותו אתה אומר...(מפרט מחשב בצד)

פורסם

לדעתי שווה ניסיון, וגם במשחק ניראה לי נוספה אפשרות בתפריט איפה שבוחרים את ההגדרות של המשחק או שאני חולם.

אני בהתחלה לא רציתי להתקין אבל קראתי ברשת ואמרו שהדרייבר טוב וחלק אמרו שהוא לא טוב אז התקנתי לברר מי צודק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים