עבור לתוכן

הדיון הראשי על 8800GT/GTS/GS: ה FAQ בעמוד ה1 עודכן.

Featured Replies

פורסם

זה יקר ועוד איך בשביל כרטיס שעולה 250$, הדולר עכשיו=3.96 ש"ח בערך.

וחנויות מזמינות במחירים הרבה יותר זולים מהקמעוניים (המכירים לצרכן) + בכמויות די גדולות.

אני יכול להבטיח לך שחנויות קונות את הכרטיס הרבה יותר יקר מ250 דולר :) וזה לא עניין של דולרים בודדים יותר

• תגובות 2.2k
  • צפיות 198.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

^^^

אני שמח שאתה פה להראות צד ו או לענות על שאלות אבל אל תטעה אנשים בדיסאינפורמציה ובטח ובטח אל תמציא מחדש את המסחר

חנויות ו או יבואן קונים סחורה במחיר סיטונאי כמו שכבר כתבתי בפוסט הזה, מחיר סיטונאי הוא בהערכה גסה שליש/חצי ממחיר הצרכן תלוי בתחום המסחר

יש מוצרים שמוגבלים מבחינת מחיר הצרכן אבל הרוב לא, בדרך כלל היבואן או היצרן מפרסמים מחיר צרכן מומלץ

ללקוחות שלהם=סיטונאים כדי שתהיה רמת מחירים פחות או יותר דומה בשוק וכדי שהסיטונאים ידעו מה הגבול שממנו הם לא יכולים לרדת(הפסד)ומה המחיר שמקסימום שניתן לבקש על המוצר, התחרות בשוק והלקוחות מייצבים את מחיר המוצר לבסוף

לומר פה שמחיר הקניה(ועוד עם אייקון של חיוך)הוא יותר מ 250(גם אם היית אומר 250) זו שטות מוחלטת ואני יכול לומר בוודאות

שאתה לא מתעסק עם הכספים ב IQPC ואתה בטח לא בניהול ו או בעל הבית שכן לא היית מוציא משפט כזה

כמו שכתבתי כבר קודם זה לא נכון לעשות חשבון לעסק כמה הוא מרוויח כי יש המון משתנים שמי שלא בתחום לא יכול לדעת

ואני לא בתחום שלך אבל בכל זאת לפי הבסיס לתמחור לכל מוצר ולפי מה שאתה אומר:

הכרטיס על לך 250(אמרת יותר אבל נעגל) אז נלך לפי דולר של 4.2 כי ההזמנות נעשו לפני שהדולר ירד לרמה שלו היום

250*4.2=1050

+

15.5% מע"מ שכן התימחור בין עסקים הוא ללא מע"מ(אלא אם עשיתם יבוא ישירות מהיצרן ממדינה[לא יודע איפה מייצרים אותם]שיש לנו איתה הסכמי מסחר)

=

1212

+

הובלה/משלוח(שצריך להיות מחולק בין מספר היחידות שהגיעו ו או להוסיף שיחרור מהמכס במידה ונעשה יבוא ישיר)

+

X% תפעול שוטף שמגולם בכל מוצר

בהערכה הכי נמוכה בהתאם למה שאתה אמרת כרטיס אחד עולה לך בסביבות ה 1300ש"ח

אתה מוכר אותו לצרכן ב 1500/1600(ולא נחשיב את ה 2% +-שחברות האשראי גובות על העיסקאות ולא את העובדה שמי שמוכר ישירות לצרכן סופג את כל המע"מ כי מול צרכן אין לך קיזוז במע"מ)

או במילים אחרות אתה אומר שאפילו 20% רווח אין לך וזה כאמור לפי הערכה הכי נמוכה ולפני ירידת המחירים שתגיע בקרוב

:lol:

לא היית טורח לכתוב את כל הנ"ל במידה והיה בזה שמץ אבל יש גבול לכל דבר, עשה טובה ואל תזלזל בגולשים פה אומנם יש הרבה ילדים אבל יש פה גם הרבה שלא.

כמו בכל מוצר גם בזה יהיו מדרגות בהורדת מחיר.תתאפקו בקרוב הוא יהיה שווה את מחיר השוק האמיתי שלו.

פורסם
  • מחבר

:s07: מה אכפת לך בכמה הם מוכרים/קונים, זה בעיה שלהם.

פורסם

^^^

לקרא אתה יודע? אם כן תנסה שוב

ואם עדיין לא הבנת אז:

לא איכפת לי בכמה הם מוכרים או קונים

אבל כן איכפת לי שמפזרים דיסאינפורמציה והטעייה כדי להצדיק תימחור

אין לי שום בעיה עם חנות כזו או אחרת גם בתימחור 1900ש"ח לכרטיס הזה

א'-ב' של היצע וביקוש

אבל סגנון "לי זה עולה יותר" או הטעייה כן איכפת לי במיוחד שזה מגיע מטעם נציג של חנות שנהנית מלקוחות שגולשים בפורום הזה

ולמען הסר ספק אני חושב שזה טוב שיש פה נציגים של חנויות לא בעילום כמו כמו הנ"ל אבל שאני ראה הטעיה או אינפורמציה לא נכונה אני אגיב על זה.

פורסם

:s07: מה אכפת לך בכמה הם מוכרים/קונים, זה בעיה שלהם.

משפט לא שקול שלך. ברור שאיכפת לי במיוחד בכמה הם מוכרים, בסופו של דבר זה הכיס שלי.

פורסם
  • מחבר

כאילו אני מתכוון, הם יכולים למכור את הכרטיס הנ"ל במחיר איזה שהם רוצים.

ואנחנו הלקוחות נחליט אם לקנות או לא

עידכון:

יש פרטים על ה8800GTS 512MB החדש :

יכלול 128 מעבדי סטרים.

650Mhz בליבה

970Mhz GDDR3 בזיכרון (1940Mhz אפקטיבי)

1625Mhz מהירות השיידר

בקר 256 ביט.

מאורר דואל סלוט (לא כמו 8800GT שהוא סינגל)

מחיר 299$-349$ דולר

מקור:

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=165787

פורסם

כאילו אני מתכוון, הם יכולים למכור את הכרטיס הנ"ל במחיר איזה שהם רוצים.

ואנחנו הלקוחות נחליט אם לקנות או לא

עידכון:

יש פרטים על ה8800GTS 512MB החדש :

יכלול 128 מעבדי סטרים.

650Mhz בליבה

970Mhz GDDR3 בזיכרון (1940Mhz אפקטיבי)

1625Mhz מהירות השיידר

בקר 256 ביט.

מאורר דואל סלוט (לא כמו 8800GT שהוא סינגל)

מחיר 299$-349$ דולר

מקור:

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=165787

יפה יפה,לפי הפרטים האלה הוא קצת יותר חזק מ8800GTX.

יש לך מושג מתיי הוא יהיה בארץ?

אני מת לקנות אותו כבר!

יש לי 2400 שקל להשקיע,ובינואר 2008 אני מתגייס (ג'ובניק).

אני רוצה לקנות אותו כמה שיותר מהר + CRYSIS ולהנות עד הגיוס המסריח הזה.

פורסם

Terjen,

נראה שהוא לא ממש שונה מה GT לפי הנתונים היבשים, הרי זו אותה ליבה, אותו זכרון, אותו בקר ופחות או יותר אותם תדרים(חוץ מבזכרון ועם OC אפשר להגיע לזה ב GT).

אז מה שינו , את הקירור?

פורסם
  • מחבר

תמונה של 8800GTS 512MB !!!

g928800gtey3.jpg

מקור:

chiphell.com

פורסם

Terjen,

נראה שהוא לא ממש שונה מה GT לפי הנתונים היבשים, הרי זו אותה ליבה, אותו זכרון, אותו בקר ופחות או יותר אותם תדרים(חוץ מבזכרון ועם OC אפשר להגיע לזה ב GT).

אז מה שינו , את הקירור?

מה ההבדל? ההבדל זה שיש לו 128SP לאומת הGT שיש לו 112SP.

ההבדל הזה ירים את הביצועים משמעותית.

פורסם

אני כבר מת לראות ביצועים ולראות אותו מתמודד עם המשחק שכבר נמאס להגיד את השם שלו...

לפי התמונה ש Terjen הוא עוד כרטיס מכוער...

אבל לא זה מה שמשנה... :xyxthumbs:

פורסם

מה ההבדל? ההבדל זה שיש לו 128SP לאומת הGT שיש לו 112SP.

ההבדל הזה ירים את הביצועים משמעותית.

גם לGTX יש 128 אז ? ההבדלים בביצועים בין הGT ל GTX הרבה יותר קטנים לעומת ההבדלים מול הGTS למשל (כשמבחינת SP הGT יושב בדיוק באמצע - אבל כמו שנאמר הבדלי הביצועים ממש לא באותו היחס הישיר למספר הSP).

השאלה הגדולה בכרטיס הזה היא הROPS. בGT יש 16 ROPS בכל שאר ה8800 הישנים יש 24 למשל, אבל בליבת הG92 יש כמה טריקים בינהם מנגנון דחיסה חדש של הROPS שכנראה בין היתר אחראי לקפיצת הביצועים הענקית של הG92. אם ה8800GTS החדש יכיל בנוסף גם 24 ROPS, אז בהחלט מדובר על קפיצה גדולה. גם בדיון המקושר ראיתי שזו השאלה הראשונה שאנשים שאלו (ואין שום תשובה עליה כרגע).

מה שמצחיק מכל העסק שעדיין לא מדובר בכרטיסי הדור הבא וכל הG92 זה דור ביניים שנועד להשלים פער של כמה חודשים (אני מניח בין 2 ל 4) עקב התחרות בשוק.

פורסם

מתי הם ינחתו בארצנו?

פורסם

כנראה טעות.

8600GT 512MB 128BIT נשמע יותר הגיוני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים