פורסם 2008 במרץ 2717 שנים מישהו הצליח לנצח את ברצלונה (לא משנה עם איזה קבוצה) ברמה הכי קשה בpro 2008 ?
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים ובכן, משום ששאלת ולי עדיין לא יצא לשחק מול ברסה אז ניצלתי את ההזדמנות, והבסתי אותה 4-0 כמובן שהמשחק היה Top Player ו10 דקות. [תמונה למטה] ------------ תגידו חבר'ה, האם אפשר איכשהו לשחק p2p? האמאצ'י או משהו? [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באפריל 417 שנים בעיה בהפעלת המשחק :http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=328382.0מה עושים ?!
פורסם 2008 באפריל 417 שנים מישהו יודע איך מתקינים פאץ' ? הורדתי פאץ של שירי אוהדים ואני לא יודע איך אני מתקין אותו \=
פורסם 2008 באפריל 717 שנים מישהו יודע איך מתקינים פאץ' ? הורדתי פאץ של שירי אוהדים ואני לא יודע איך אני מתקין אותו \= אתה צריך תוכנה DKZSTUDIOהיא מחליפה את הקבצים שלך עם הקבצים שבאים עם ההתקנהאם אתה משחק ברשת אז זה יקלקל לך ואתה תתקל בבעיות
פורסם 2008 באפריל 717 שנים עברתי על כמעט כל השרשור הזה ולא מצאתי איך עושים תרגילים וטריקים בגרסה של המחשב. אז אולי מישהו יודע?
פורסם 2008 באפריל 917 שנים יש לי בעיה בהתקנת הפאטץ' הרשמי האחרון - v1.2. זו ההודעה שקופצת: תודה מראש.
פורסם 2008 באפריל 917 שנים יש כל מיני אפשרויות במשחק שעדיין לא ברורות לי מה הם עושים ומה התועלת שיש בהם למשל: במשחק .יש כפתור שלוחצים עליו במקלדת או בגאמפד נגיד בגאמפד שיהיה יותר מובן- שבשעת לחיצה לוחצים על אחד מהארבע הכפתורים {x מסירה D בעיטה Y רחב A הרמה}אז זה מסמן את הכפתור שלחצתי למטה נדלק מבין הארבע המכובים ואם אני ילחץ על כפתור נוסף כגון Y אז יהיה מסומן בצד את הכפתור הנוסף השאלה שלי למה זה מועיל?
פורסם 2008 באפריל 1117 שנים יש לי בעה אחת במשחק הזה, שאחרי כל משחק שאתה עושה צריך לשנות הרכב בגלל שהם מתעייפים אולי נשארים 2-3 שחקנים. אגב אני משחק עם ריאל מדריד שנת 2010 ההרכב שלי הולך ככה: שוער - איקר קסיאס בלם - טרי בלם - מצלדר מגן שמאלי - היינצה המגן ימני - סרחיו רמוס קשר אחורי - דיארה קשר - סניידר קשר התקפי שמאלי - רוביניו קשר התקפי ימני - ק. רונלדו חלוץ - אלצ'רינו חלוץ - טבס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.