עבור לתוכן

חדשה!: CORSAIR יצאה עם סדרת ספקים חזקים חדשה מעל ה HX הנקראת TX

Featured Replies

פורסם

Terrific Weekend 2 everybody :xyxthumbs:

============================================================================================

Corsair Announces TX Series of Power Supplies for PC Enthusiasts and Extreme Gamers

New High-Performance, Energy-Efficient Power Supplies Meet and Exceed the Most Demanding Requirements of Enthusiasts & Performance Seekers

Fremont, CA, October 16, 2007 Corsair® www.corsair.com, a worldwide leader in design and manufacturer of high-performance memory and peripheral components, today announced the latest addition to their Corsair power supply lineup: the Corsair TX Series. Inspired by Corsairs award-winning HX Series, Corsair has engineered the TX Series to be a family of high-wattage, high-performance power supplies that meets and exceeds the most demanding specifications of enthusiasts and performance seekers.

The Corsair TX Series of power supplies delivers optimal performance through the use of advanced technology and industrial-grade components typically found only with more expensive power supplies. With design features, such as a dedicated single +12V rail, the TX Series offers the maximum compatibility with the latest system components. Energy-efficient circuitry capable of delivering greater than 80% efficiency ratings across 20%, 50%, and 100% load conditions make the TX Series of Power Supply Units (PSUs) ideal for high-end PCs using dual-graphics cards for both gaming and professional audio and video applications.

Available in 650Watt and 750Watt models, the Corsair TX Series delivers clean and reliable, fully rated output even at 50ºC ambient temperature. Additionally, the TX Series includes two and four PCI-Express 8-pin (6+2) cables on the 650W and 750W models respectively. The TX Series has been thoroughly tested and is compatible with todays NVIDIA®s SLI® and ATI®s Crossfire® solutions.

With Active Power Factor Correction (PFC) circuitry providing a PF value of 0.99 under full load and 80% or more energy efficiency under a wide range of loading conditions, the TX Series of power supplies generates minimal heat during operation. The high quality thermally controlled double ball-bearing 140mm fan (120mm on 650W) delivers excellent air flow with whisper quiet operation.

Corsair has been leading the way with enthusiast and high-performance power supplies since our original modular HX Series, said Jack Peterson, VP of Marketing at Corsair. The TX Series raises the bar on wattage, energy-efficiency, and over-all system compatibility, continued Peterson.

The Corsair TX Series, including the CMPSU-650TX (650Watt) and CMPSU-750TX (750Watt), is available immediately through Corsairs world-wide authorized dealer channel, priced at $179.99 USD MSRP and $199.99 USD MSRP respectively. All TX Series power supplies are backed by a 5-Year Limited Warranty complete with customer support via telephone, email, forum and TechSupport Xpress troubleshooting guide. For more information on Corsair products and technology, please visit www.corsair.com

http://www.corsair.com/news/press_release.aspx?id=286007

================================================

פורסם

השאלה היא, מי צריך ספקים מפלצתיים כאלה?

פורסם

אף אחד

פורסם

השאלה היא, מי צריך ספקים מפלצתיים כאלה?

מי שיש לו מחשב מפלצתי ::)

פורסם

CROSSFIRE או SLI של 2 כרטיסים גרפים חזקים + OC זה בערך 400-450 WATT

מעבד מרובע ליבה על OC מאוד גבוה ו 1.6 VOLT בביוס - עוד 190 WATT מינימום.

עכשיו תוסיף הרדיסקים, מאוררים, DVDRW וכולי.

עברת 600 WATT?

אם כן אפילו ה - HX620 לא יספיק לך.

ואז תצטרך אחד מאלה.

פורסם

מי כבר עושה CF אן SLI של 2900/8800 לעזעאל?

ואני מאוד בספק אם המעבד הזה מגיע לצריכה של 190W כשמדברים על סטפינג G0..

וחוץ מזה,לא חוכמה לזרוק דברים.

זה בערך כמו לשאול " מי צריך 1200W"? ואז אני אענה :

מי שקונה QX6800 באוברקלוק מטורף על מיים,ומערכת עם 4 כרטיסי מסך 2900XT והכל באוברקלוק יחד עם 5HDים וכו' וכו'..

וזה לא נגמר. השאלה היא..במציאות שלנו מי צריך את זה,והתשובה : אף אחד

פורסם

ואני מאוד בספק אם המעבד הזה מגיע לצריכה של 190W כשמדברים על סטפינג G0..

בבקשה:

http://web.aanet.com.au/SnooP/psucalc2.php

המעבד שלי Q6600 על 3.6 עם 1.4225 VOLT בביוס - לא קיצוני - יש הרבה אנשים עם קירור אויר טוב על המהירות הזאת.

ע"פ החישוב שם = 188 WATT.

פורסם

כמה חבל שרוב הסיכויים שזה לא שווה כלום החישוב שם

פורסם

אשמח לקבל לינק למקום ה"מאושר" על ידך לחישוב צריכת חשמל של רכיבים שונים תחת אוברקלוק.

פורסם

לא מבין יותר מדי בעניין האוברקלוק ככה שאני חושב שכדאי שתתיעץ בפורום המתאים.

אני רק יודע שכל המחשבונים הללו מזיפים

פורסם

עוד לא איתי כאן מישהו שביקש המלצה לספק שיחזיק את המערכת שלו והיה צריך משהו יותלר חזק מה HX520 ובטח לא מה 620

פורסם

99% מהאנשים שקונים HX520 גם לא צריכים את כל הכוח שלו וסתם רוצים אותו בתור אקסטרא

פורסם
  • מחבר

חלקכם צדקתם, חלקכם לא.

יש בידיי מכשיר שמודד במדוייק צריכת חשמל משקע בקיר של כל מכשיר חשמלי (כזה שיש גם לאתר הזה וניתן להם במתנה ע"י URIB אחד הגולשים, מלבד זה שהם קנו).

אם תפנו את תשומת ליבכם לאחד מהמחשבים הקודמים שלי, שאני שומר את הלינק במכירות רק בשביל להראות אותו מפעם לפעם כמו כעת, מה תגידו אם אומר לכם שצריכת החשמל שלו תחת משחקים כבדים הגיעה ל:

500W :o

בפיקים מסויימים זה הגיע אף ל 510 (כחלק האחרון של 3DMARK06 בדמו של הקוטב הצפוני כדוגמה מחוץ למשחקים מלאים).

בגלל זה קניתי דאז את ה620W כי ידעתי שהוא "אוכל" ספקים של 500 (אז ה HX עוד לא יצאו כמדומני). זה היה לפני שנה.

נכון זה מחשב אימתני ואם נגיד אותו מחשב היום במקום ה E6600 נשים עליו Q6600 הוא יצרוך 100W יותר.

משמע? נכון . . . כ 620-2650 W באוברקלוק של ה Q6600 (STEPPING B3 לא ה G0 שיצא אחריו, שתכלס זה לא משנה כי אולי זה 20W פחות לפי הבדיקות ב TOMS HARDWARE אם זכרוני אינו מטעני).

הוספת עוד 8800 GTX הייתה מביאה אותו לצריכה אימתנית של כ 800W.

לכן היצרנים מוציאים כרטיסים כאלה כי הם יודעים שיש לזה שוק, לא בשביללהפסיד כסף על פסי ייצור או חלקי פסי ייצור נוספים לקיימים.

NEVER SAY NEVER :xyxthumbs:

זה המחשב:

http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/655/cat/500

פורסם

כל הסקירות המקצועיות שבעולם מצביעות על כך שיש טעות בידך.

בכל מקרה,אני מבקש להפסיק עם העניין כי זה לא הנושא. אם למישהו יש מה להגיד על סדרת TX הוא להוסיף מידע (מחירים או משהו אחר) זה המקום והזמן

פורסם

אל תשכח שמה שאתה מודד שהספק לוקח מהקיר זהלא מה שהוא מספק בגלל הנצילות ומפלי המתח

כלומר אם מדדת 510 מהקיר הספק סיפק למחשב (הצריכה של המחשב בעצם) 450W בערך וגם זה בהגזמה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים