עבור לתוכן

Unreal Tournament 3 יצא הדמו

Featured Replies

פורסם

פעם ראשונה שלי שאני משחק בסדרת UT. ואני יכול להגיד שזה דיי דומה למולטי של QUAKE.

רק שפה השטחים פתוחים. :nixweiss:

לא ממש התלהבתי

• תגובות 272
  • צפיות 24.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

היכן יש שרת של HWZONE

פורסם

UT הוא ה QUAKE של EPIC, סדרות מקבילות שכל כמה זמן מנסות להתחרות על מי תיהיה יותר טובה.

לא אהבתי כל כך, יותר אהבתי את הישנים...

המשחק מוגבל בגרפיקה או שככה הוא יראה שהוא יצא? התמנות שנתנו לפני שנה הרבה יותר יפות :lol:

פורסם

אתה תאהב את המשחק פחות כי הוא מוגבל בגרפיקה? אני יודע שאני לא... כי המשחק כל כך טוב!

rikus, יש זמן לתכנן אסטרטגיות, לפני שאתה נכנס למשחק, השאלה היא איך אתה מיישם אותם. אין פה הרבה מה להגיב פשוט לירות בלי סוף כשאתה רואה אויב :P באמת מה שחשוב זה לדעת לאן לכוון מראש כי רוב הנשקים נעים בחלל במהירות כלשהי (בייחוד טילים) אז צריך לדעת לכוון אותם - לא על האויב אלא לאן שהוא ירוץ - ולדעת לאן הוא ירוץ זו מיומנות.

מי פה ניצח בוטים בגאדלייק?!?! אף פעם לא הגעתי ליותר מ20-100 ועוד במפות שאני אוהב (אני מדבר על UT2004 עכשיו...)

פורסם

אני נצחתי את המחשב בגדלייק ב UT הראשון וב2004

פורסם

כן הדמו מוגבל בגרפיקה ומבמספר הפריימים.

היו צפויים לעלות שרתי גיימר!

תקבלו לינק שיעלו.

ב04 הבאתי גוד לייק לגודלייק ;D

פורסם

לא מצאתי שרתים עם פינג סביר לשחק בהם, אם למישהו יש איזה עדכון לגבי שרתים ישראלים זה יהיה לא רע בכלל. ;)

פורסם

אמורים להיות שם דווקא כמה שרתים באיזור עם פינג עד ה-120 ככה שזה היה לי סבבה.

פורסם

איזה מוזר זה,

היה רשום לי שאני אצליח להריץ חלק את המשחק על LOW, הרצתי אותו חלק על הכי גבוהה...

גם אין שם כ"כ הרבה דברים לשנות, רק רזולוציה ועוד 2 בארים במתקדם..

פורסם

וואי בומר החזרת לי את כל הכיף מ OB על השורה מתחת לאווטר שלך! האא ;D

הודעה משמחת לכל דלי הזכרון... אין כזה הבדל!

עם 7800GTX OC, X2 4400+, 1GB OCZ אני מקבל

16.984575375

רציתי לראות אם כדאי לי לשדרג...

ועם 2GB אני מקבל

17.069924999

:yelclap:

אני מעריך שזאת הפעם הראשונה שאתה משחק ב-UT נכון? אם תשחק ברצינות במשך כמה חודשים תבין שזה המשחק עם הכי הרבה טקטיקה. ברצינות. בנוסף, הוא משפר את יכולת הכיוון. שחקן UT סביר יכול לבוא לשחק CS ולתת פייט טוב לתותחים שם CS.

זה משחק עם הרבה הרבה טקטיקה.

אז יאללה Peach תן כמה דוגמאות לטקטיקות מוכרות!

פורסם

מה קרה לכם? יש 2 שרתים של VGAMES אחד VCTF ואחד DM :xyxthumbs:

פורסם

הטקסטורות נראות נפלא!

מזכירות טיפה את אינפרנל... לא נורא...

פורסם

מה קרה לכם? יש 2 שרתים של VGAMES אחד VCTF ואחד DM :xyxthumbs:

לפני יומיים שיחקתי בשרת של ה VCTF שלהם, אבל אתמול והיום אני לא מוצא אותו.. יש לי בעיות מוזרות עם הרשימת סרברים, וחוץ מזה הם היו יכולים לשפר די הרבה דברים בממשק (אני מקווה שבמלא הוא יהיה יותר טוב).

פורסם

אצלי אין בעיה, יש לי 3GB :cool2:

רק הכרטיס מסך מגביל אותי ב OB, למרות שעל הכי גבוהה ועל רזולוציה 1152x864 הוא רץ סבבה, רק קצת מקרטע בקרבות xD

פורסם

מה שם השרת של ויגיימס שאני אמצא את זה בקלות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים