פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים CS 1.6 - בזבז לי 1.5 שנים מהחיים WarRock - בזבז לי עד כה 2.5 שנים ועדיין אני משחק....
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים MU Online (שרתים פרוצים בעיקר)שרף לי את רוב הזמן הפנוי של כיתה י"א (ונדמה לי גם חלק מי"ב)
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים סדרת SHINING FORCE לקונסולות השונות.כל משחק RPG בסגנון של SHINING FORCE לסופר נינטנדו וסגה מגדרייב.סדרת CHAMPIONSHIP MANAGER בראשית דרכה ולאחר ההתפצלות של 2 היוצרות באה סדרת FOOTBALL MANAGER.
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים ^^אני מבין שלא שיחקת ב Baldur's Gate 2, נכון?אפילו המודים העצמאיים שעשו ל NWN בקהילות של המשחק הרבה יותר טובים מהמשחק עצמו מכל הבחינות.
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים HL2, סיימתי אותו לפחות 10 פעמים...פשוט מצויין !ד"א, עוד 3 ימים יוצאת ההרחבה השנייה ואפילו לא מדברים עלייה...
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים HL2, סיימתי אותו לפחות 10 פעמים... פשוט מצויין ! ד"א, עוד 3 ימים יוצאת ההרחבה השנייה ואפילו לא מדברים עלייה... זה עוד 3 ימים?! יש איזה כיף אני לא מאמין!!! ep 2 תוך 3 ימים!!
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים גיליתי לפני כמה חודשים שבזבזתי את החיים, שום משחק לא שינה אותי.. המשחק שהצליח לעשות את זה הכי הרבה זמן זהו אנריל טורנמנט הראשון 4 שנים סתמיות אחריו CS 1.6 :s07: :s07:
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים היו המון משחקים שאהבתי במהלך חיי אבל הגדול שבהם היה SYSTEM SHOCK 2. לא רק בגלל המשחקיות המהנה, העלילה המעניינת והאווירה המדהימה אלא גם בגלל כל הדיבוב המדהים שעורר בי השראה להתחיל שנה הבאה קורס בדיבוב, הייתי מת להיות חלק מיקום SHOCK. זה גם המשחק היחיד שסיימתי 5 פעמים מעניין אם נקבל איזו חבילת הרחבה מעניינת ל ביושוק באמת... 2 המשחקים המצחיקים ביותר ששיחקתי עד היום היו SACRIFICE ו-GIANTS:CITIZEN KABUTO, (כן, אפילו יותר מסדרת NOLF המדליקה והאהובה) זה גם שינה לי ת'חיים מבחינה מסוימת כי מאז גם אלמנט הצחוק הפך לחשוב יותר מבחינתי במשחקים. אה והיה משחק אחד ששינה אותי בכך שגרם לי יותר לשחק ברשת ולהנות מזה גם כשאני מפסיד ושוחטים אותי TRIBES2! בכיתות י-י"א שרפתי שעות עליו!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.