פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים כל מי שרוצה לשחק עכשיו, אני נמצא בערוץ vent שלנו:80.179.153.12:9942חדר: HWZone - Gamers' Roomסיסמא : 1231במשחק בסרבר multiplay.co.uk : BETA3#106
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים :lol: גם חבר שלי התפוצץ בזמן שהוא שיחק והיה כתוב שהוא הרג את עצמו' date=' EAGAMES עשתה שכל אחד ש"נולד" יוולד עם פצצה אוטומטית. [/quote'] קרה גם לי, רק אצלי איכשהו פיצצתי את מי שהיה ליידי בדרך, רשום לידי גוגלות ואחרי זה שהרגתי מישהו ויש סימן של גולגולת. גאד דמאט לא ידעתי שהשחקן בCRYSIS הוא מחבל מתאבד סך הכל, לוחם ג'יאד או משהו. בגלל כל הבאגים האלו שהרגתי את עצמי קיבלתי באן מסרבר =\ סעמק.
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים חחח מחבל מתאבד אני היחיד שחושב שהבאג הזה מצחיק? אולי קצת מפריע, אבל עדיין מצחיק
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים אותי זה מאוד הצחיק הכי אהבתי זה שהתנגשתי ברכב של מישהו שמגדי ואז התפוצצנו (זאת הייתה ממש נגיעה). אין מצב שהם יתקנו הכל עד שיצא הדמו, אולי הפילו במלא יהיו חלק מהבאגים האהובים עלינו (הבאג בסירות שהידיים הולכות אחורה, הבאג שהכל צהוב והבאג שמתפוצצים). נ.ב. לא יודע למה אבל כל פעם שאני מנסה לכמות "צהוב" יוצא לי "צבוה" חחח
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים לא נורא אם הם לא יתקנו הכל רק שיתקנו את העיקריים ומידי פעם יוציאו פאטצ'ים הכי טוב...
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים העיקר שייתקנו את הקטע של הגרפיקה שמעמיסה על המחשבים שאפילו נחשבים חזקים כיום.
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים המלא יעבוד טוב יותר אבל בכל זאת CRYTEC יצרו מנוע נוראי, ראיתם את הדרישות של UT? חצי משל CRYSIS.
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים אותי זה מאוד הצחיק הכי אהבתי זה שהתנגשתי ברכב של מישהו שמגדי ואז התפוצצנו (זאת הייתה ממש נגיעה). אין מצב שהם יתקנו הכל עד שיצא הדמו, אולי הפילו במלא יהיו חלק מהבאגים האהובים עלינו (הבאג בסירות שהידיים הולכות אחורה, הבאג שהכל צהוב והבאג שמתפוצצים). נ.ב. לא יודע למה אבל כל פעם שאני מנסה לכמות "צהוב" יוצא לי "צבוה" חחח הדמו זה גם ככה בלי מולטיפלייר לא ?
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים ^^^כנ'ל, אחרי האוכל אני יצטרף אלייכם.אוקי, סידרתי לנו ונט..80.179.153.12:9942חדר: HWZone - Gamers' Roomסיסמא : 1231ייאלה אני שם.בואו ניתאסף בוונטרילו הזה, שהציעו כבר פה בפורום.
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים טוב, מי שרוצה קישור להורדה (ללא הטסט של איזו מערכת יש לך וחסימה, פשוט לבחור שרת ולהוריד): http://www.fileplanet.com/144808/download/ זו הורדה ישירה וכמובן, לכל מי שרוצה את הסידי קיי (בתקווה שהוא עובד אצלכם, אצלי הוא עובד מצויין ;D): HVQY-937F-DJSH-N7H4-YHTC תמיד כאן, אור כהן :jump1:
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים ועכשיו ברצינות, לכל מי שכבר שיחק והכל.... זה מצדיק לדעתכם את ההייפ המטורף שהיה סביב זה? איכשהו מהתמונות שמראים פה לא נראה לי... שיתקנו את הבאגים,והוא שווה את ההיפ. אני בוונט,Tamir_Asraf אני מיד אכנס לשרת שאתה נמצא בו,אם אתה נתקל בקול מבוגר ומפחיד,זה אני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.