פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים ועכשיו ברצינות, לכל מי שכבר שיחק והכל.... זה מצדיק לדעתכם את ההייפ המטורף שהיה סביב זה? איכשהו מהתמונות שמראים פה לא נראה לי... לא יודעה אולי אני מגזים אבל זה אחד המשחקים הטובים ביותר ששיחקתי מבחינת מולטיפלייר \ גרפיקה \משחקיות משחק גאוני מצדיק את הייפ בקיצור....
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים מישו יכול לשלוח לי תה סריאל שלו בפרטי ?כל מה שיש כאן זה משומש ביותר מדי מחשביםעברתי על כל העמודיםבבקשה שמישו ישלח לי בפרטי אני מבטיח לא להביא לאף אחד אחר.בשביל לקבל קוד בצורה טובה אתה צריך לפנות בפרטי לאנשים פה (ולא ההפך)..אחרת כולם ינסו את הקוד שמישהו יפרסם ורק הראשונים יזכו לאקטיבציה ו KAWAII אם לא שיחקת ואתה רואה רק את התמונות אז אני ממליץ בחום שתראה את המשחק בפועל חיי כי רק ככה תראה אותו איכותי בצורה יוצאת דופן..שזה רק תמונות זה מת כזה..אהבתי את הנשק הזה[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים בשביל לקבל קוד בצורה טובה אתה צריך לפנות בפרטי לאנשים פה (ולא ההפך)..אחרת כולם ינסו את הקוד שמישהו יפרסם ורק הראשונים יזכו לאקטיבציה ו KAWAII אם לא שיחקת ואתה רואה רק את התמונות אז אני ממליץ בחום שתראה את המשחק בפועל חיי כי רק ככה תראה אותו איכותי בצורה יוצאת דופן..שזה רק תמונות זה מת כזה..אהבתי את הנשק הזהאבל הוא רוצה שישלחו לו בפרטי...מצטרף לבקשה :'(
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים הסיכוי שאנשים ישלחו לך בפרטי מיוזמתם קטנה פי 10 מאשר אתה תתחיל לשלוח בקשות לסיראלים ותקבל בחזרה תשובהלכן אל תתעצל ותתחיל לשלוח כי זה שווה את זה אני כמובן אומר לך את זה מניסיון אישי
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים YOUR BETA KEY IS: 7NTK-VDWB-APGV-XBLC-37C9שוב למי שעדיין צריך ולא טרח להסתכל טיפה אחורה מי שמשתמש שיעבור אותו הלאה שכולם יזכו לשחק בזה גם אלה שיש להם הצתה מאוחרת גם אתם יכולים לתת לאנשים גם ככה אין מגבלה על הסיריאל
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים YOUR BETA KEY IS: 7NTK-VDWB-APGV-XBLC-37C9שוב למי שעדיין צריך ולא טרח להסתכל טיפה אחורה מי שמשתמש שיעבור אותו הלאה שכולם יזכו לשחק בזה גם אלה שיש להם הצתה מאוחרת גם אתם יכולים לתת לאנשים גם ככה אין מגבלה על הסיריאלניסיתי כבר קודם. =\Too many activations on different PCs have been performed with the entered Registration Code. No further activations are allowed.אני חושב שיש מגבלה ל-3 פעמים...
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים אההה מצטער בכול אופן יאללה אנשים תזרימו פה סיריאלים כולה בטא בקרוב הדמו זה לא שתפרמטו את המחשב שלכם ב20 ימים הקרובים
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים מצטרף גם כן לבקשה אם מישהו בפרטי מוכן לשתף אותי בסיריאל שלו .תודה לעוזרים
פורסם 2007 באוקטובר 518 שנים סבבה, חבר שלי רצה סידיקי... ולא הצליח להשיג.עכשיו יש לו סיבה טובה לשחק. ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.