פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים איזה מאנ*ק חכה אני א***ן אותך חח אין אתמול היה KEY חופשי ופתוח לכולם ועכשיו סגרו את זה... בקיצור אין יותר, מי שלקח הרוויח מי שלא אכל אותה hahahaha יאלה מישהו רוצה משחק בבטא של קרייסס אני מתחיל לשתעמם... ;D איזה מאנ*ק חכה אני א***ן אותך חח ;D
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים אכן אבל אני לא ממכר מאוד עד לגג יש לי זמן אני לא ממהר כי ב26 לאוקטובר יוצא דמו רשמי אני יודע CRYSIS בטא משעמם אותך כי זה קצר אז דמו לא ישעמם לך ;D
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים באמת הבטא נהיה מאוד משעמם אחרי שבודקים את הגראפיקה וכל האפשרויות של הבטא. כל כך משעמם שהתקנתי VISTA אגב חייב להגיד זה לא נורא כל כך כמו שחשבתי והdreamscene מגניב במיוחד !
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים מסקנות מהבטא:היה לי FPS נמוך מאוד שיחקתי על הכל ב HIGH (והוא לא איפשר לי לבחור באופציה SUPER HIGH ) בחרתי רזולוציה 1600X1200 ,מוזר שאמרו שאנשים עם מחשבים ישנים יוכלו לשחק בו, אם לי זה עשה FPS ממש נמוך אני לא יודעת איך אנשים עם מחשבים מלפני שנה וחצי שנתיים יריצו אותו.המחשב שלי:c2d e6600 מעבד על OC8800 640 כרטיס מסך על OC4 giga זכרון
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים חחח תוספת "יד" אהבתי חחח ;D לא בדיוק,הידיים של ILAN על התת-מקלע בכלל,לא מבין איך הן יצאו לו מהגב באמת חבל שהתמונות לא משקפות את איך שהמשחק נראה באמת. למרות זאת רואים שהגרפיקה מדהימה [br]פורסם בתאריך: 3.10.2007 בשעה 02:23:07 מסקנות מהבטא: היה לי FPS נמוך מאוד שיחקתי על הכל ב HIGH (והוא לא איפשר לי לבחור באופציה SUPER HIGH ) בחרתי רזולוציה 1600X1200 ,מוזר שאמרו שאנשים עם מחשבים ישנים יוכלו לשחק בו, אם לי זה עשה FPS ממש נמוך אני לא יודעת איך אנשים עם מחשבים מלפני שנה וחצי שנתיים יריצו אותו. המחשב שלי:c2d e6600 מעבד על OC 8800 640 כרטיס מסך על OC 4 giga זכרון מה לא ברור,מדובר בבטא ותו לא. אין עדיין דרייבר רשמי שתומך בעצם במשחק הזה. כנראה שבסוף החודש (בסמוך לדמו) יצאו דרייברים גם לאנבידיה וגם ל ATI אני כמעט בטוח שיהיה הבדל רציני בביצועים. ס-ב-ל-נ-ו-ת [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים סאמוק, עכשיו כל השרתים עברו לבטא החדשה ואני צריך להוריד מחדש...אני מקווה שהקוד יעבוד על הבטא החדש, אחרת נדפקתי.
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים שלום..אפשר לקבל את הטריילים ופירוט קצר על הפיצ'רים שכולם אומרים שחסרים?תודה
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים מישהו יכול לתירום את הסידיקיי שלו? נראה לי שכל סידקייי עובד על כמה מחשבים ככה שאין בעיה
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים סאמוק, עכשיו כל השרתים עברו לבטא החדשה ואני צריך להוריד מחדש...אני מקווה שהקוד יעבוד על הבטא החדש, אחרת נדפקתי.מתי בדיוק יצא בטא חדשה יש פשוט יותר מידי שטויות בתראד הזה אז אני כבר לא עוקב אחריו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.