פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים למישהו יש במקרה 2 קודים? אני פשוט לא הייתי כאן הרבה זמן ואני מתתתתת לשחק במשחק לפני הגיוס :PP אם מישהו מוכן להלוות לי קוד או משהו אני אודה לו מאוד
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים למישהו יש במקרה 2 קודים? אני פשוט לא הייתי כאן הרבה זמן ואני מתתתתת לשחק במשחק לפני הגיוס :PP אם מישהו מוכן להלוות לי קוד או משהו אני אודה לו מאוד גם רוצה :-*
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים פיתרון למסכים הצהובים (באגים בטקסטורת המשחק)פשוט.....לעלות את הגרפיקה כמה שאפשר להוריד רזולוציה ובעיקר לעלות את האיכות הShader לפחות לי זה פתר את הבעיה
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים אחי איך אני פותח שרת בדיוק?יענו חדר?תסביר לי ונשחק..איך שתקרא לזה... אתה לוחץ MULTIPLAYER -> INTERNET -> רושם תשם משתמש וססמא / אם הגדרתה שיכנס אוטומטית הוא נכנס לרשימת סרברים -> ללחוץ על הכפתור בצד שמאל למטה - CREATE GAME.אבל אצלי משהו אי אפשר ללחוץ... כנראה ביטלו בבטא הזאת...
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים למה אתם לא נותנים לנו קוד אני מת לשחק כבר המשחק כבר הותקן ורק מבקשים ממני קוד ואני לא יודע אז תוכלו להלוות לי קוד לזמני :'(
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים פספסתי את ההרשמה ואני עומד בדרישות של המשחק בבקשה שלחו לי הודעה עם קוד ההפעלה אני ממש רוצה לשחק בו
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים אחי?איפה זה BETA3 #81?חיפשתי לא מצאתי אתה בטוח שזה שזה?אולי תביא לי IP ?
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים אין אתמול היה KEY חופשי ופתוח לכולם ועכשיו סגרו את זה... בקיצור אין יותר, מי שלקח הרוויח מי שלא אכל אותה hahahaha יאלה מישהו רוצה משחק בבטא של קרייסס אני מתחיל לשתעמם... ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.