פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים במשחק המלא אוו בדמו הAA יפעל? או שזה יהיה שוב כמו המשחקים .Medal Of Honor Airborne . Stranglehold . BioShock . למה זה מאוד מאוד חבל . שאין AA בכלל .רואים חרא. חבל שזה קורה למשחקים כאלה. רוני,המרדף אחר התמונה החלקה פוגע לך בהנאה מהמשחקים,צא מזה ! תתחיל להנות בסיטואציות של אקשן כבד ,מי מסתכל בכלל אם כבל החשמל שמתוח 30 מטר מעליי ישר וחלק או טיפה מדורג?
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים עד שכבר הצלחתי להתחבר לשרת זה קרס לי לווינדוס באמצע הטעינה איזה עצבים עם הבטא בשקל הזאת.....[br]פורסם בתאריך: 2.10.2007 בשעה 13:01:00 רוני,המרדף אחר התמונה החלקה פוגע לך בהנאה מהמשחקים,צא מזה ! תתחיל להנות בסיטואציות של אקשן כבד ,מי מסתכל בכלל אם כבל החשמל שמתוח 30 מטר מעליי ישר וחלק או טיפה מדורג? מי שרגיל לAA לא יתפשר על פחות,וגם לי יש את הקטע הזה חייב AA שונא לראות תמונה חתוכה רק חלק,ככה זה,אוהבים איכות
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים התחלתי לשחק!!! השרת פועל!!! ________________________________ תשכחו ממה שאמרתי, החרא הזה נתקע לי באמצע הטעינה, תוקע את ווינדוס....
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים מי שמעונין להצטרף שיכנס לשרתים ויבצע חיפוש לפי שחקן- G-FORCE או SIMONSIX תגיעו
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים איך פועל על המערכת שלך??כנס לכאן:http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtestנושא CRYSISותראה מהם דרישות המינימום האמיתיות
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים נו באמת זה פשוט לא ייאמן שאי אפשר להתחבר לשום שרת בא לי להרוג את המפתחים האלה!
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים אני לא מבין נרשמתי לאתר..עכשיו אני לוחץ על JOIN BETA ואז זה מבקש תאימייל והוא כבר כתוב ואז זה כותב תודה לך...וזהו אך אני מקבל את ה CD KEY?
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים תתחבר רגיל,כנס לחיבוא אינטרנט במולטי,סמן שרת ולחץ על "הצטרף" הגעתי לתפריט של רשימת השרתים בחרתי אחד ושעה שהוא טען עד שזה הראה לי הודעה של "timeout" וניסיתי להתחבר למספר שרתים
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים מי שמעונין להצטרף שיכנס לשרתים ויבצע חיפוש לפי שחקן- G-FORCE או SIMONSIX תגיעו איך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.