עבור לתוכן

למה קורה לי שהעברת אצבעות על משטח העכבר - גורמת לסימון פרטים? כמו לחיצה קבועה?

Featured Replies

פורסם

האם ישנה אופצייה בניידים לכיוון רגישות משטח העכבר?

לתותחי הניידים שבחבורה ;)

כל הזמן קורה לי מצב שבו עצם העברת הסמן/העברת האצבעות על משטח העכבר גורמת לסימון כל הדף

או עמוד האינטרנט או גוררת פרטים משולחן העבודה

ממש כאילו לחצתי על הכפתור השמאלי באופן קבוע....

למה זה קורה ?

איך פותרים את הבעיה המרגיזה הזו?

THX

פורסם

כי ה-TOUCHPAD מוגדר לזהות לחיצה (ברמת כוח מסוימת) עליו כאילו לחצת על הכפתור השמאלי. ואם אתה לוחץ עליו ככה ואז ממשיך לזוז הוא מזהה את זה כגרירה. ללא הפיצ'ר הזה, ה TOUCHPAD, שלטעמי גם ככה הוא פתרון גרוע ומגושם, היה כמעט חסר תועלת (זה ממש לא נוח להזיז אצבע על המשטח, ולהשאיר אצבע אחרת לוחצת על הכפתור).

כנראה, מה שקורה זה שאתה לוחץ טיפה חזק מידי תוך כדי תזוזה, והוא מפרש זאת כלחיצה על הכפתור השמאלי.

יש לך שתי אפשרויות:

1) להתרגל ללחוץ בעוצמה הנחוצה

2) לחפש בהגדרות ה-TOUCHPAD שקיימות בניידים רבים אפשרות לכבות את הפיצ'ר הנ"ל, או לשחק עם הרגישות שלו (לפעמים גם זה אפשרי).

פורסם
  • מחבר

:xyxthumbs: :xyxthumbs:

טוב QttP....כמובן צדקת! זה באמת היה זה - כרגע ביטלתי את זה למרות שאני יכול גם לכוון רגישות...אני אישית לא מוצא בזה שימוש > מעדיף ליגרור את הסמן בחופשיות עם לחצים משתנים - התלויים באזורים משתנים ותנוחות שונות שלי... ;) ואז להקליק בניפרד!

לא מוצא כרגע שימוש במישטח שיכול לתפקד גם כמקש הקלקה - אולי בעתיד נשנה דעתי

עכשיו השאלה הגדולה!!! למעשה הענקית!!!

פרסמתי כאן עוד שירשור > על התופעה הכי מעצבנת בעולם שקוראת לי עם הנייד - שהמקלדת משתגעת לי לגמרי

אני מתחיל לכתוב - ופתאום הסמן קופץ לאזור אחר...וממשיך מישם או נעלם או קופץ לעמוד אחר

מהרגע שביטלתי את הפיצ'ר הזה, ה TOUCHPAD,הכל הסתדר לי!! פשוט לא יאמן!!!

האם זה בכלל קשור ?

בחיי אני כבר מקליד לי 45 דקות בלי שום בעייה...אפס תקלות

שוב > להשכלה כללית האם זה קשור אחד לשני

( תוכל ליקרןא את כל התקלות המעצבנות בשירשור הניפרד שפרסמתי > ההודעה\תגובה האחרונה והמיואשת לשלי)

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=291196.0

שוב תודה!

פורסם

בהקשר לשרשור הזה והשני אם זה מפריע לך כלכך, תבטל את משטח המגע ותשתמש בעכבר חיצוני. אפילו אחרי כמה שנים טובות עם נייד בעל מקלדת גדולה יחסית עדיין יש לי גליצ'ים על המשטח, קורה. :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים