פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים מחבר http://www.d-say.com/projects/barkat/admin/bezeqint/RefunDForm/form.html
פורסם 2007 באוקטובר 118 שנים האינטרנט אצלי עדיין זוחל אבל לפחות בבזק בינלאומי מודים שיש תקלה:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3455466,00.html
פורסם 2007 באוקטובר 118 שנים יש תקלה רצינית אני בהוט ובזק בינלאומי והיו ניתוקים וגלישה איטית מאוד בימים האחרונים הביטורנט בכלל זוחל ושתילפנתי לתמיכה יש הודעה שזה תקלה שלהם
פורסם 2007 באוקטובר 118 שנים זה נהיה בלתי נסבל הרגע האינטרנט זחל לי והתנתקתי על מנת חהתחבר שוב ורבע שעה היו לי שגיאות בהתחברות. עוד שניה הייתי מתקשר אליהם ואומר להם שאני עוזב אותם.
פורסם 2007 באוקטובר 118 שנים אבל אפשר להציף אותם בטלפון וללחוץ עליהם 1-800-014-014. למה להיות ילד דפוק??.... למה?... אתה חושב שאנשים שם לא יודעים שיש תקלה??.. אתה חושב ששותים שם קפה כל היום ומחכים שמשיח יבוא?. כאילו תיתבגר קצת... אנשים שם עושים כמיטב יכולתם אני מאמין בשביל לסדר את התקלה ובשביל להבטיח לאנשים שיהיה להם אינטרנט אז זה שאתה מציע כאלה דברים פשוט מראה עד כמה אתה מבין מה קורה.... לא טוב לך תעבור לספקית אחרת מה יעזור לך שתתקשר 10 פעמים ותקבל אותה תשובה?......... הרי מי אתה בכלל כולה עוד לקוח פרטי ומיסכן.... זה שתילך לא יפיל את בזק בין לאומי ואפילו עם כל החברים שךה יתנתקו לא יזיז להם... פשוט אתה תיסבול אחכ... בזק בין לאומי הספקית הכי טובה בארץ כיום ואין ספקית אחרת שיכולה להשתוות אליה מכל הבחינות, אז קורה שיש תקלה בסדר.... אבל בתור חבר'ה שפה שדי מבינים מה זה מחשב ואינטרנט למה לזרוק שטויות באויר גם אני סובל מזה אבל תמתין בסבלנות והכל יסתר עם לא בא לך תמיד יש חברה אחרת.....
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים כל הפוסטים שקוראים להצפה כזו או אחרת נמחקו, נסו בבקשה לשמור על תרבות הדיון, ובאותה הזדמנות גם על השכל הישר.
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים אני חושב שהם סידרו כבר את כל התקלות כי אני כבר לא חש האטה וגם לא התנתקויות
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים הבעיות עדיין קיימות והפינגים אינם יציבים.הדפוס שאני מזהה הוא אינטרנט יציב בין השעות הקטנות של הלילה עד השעות המאחרות של הבוקר.מהצהרים עד הלילה אין יציבות.
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים טוב נניח שזה משהו זמניאתמול סבלתי מניתוקים תכופים ושגיאות 718.והיום אני משחק CS וכל כמה דקות אני נכנס ללאגים לכמה שניות
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים הביטורנט עדין לא מספיק מהיר אבל הרבה יותר מהיר מאתמול הגלישה בנתיים נוחה
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים הבעיות עדיין קיימות והפינגים אינם יציבים.הדפוס שאני מזהה הוא אינטרנט יציב בין השעות הקטנות של הלילה עד השעות המאחרות של הבוקר.מהצהרים עד הלילה אין יציבות.זה בדיוק ככה.בלילה הכל נהיה פשוט מעולה הפינגים יורדים שחקים והכל זז מהר!כנראה תקלה שהם בשעות היום מנסים לסדר משום מה?!אני מאמין שזה הסתיים בקרוב.
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים יש לי פינגים גבוהים 250+ לשרתים בח"ול בדקתי ב 5 בבוקר היה 110 אני בכבלים ללא חייגןמי עוד עם פינג גבוהה לחו"ל ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.