פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים תקשיב יתרונות וחסרונותמוטרולה מהירה קצת יותר של 013 הרבה לגים ובעיות תשתית וכו (כניסה ידנית)THOMSON המאדפת עלי של 012 מאת מאוד לגים אין בדרך כלל בעיות תשתית וחו הקניסה אותומתית אם פתיחת המחשב אם אני לא טועה המהירות שלי הי(כולל ראוטר 4 מחשבים 2 לא אודים אני מנסה ליפטור (בפורום) אז זה בין 2.5 ל 4 מגה וזה לא נט ויז'ן בקיצור תיפחר THOMSON
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים מחבר tamir, יש דגם ספיציפי למודמים "החדשים" האלו? ולתגובה שלך, f16qwe , אני מעדיף שלא להתייחס מסיבות די ברורות.
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים תקשיב יתרונות וחסרונותמוטרולה מהירה קצת יותר של 013 הרבה לגים ובעיות תשתית וכו (כניסה ידנית)THOMSON המאדפת עלי של 012 מאת מאוד לגים אין בדרך כלל בעיות תשתית וחו הקניסה אותומתית אם פתיחת המחשב אם אני לא טועה המהירות שלי הי(כולל ראוטר 4 מחשבים 2 לא אודים אני מנסה ליפטור (בפורום) אז זה בין 2.5 ל 4 מגה וזה לא נט ויז'ן בקיצור תיפחר THOMSONתגיד, ביקרת בבית-ספר פעם?
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים טומסון ללא ספק הטיריון לא עובד טוב עם ראוטרים ככה שאם זה שיקול בישבילך פסול אותוטומסון עד כמה שידוע לי שייכת לאלקטל או להפך ואלקטל מצויינים
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים כשעבדתי ב"הוט" היינו מרחמים על מי שהטכנאי היה מביא לו טריון זה מודם מאוד לא יציב בכללי , אבל בקטע של ראוטרים הוא בסדר. סתם אנשים נכנסים לפאניקה כשהם צריכים לקנפג על PPTP ומאשימים את "המודם המסריח שלכם"... אני לא מאמין שעוד מפיצים את המוטורולה היום, אבל תתעקש על ת'ומסון. אחלה מודם מבית אלקטל.
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים בומר תנצל את המידע "הסודי" שאנחנו חולקים כאן איתך בתור עובדים לשעבר....לא היינו יכולים להגיד את זה אם עדיין היינו עובדים שם. רק תומסון אני לא סגור כ"כ מה קורה באזורי תבל וער"ז לשעבר,אבל באיזור מת"ב אני יודע שהם קיימים. בומר,איפה אתה גר?
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים אני הייתי הולך על התומפסון יש לי אותו כמעט שנתים על מחשב נייד אין שום בעיה עובד מעולה ומה שטוב שהוא יחסית קטן ריבוע קטן כזה
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים לי יש את ה TERAYON יחד עם ראוטר אלחוטי של 3COM התקנתי לפני חודש וחצי אינטרנט של הוט יחד עם 014 ללא חייגן כך שלא הייתי צריך להגדיר שום דבר בראוטר ועד היום אין לי שום בעיות וניתוקים ולראוטר מחוברים בד"כ בו-זמנית 2 ניידים, 4 נייחים ומחשב כף יד אחד!כמו מישהו שכבר אמר פה אני חושב שהדבר הכי חשוב זה התשתית באיזור המגורים(אין לי טלפון או טלוויזיה של HOT אז אולי בגלל זה הכל חלק אצלי-אולי)
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים טוב ממש אין לי כח לקרוא את הכל:הינה הפיתרוןהמודם הכי טוב ברשת הכבלים נכון להיום הוא מוטורולה SB5100.אם אין אפשרות אז האופציה הטובה ביותר אחרי היא טומסון (הקטן)ץחג שמח!
פורסם 2007 בספטמבר 2618 שנים טוב מיהרתי קצת אתמול אז עכשיו אני אסביר (אני לא קובע כלום חחחח):לשני דודים שלי היה את מודם המוטורולה הישן 4200, שהיה משווק בהתחלת כל האנטרנט המהירת עובד עד היום חבל"ז.לדוד שלישי שלי יש כבר איזה חצי שנה את ה5100 כמו כן הוא עובד חבל"ז.אין בעיות אין תקלות אין ניתוקים.לי יש את הטומסון מודם אמין כמו המוטורולה (יכול לקרוס במספר חיבורים טסטרונומי), בכלליות אין תלונות.חג שמח!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.