פורסם 2007 בספטמבר 2218 שנים תקנה מאיפה שאתה רוצה. נועה נחשבים ליקרים יותר מזה אין לי הרבה מידע עליהם (אה וזה מוגזם המחיר שהם גובים להרכבת מערכת לדעתי)בכל מקרה,TMS רחוקים מ-KSP ואין להם את השטות הזו של אם פתחת את המארז האחריות נגמרת או דברים כאלה..תחליט כרצונך בכל מקרה,המשך יום נעים.
פורסם 2007 בספטמבר 2218 שנים טוה הדין נשמע מעניין במיוחד ופחות או יותר סוכם, יש לי שאלה אחת, למה שפותח הדיון לא יקנה מחשב מותג?יש להם אחריות ושירות מעולה הרכיבים נועדו לעבוד בצורה מושלמת אלו עם אלו וכו.. נשמע שמחשב מסוג זה יתאים לו.
פורסם 2007 בספטמבר 2218 שנים שטויות.מחשבי מותג מתאימים לאנשים שהשימושים שלהם משרדיים (כי כל הרכיבים חלשים מאוד פחות או יותר,בעיקר הכ.מסך וכו') ובנוסף הם מיועדים לאנשים שלא מבינים כמעט כלום וזקוקים באמת לאחריות יצרן ושיגיעו הביתה שלהם לסדר דברים וכו'.אני מאוד מתנגד למחשבי מותג לאנשים שלא זקוקים לדברים הנ"ל
פורסם 2007 בספטמבר 2218 שנים מחבר טוב, נבחר המחשב... לאחר כל השיקולים...OCZ DDR2 2048MB Platinum Rev.2 Dual Channel 800MHZ CL 4-4-4-15 464ASUS P5K 785ASUS EN7300GT SILENT/HTD/256M 415 Logitech V450 Laser Cordless Mouse for Notebooks OEM 140Samsung 226BW LCD 22'' Wide 2ms Black DVI 1970Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM 1450ANTEC P150 Quiet PC Case 430W - Aluminium Front Silver 825Thermaltake HardDisk Cooler A2376 28Thermaltake V1 CL-P0401 288Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS 448סה"כ 6813 ש"ח לא כולל הרכבהתודה רבה לכל מי שעזר!!
פורסם 2007 בספטמבר 2218 שנים לא ממליץ לעשות זאת (פיצול חנויות) אבל החלטה שלך בחורצ'יק..תתחדש (ותחשוב על זה)
פורסם 2007 בספטמבר 2218 שנים אני גם לא ממליץ לפי דעתי תקנה הכל מאותה חנות+הרכבה ככה שלא יסבנו אותך במיקרה שתיצתרך לממש אחריות על הרכיבים
פורסם 2007 בספטמבר 2218 שנים מחבר אני גם לא ממליץ לפי דעתי תקנה הכל מאותה חנות+הרכבה ככה שלא יסבנו אותך במיקרה שתיצתרך לממש אחריות על הרכיבים מנועה אני לא דואג, הם לא בורחים מאחריות.לגבי TMS... זה הימור...
פורסם 2007 בספטמבר 2218 שנים ידידי..תקנה מאיפה שבא לך..אם אתה רוצה אתה יכול לפתוח דיון בפורום "כללי" ולשאול איך TMS אם אתה חושב שאתה מהמר..נועה מאוד יקרים וזה לא חדש לאף אחד וגם לא לך - לא אמרתי כלום על השירות שלהם שלא תבין לא נכון.תתחדש בכל מקרה
פורסם 2007 בספטמבר 2218 שנים תיראה מנסיון שלי עדיף לקנות מחנות אחת בתקציבים כאלו ככה אתה יודע גם באיזה תאריך כל הרכיבים ניקנו ויש לך חנות אם אינטרסט לשמור אליך כלקוח בתקציבים מאוד קטנים או במוצרים שלמים אם אחריות יבואן זה אחרת אני לדוגמה קונה את רוב הציוד העיקפי מבאג אבל אני יקנה תמחשב הבא כניראה מskypcבגלל המלצות של חברי הפורום
פורסם 2007 בספטמבר 2218 שנים מחבר בכל מקרה אני אקנה את כל הרכיבים באותו יום... אני אלך לנועה, אקח את כל מה שאני קונה שם בקופסאות,אסע לקריית מוצקין ל TMS ואתן להם להרכיב אותם על שאר החלקים שאני אקנה שם.אני שומר את כל הקבלות לצורך האחריות... זה ברור.
פורסם 2007 בספטמבר 2218 שנים טוה הדין נשמע מעניין במיוחד ופחות או יותר סוכם, יש לי שאלה אחת, למה שפותח הדיון לא יקנה מחשב מותג?יש להם אחריות ושירות מעולה הרכיבים נועדו לעבוד בצורה מושלמת אלו עם אלו וכו.. נשמע שמחשב מסוג זה יתאים לו.המחשבי מותג בארץ בהרבה מקרים מחורבנים ביחס עלות תועלת בנידים אין הרבה ברירות בניחים יש ותאמין לי בכיף היתי משלם יותר למחשב מותג אבל לא ראיתי אפילו מחשב מותג אחד בארץ שמתקרב אפילו לספק אותי ובעניין המפרט-פותח הדיון Samsung 226BW LCD 22'' Wide 2ms Black DVI מבוסס על פאנל TN=לא מתאים לעבודות גרפיקה תבקש בפורום LCD מסך שמתאים לגרפיקה בתקציב שלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.