עבור לתוכן

הציור המושקע הראשון שלי בוואקום - פורטרט של ההורים שלי ליום נישואין, גמור (עמ' 3

Featured Replies

פורסם

במילה אחת > [glow=red,2,300]מדהים[/glow]

יש עתיד... :xyxthumbs:

• תגובות 53
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כל הכבוד..

אתה כישרוני מאוד.

אתה עוסק בזה גם בחיים? גרפיקה/גרפיקה ממחושבת הכוונה..

כי אם לא.. אתה צריך לשקול זאת בצורה רצינית :).

פורסם
  • מחבר

תודה.

אני מתעסק בזה, אבל באופן צנוע יחסית. יש לי קודם תואר לסיים.

אני מתייחס לזה מאוד ברצינות כתעסוקה רצינית בעתיד הקרוב, במיוחד בתור קונספט-ארט למשחקי מחשב או למדיה פרסומית. אבל קודם כל נסיים את שנת הלימודים הזו.

פורסם

אז יאללה, תתחיל לצייר! :)

איך מציירים? איך אני מפעיל את המברשת צבע?

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שהבנתי את השאלה. אתה מתכוון למברשת של פוטושופ? אם כן, איזו בעיה יש בשימוש בה? ולמה אתה מתכוון ב"להפעיל"?

פורסם

אני רק לומד עכשיו איפה כל דבר נמצא. אם זה פשוט אני אסתדר. תודה.

פורסם

למה אתה מתכוון בלהפוך תמונה לציור? כדי להשיג תוצאה כזו לא חייבים ממש לצייר כמו שעשיתי. אתה יכול להפוך תמונה לציור גם בדרך ה"רמאית" יותר.. פשוט לסרוק אותה לפוטושופ ולהפעיל כמה פילטרים שיגרמו לה להראות ציורית. השאלה האם אתה רוצה לדעת ממש לצייר או שחשובה לך התוצאה הסופית בלבד.

דרך אגב, חרבשתי מסגרת מעאפנה (לקח לי חצי דקה לעשות אותה), וזו הגרסה הסופית של הציור:

יש לי תמונות מחו"ל מהטיול.

כולם מגדילים ותולים בסלון, אני הייתי רוצה דווקא לתלות ציור של אחת התמונות, משהו מקורי כזה...

לזה התכוונתי.

רק שאלוהים נתן לי אגוזים, אבל אין לי שיניים...

פורסם

מצחיק שאתה משתמש דווקא במילים הללו, בגלל שיש פתגם מפורסם בדיוק כזה !

פורסם
  • מחבר

יש לי תמונות מחו"ל מהטיול.

כולם מגדילים ותולים בסלון, אני הייתי רוצה דווקא לתלות ציור של אחת התמונות, משהו מקורי כזה...

לזה התכוונתי.

רק שאלוהים נתן לי אגוזים, אבל אין לי שיניים...

אז תרשה לי להפנות אותך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=290104.0

שם נתתי כיוון התחלתי לגבי דרכי הקיצור של להפוך תמונה לציור ע"י פילטרים. יש בו כמה מדריכים שימושיים מאוד. אני מאמין שזה יעזור לך להצמיח את השיניים :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים