עבור לתוכן

מערכת ההפעלה אינה מזהה HD נוסף

Featured Replies

פורסם

היי

חברתי לאחי HD IDE 160GB חדש אבל הWIN לא מזהה אותו,

הביוס מזהה אותו,שיניתי את הJUMP לSLAVE והגדרתי אותו כSLAVE בביוס אבל בכול זאת הWIN אינו מזהה אותו,

עזרתכם דרושה

בברכת שנה טובה ומאובזרת

G.A :biggrinangelA:

פורסם

Right click "My Computer" --> "Manage" --> "Storage" --> "Disk Management" --> לחיצה ימנית על הכונן שחיברת + הקצאת אות לכונן ופירמוט אם זה כונן חדש.

diskmanagemu7.th.png

פורסם
  • מחבר

עבד :)

שאלה אחרת...

מחקתי מחיצה אחת מהכונן הקודם ונשאר בו שטח ריק שאני רוצה להוסף לכונן C

האם זה אפשרי?

אם כן הכיצד?

פורסם

Magic partition

לדעתי יעשה את העבודה הכי טוב ;)

תתחדש!

פורסם

מממ... עם כל הכבוד לשם המוכר, אני הייתי נמנע בלהשתמש ב-Paratition Magic.

התוכנה הזאת דפקה אותי כל כך הרבה פעמים בחיי, פשוט צריך להחזיק אצבעות ולהתפלל להצלחה בעבודה איתה :s07:

לעומת זאת, התאהבתי ב- Acronis Disk Director, ובכלל בכל התוכנות של Acronis - פשוט תענוג!

כבר המון זמן שאני עובד איתה ומעולם לא נתקלתי בפשלה אחת. עכשיו אני סומך על Acronis בעיניים עצומות. (ואני בדרך כלל נמנע מלסמוך על תוכנות). בלי שום ספק, Acronis Disk Director זו התוכנה לרוץ איתה. יציבה, ידידותית ואיכותית.

ד"א, בכל המקומות שיצא לי לעבוד (Helpdesks / RMA / טכנאי PC וכו') כולם בלי יוצא מן הכלל משתמשים ב-Acronis. אני יכול להבין אותם :)

פורסם
  • מחבר

אוקי...

דרך הDISK MANAGEMENT האם אפשר להוסיף את הנפח שנשאר מכונן D לכונן C?

פורסם

ה-Disk Management של XP מאפשר פעולות מאוד בסיסיות - (ליצור\למחוק מחיצה, לשנות אות כונן, לפרמט ...)

מה שאתה מנסה לעשות לא תוכל לעשות דרך Disk Management, אתה צריך תוכנה צד שלישי - פשוט תתקין את ה-Acronis וכל האפשרויות יפתחו לפניך. * כל פעולה על המחיצה של מערכת ההפעלה תדרוש איתחול ע"מ לבצעה. (הפעולה תתבצע בהפעלת מע' ההפעלה, במסך הכחול בו מריצים את ה-Checkdisk בדרך כלל)

http://www.acronis.com.sg/homecomputing/products/diskdirector/

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולכם :)

פורסם

רק לפני שאתה עושה שינוי כלשהו במחיצות - תגבה את המידע החשוב שלך!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים