עבור לתוכן

ASUS DRW-1814BLT DVD-RW X18 LIGHTSCRIBE SATA - ב-180ש"ח, מומלץ או לא ?

Featured Replies

פורסם

האמת שבמחירים שחברות היום מוכרות צורבי DVD , נראה לי שחייבים קצת מזל :)

• תגובות 39
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מצד אחד יש לי פינה חמה בלב ל-ASUS ואני שומע דברים טובים על הצורב. לא חושש יותר מידי מזיופים כי אני מתכוון לקנות מנועה או מפנדה, לא נראה לי שהם מוכרים זבל.

מצד שני ברור לי שזה לא אחד מהצורבים הפופולריים כאן. גם במפרטים הצורבים המומלץ הוא LG H62N OEM.

שני הצורבים כרגע בדיוק באותו מחיר, במה ה-LG עדיף ?

פורסם

אני אשמח לראות על מה בוכים בהקשר של ה 1814 BLT של ASUS, כי כמו שאמרתי, 11 כאלה בלי תקלות, למעט הראשון שהיה מFORMWARE ראשון .

אנשים פה עצלנים (חלק מהם) ולא טורחים לגשת לעמוד של הצורב ב

www.asus.com.tw

ולעדכן לקושחה 1.03 אם איני טועה וזה פותר את כל הבכי. :xyxthumbs:

פורסם

באסוס שנדפק אצלי לא עזר שום FW. למה לדבר סתם.

פורסם

כי לי זה עזר, ואני לא מדבר סתם ::)

פורסם

ואצלי זה לא עזר, אז אתה מדבר סתם?

פורסם

מה שיעשה לך טוב אחינו :xyxthumbs:

פורסם

אני גם מחפש לקנות צורב, ואחת האפשרויות שבדקתי היתה הצורב הזה..

אבל אני חייב להיות בטוח בקניה שלי.. האם הLG יותר טוב ואם כן, איזה דגם אתם ממליצים עליו?

פורסם

אם אתה מבקש המלצה על דגם של LG אז אמליץ על H62N.אני אישית לא אוהב LG בגלל חוסר תמיכה בסריקת טעויות אך לרוב האנשים זה כלל לא רלונטי.

פורסם

אם אתה מבקש המלצה על דגם של LG אז אמליץ על H62N.אני אישית לא אוהב LG בגלל חוסר תמיכה בסריקת טעויות אך לרוב האנשים זה כלל לא רלונטי.

אם אתה תומר לי שהוא עדיף על הAsus אבל רק בגלל החיסרון שלו בסריקת טעויות אתה לא תקנה , אני מאמין שהוא יהיה הבחירה שלי.

האם סריקת טעויות זה יתרון גדול? האם המשתמש הביתי באמת חייב להתחשב בפרמטר הזה?

מה ההבדל בינו לבין הH42N (באתר של LG בכלל לא מופיע הדגם H62N)

פורסם

באמת לא מבין מה נטפלתם ל ASUS. מה יש ל LG שאין ל ASUS ? ההיפך ל ASUS יש יותר פיצ'רים. והוא גם 3 כבשים. ראיתי את המבנה הפנימי של ASUS עם הבלימות זעזועים והבנתי למה הוא כזה שקט. ויש לו גם FRONT פשוט מהמם תלת מימדי כזה. סתם אתה הולך על ה LG לדעתי .

פורסם

בצריבת DVD אין על ה LG במהירות וגם האיכות מצויינת (כמובן עם מדיות איכותיות). ה 42 הוא IDE וה 62 SATA.

פורסם

מעניין, צרבתי איתו אולי 30 דיסקים LIGHTSCRIBE לי ולחברים ואף אחד מהם לא נפל (ואלה היו דיסקים שמשתמשים בהם יומיומית). וגם הצריבה של DVD שלם לוקחת לי איזה (אם זכרוני אינו מטעה) רק 2.5 דקות. אגב אני צורב רק על VERBATIM, גם VERBATIM LIGHTSCRIBE

איך למעשה משווים בין איכות צריבה של שתי מדיות?

פורסם

בחיים צריבת DVD מלא לא לוקחת 2.5 דקות :-\

פורסם

3.5 יותר הגיוני ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים