עבור לתוכן

Medal Of Honor: Airborne - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

7.22 G

• תגובות 211
  • צפיות 57.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הקטע עם הצניחות זה שאתה יכול להתחיל מאיפה שאתה רוצה ולא עם כל הפלוגה שלך.. זה די טוב בגלל שמתי שאתה מת אתה יכול לבוא מאחורי כל מי שהרג אותך ולהרוג אותם בשקט עם הרובה או משו חח.. עם כדור בראש זה הכי כיף כשהם מסתובבים ובורחים :P

ועם צ'יטים זה לא כיף כי אתה יכול סתם לרוץ ולירות בהם בזמן שהם מחוררים לך תצורה, אז בזה אני משחק בלי...(ולא פעם שיחקתי עם צ'יטים חח :P)

הקטע פה זה להסתתר ולרוץ שצריך, לדעת להתחבא כמו שצריך ולירות מתי שצריך, מצלפים וכו' וכשצריך להתגנב כדי לא למות..

בקיצור לדעתי זה משחק סבבה אש חוץ מהLOADING אחרי שמתים וצריך לחכות כשאתה בשיא האקשן... זה מציק בעע

פורסם

סיימתי תמשחק ממש משחק כיפי העביר לי תזמן אחושילינג

לא מבין למה אנשים לא נהנים למרות שהוא לא היה כזה קשה (שיחקתי בנורמאל) ולמה בכלל להשתמש בטרינר? זה הדבר הכי לא כיפי שקיים

פורסם

מה אתם אומרים? שווה לקנות?

פורסם

אני לא הייתי קונה...

הגרפיקה לא מצדיקה תכובד של המשחק..

וגם הוא לא מרגיש אמיתי כזה.. לא כמו COD..

פורסם

אני לא הייתי קונה...

הגרפיקה לא מצדיקה תכובד של המשחק..

וגם הוא לא מרגיש אמיתי כזה.. לא כמו COD..

בנוסף לכך הוא קצר מאוד, תוך 4-5 שעות סיימתי אותו , 2 השלבים הראשונים מאוד לינאריים ומשעממים אבל השלבים אח"כ בעיקר D-DAY והשלב האחרון לבד שווים את זה, ונחמד היה להרוג 10 אחד אחרי השני עם הSHOTGUN ולשדרג אותו תוך כדי :hat:

פורסם

הקטע הוא איך המשחקיות ברשת?

מישהו ניסה?

פורסם

אני עדיין לא מבין למה המשחק לא סוחב אצלי.. אנשים עם כרטיס מסך כמו שלי על ויסטה אומרים שאין להם את הבעיה הזו.. לעומת זאת יש עוד אנשים כמוני שאומרים שהFPS שלהם נמוך..

פורסם

אני עדיין לא מבין למה המשחק לא סוחב אצלי.. אנשים עם כרטיס מסך כמו שלי על ויסטה אומרים שאין להם את הבעיה הזו.. לעומת זאת יש עוד אנשים כמוני שאומרים שהFPS שלהם נמוך..

המשחק באמת לא כבד. אולי בגלל הויסטה שיש לך.

פורסם

יש לי 6200 ויש לי הודעה שהכרטיס לא נתמך ?

מה קורה עם זה

ויש דרך לעקוף את זה?

פורסם

שאלה קטנה למבינים

כל פעם שאני צונח אני מקבל BOTCHED LANDING שאני מניח שזה לא טוב, מה לעזאזל אני צריך לעשות כדי לנחות כמו שצריך??..

פורסם

אתה צריך לנחות בזווית כזאת שתוכל ישר להמשיך ללכת, תנסה לנחות על הרגליים אבל לכיוון קדימה.. תעוף קדימה לפני שאתה נוחת

אני בשלב האחרון ונתקעתי, כותבים לי שאני צריך להגיע למהנדסים או משהו אבל פשוט הלכתי לאיבוד זאת מפה ענקית

במפה כותבים לי שאני צריך לרדת למטה אבל אני מגיע הכי למטה שאפשר ועדיין כותבים לי שאני צריך לרדת למטה ואין לי מושג מה אני צריך לעשות

מישהו יכול לעזור?

פורסם

כל משחק שמבוסס על unreal engine 3 ה AA שלו פשוט גרוע.. אני לא מצליח להבין למה

אני מפעיל AA אבל במשחק יש קטעים שנראה כאילו הוא לא עובד בכלל (זה ככה בכל משחק שאני משחק שמבוסס על המנוע הזה)

בטח שזה ניראה כיאילו הAA לא פועל כי אין למשחק הזה AA :lol:

תעשה AA כמה שאתה רוצה מהדרייבר זה לא יעזור לך בגרוש...

פורסם

עם דריברים של Nvidia אפשר לשים AA ב-airborne, רק שזה לא מיושם מי יודע מה... עדיף על כלום בכל מקרה!

דווקא לאילו עם כרטיס של ATI (כמו שלך) יש בעייה שאי אפשר (למרות שיש מצב אם מחליפים את moha.exe ל-oblivion.exe ומאלצים מה-Catalyst AI)

בקשר לנחיתה, אכן צריך להיות בתזוזה קדימה, ולדעתי (תמיד עובד) גם להרים את העכבר\ראש למעלה ככל שאפשר.

פורסם

שאלה קטנה למבינים

כל פעם שאני צונח אני מקבל BOTCHED LANDING שאני מניח שזה לא טוב, מה לעזאזל אני צריך לעשות כדי לנחות כמו שצריך??..

כמה שניות לפני הנחיתה תלחץ על רווח .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים