עבור לתוכן

שאלה עקרונית + חוות דעת על מפרט 4000 ש"ח למשחקים

Featured Replies

פורסם

אם מועלות כאן הצעות למפרט במחירים זהים, האם תמליצו על אותו מפרט? או שלפי מצב הרוח באותו רגע? אני שואל מכיוון שאם אני מנסה להקיש ממפרטים של אחרים בסכום הדומה לסכום שאני חושב להשקיע, ואני חושב שניתקלתי במספר וריאציות וזה מבלבל.

פורסם

אני חושב שכדאי שתנסח את השאלה בצורה שונה ניסיתי ולא ממש הצלחתי להבין למה הכוונה.

מומלץ גם שתביא דוגמא לכוונה שלך.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שכדאי שתנסח את השאלה בצורה שונה ניסיתי ולא ממש הצלחתי להבין למה הכוונה.

מומלץ גם שתביא דוגמא לכוונה שלך.

למשל:

אחד ביקש אתמול מפרט למחשב משחקים ב - 4000 ש"ח.

היום/מחר יבקש מישהו אחר אותו סד"ג של מפרט. האם תתן הצעה זהה או תגוון את ההצעה (נניח שבשני המקרים מדובר על מעבד מאותה חברה)?

פורסם

אם אחד יבקש מפרט ב4000 למשחקים הוא יקבל את המערכת הכוללת ה"חלשה" ביותר אבל דגש גדול על הכרטיס מסך.

אם למחרת הסכום יהיה זהה אך השימוש יהיה משרדי הדגש יהיה על הזיכרון והכרטיס מסך סביר להניח יהיה מובנה או חלש.

הכל תלוי בשימושים.

פורסם

תקרא את החוקים של הפורום ותראה כמה נתונים מבקשים בשביל לתת את המפרט הכי משתלם בתקציב שלך

אתה לא יכול לצפות שאנשים עם אותו סכום ושימושים שונים יקבלו את אותו מחשב

אנחנו לא רובוטים!

פורסם

ובעברית..

לכל אחד יש דברים שונים שהוא אוהב,חברות שונות,ברוב הגדול של המקרים לך זה לא משנה כי אם החברה של הכ.מסך היא גי'גהבייט או ספרקל זה לא עקרוני כלל.

המפרטים שונים פשוט כי אנשים מבקשים דברים שונים אבל בבסיס שני מפרטים למשחקים בתקציב X הם זהים +-.

אם אחד מבקש מפרט ב-4K בדיוק ללא חריגות למשחקים אבל הוא צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים ורמקולים..זה שילוב שעולה כ-350 ש"ח ומשנה את כל סדר הדברים.

אם אתה תבקש אותו הדבר אבל בלי שני אלו זה יכול לשנות מעבד ולוח ואפילו כ.מסך...וזה רק דברים קטנים כאלו.

פורסם
  • מחבר

אם אחד יבקש מפרט ב4000 למשחקים הוא יקבל את המערכת הכוללת ה"חלשה" ביותר אבל דגש גדול על הכרטיס מסך.

אם למחרת הסכום יהיה זהה אך השימוש יהיה משרדי הדגש יהיה על הזיכרון והכרטיס מסך סביר להניח יהיה מובנה או חלש.

הכל תלוי בשימושים.

אני התכוונתי לשאול האם ההמלצה שלך תהיה עקבית לשני אנשים המבקשים מפרט באותו סד"ג כספי לאותו ייעוד?

תבין "אותנו", המתמצאים פחות:

אם תשובתך חיובית וההמלצה עקבית, אנחנו יכולים ללמוד ממנה. אחרת, אנחנו (אני אדבר בשם עצמי - אני) יוצא מבולבל שהרי לאחד הומלץ מחשב ב - 3000 ש"ח עם מעבד וכרטיס מסויים, ולאחר עם אותן דרישותת, יומלץ מעבד וכרטיס אחר.

לגופו של עניין, אני אודה למציאת פתרון לחולייה החלשה של המפרט שהורכב לי באחת החברות - כרטיס המסך. קיבלתי כאן המלצה למחשב למשחקים ב - 4000 ש"ח ולאור ההמלצה החלטתי לאמץ חלק מהתובנות, וביקשתי בחברה הזו להרכיב לי מחשב, ולהלן המפרט:

מארז antec sonata 2 450w

לוח אם ASUS P5K P 35

זכרון: 2*1024, מהירות 800MHZ (לבחירתי אם קינגסטון או אחר). במפרט כתוב PLT DDR2.

דיסק קשיח 250 ג'יגה SATA2 16M ( לבחירתי אם תוצרת WD או אחר שתמליצו)

צורב SATA DVD DUAL LAYER X18

החוליה החלשה: כרטיס מסך MSI RX 2400PRO TD 256EH PCIE

פורסם

סלח לי.

לפני יומיים פתחת תרד והרכיבו לך שני מפרטים, שניהם על ידי מומחים (אחד מהם אני והשני מומחה הפורום TMPUSR) - ושניהם יצאו דומים להפליא, כלומר קשה להאמין שתצליח להוציא מפרט יותר טוב.

אז למה לכל הרוחות אתה פותח עוד תרד בנושא? רוצה להמשיך את הדיון הקודם? אתה מוזמן לעשות זאת. אבל שוב, קשה להאמין שתצליח לסחוט יותר מהתקציב.

קצת חוצפה, לא? אחרי שאנשים עם המון ידע עוזרים לך, זה קצת כמו לירוק להם בפרצוף.

התרד ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים