פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים בהנחה שהצורב שלי יודע לקרוא ולצרוב גם DVD-R וגם DVD+R - מה ההבדל ביניהם ומה עדיף לקנות ?ועוד כמה שאלות (קצת טיפשיות, למען האמת...)כמה אמורים לעלות דיסקים כאלו? וכמה הם אמורים לעלות?ראיתי חבילה של 10 דיסקים DVD-RW (ללא עטיפה) של Verbatim ב-80 ש"ח - זה מחיר סביר?ואיפה קונים עטיפות במחיר סביר?
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים לגבי הפורמטים (-,+) עיין בFAQ פה.המחיר לRW סביר.יש לך שלל מדיות בלירה( http://www.lira.co.il/site/index.php ).עטיפות ניתן לקנות אף בהום סנטר ACE,אופיס דיפו או כל חנות מחשבים (גם בלירה).
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים יש 10 דיסקים RW באופיס דיפו במחיר מקסימלי של 65 (VERBATIM) ויש הנחה של השני ב 50 אחוז , שווה בדיקה
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים מחבר לגבי הפורמטים (-,+) עיין בFAQ פה.תודה. אחלה FAQ.מצאתי את ה-Verbatim DVD-RW בחנות אחרת ב-49 ש"ח (לחבילה של 10 דיסקים)http://www.lamir.co.il/product.asp?product=13287אבל אחרי מה שקראתי ב-FAQ נראה לי שאולי כדאי לקנות את ה-DVD+RW בתוספת של 20 ש"ח...[אומרים ב-FAQ שיש יתרון למדיות +, אבל לא אומרים עד כמה הוא משמעותי...]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.