פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים ככה מדובר במחשב של אחי יש לו פנטיום 4 3 ג'יגה הרץ 1 מגה קאש FSB 800 תוצרת 90PRESCOTT נאנו מטרhttp://www.newegg.com/Product/ShowImage.aspx?Image=19-116-027-02.jpg&CurImage=19-116-027-02.jpg&Depa=0&Description=Intel+Pentium+4+3.0E+Prescott+3.0GHz+1MB+L2+Cache+Socket+478+RoHS+Version+Processor+-+OEMהיום בבוקר החלטתי לשב ולפתור לא את בעיית ההתחממות התחלתי בזה שניקיתי את המעבד שבלחץ הייתה עליו משחה ואת הקירורלאחר שהברקתי את המעבד מרחתי שכבה יפה של גריז טרמיחיברתי חזרה את הקירור מדובר בקירור של ג'יגה בייט עם 4 היט פייפס ומאוורר שעושה 4 אלף סיבובים בדקה נחשב קירור מאוד חזקהדלקתי את המחשב ואני רואה שהטמפרטורה עומדת על 54 מעלות (הסתכלתי בביוס)טוב אמרתי אם זה ככה אולי ננסה עם המארז פתוח לחלוטין פתחתי את כל המארז וללא שינוי הטמפ' 54 מעלות במנוחה אפילו 57לפי מה שהבנתי במעבדים מתוצרת prescott הטמפרטורות גבוהות אבל 57 במנוחה נראה לי מוגזם מאודמישהו יכול לתת לי פתרון יעיל כדי להגיע איתו ל40-45 מעלות במנוחה?
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים תחכה כמה ימים עד שהגריז יעבוד יותר טוב יכול להיות גם שלא שמת את ההיט סינק טוב על הלוח
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים מחבר שמתי אותו כמו שרשום בספר הוא יושב על המעבד כאילו הוא חלק בלתי נפרד ממנוגם שמתי לא מעט גריז טרמישקית שלמה של גריז טרמי שמתי עליואבל יכול להיות שאתה צודק אולי המשחה צריכה להתבשל עוד כמה ימים
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים שמתי אותו כמו שרשום בספר הוא יושב על המעבד כאילו הוא חלק בלתי נפרד ממנו גם שמתי לא מעט גריז טרמי שקית שלמה של גריז טרמי שמתי עליו אבל יכול להיות שאתה צודק אולי המשחה צריכה להתבשל עוד כמה ימים אתה צריך לשים שכבה דקה..ולא לפוצץ ת'מעבד במשחה יש לך מדריך באתר תקרא אותו
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים יכול מאד להיות..ואני גם די בטוח שזה בגלל זהתקרא ותעשה לפי המדריך..http://hwzone.co.il/guides/as_apllying/
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים מחבר אחלה תודה!כנראה שהמריחה שלי לא הכי אחידה אני יעבור עליה עכשיו עם כרטיס אשראי ובכך זה יהיה שטוח ואחיד כמו פלטה
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים יש לי אותו המעבד והטמפרטורות שלו במנוחה אחרי ניקיון יסודי של המחשב זה 48-50, ובד"כ הוא עומד על 52-56 מעלות במנוחה עם הקירור סטוק. אלו הטמפרטורות של המעבד הזה, אין מה לעשות חוץ מלקנות קירור יעיל יותר.
פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים שמתי אותו כמו שרשום בספר הוא יושב על המעבד כאילו הוא חלק בלתי נפרד ממנו גם שמתי לא מעט גריז טרמי שקית שלמה של גריז טרמי שמתי עליו אבל יכול להיות שאתה צודק אולי המשחה צריכה להתבשל עוד כמה ימים שקית שלמה של גריז טרמי!! זה המון . צריך לשים שיכבה דקה בגלל זה תראה כאן בקישור וידאו אומנם לא מוקלט הכי אבל את העיכר רואים..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.