עבור לתוכן

TUNIQ TOWER 120 - זמין?

Featured Replies

פורסם

אבל למה להביא הוכחה מאתר שאף אחד לא שמע עליו? אני נוטה לסמוך יותר על דניס ;)

• תגובות 81
  • צפיות 5.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אף אחד לא שמע עליו? :o

דניס איך הגעתה למסקנה ש xbitLabs הם פאנים שלו?

http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/thermaltake-maxorb_7.html#sect0

הטמפרטורות בביקורת הזאת בהחלט הגיוניות.

לפי רוב הביקורות אפשר לראות שהביג טייפון עובד מעולה עם מעבדי C2D , אבל אכן יש לו בעיה מסויימת בקירור מעבדי QUAD :nixweiss:

פורסם

לעומת המון ביקורות אחרות ה - BT אצל XBIT מביס גופי קירור שטובים ממנו: כמו האינפיניטי, ה - 9700 ועוד כמה.

פורסם

לעומת המון ביקורות אחרות ה - BT אצל XBIT מביס גופי קירור שטובים ממנו: כמו האינפיניטי, ה - 9700 ועוד כמה.

שים לב שבבדיקה שלהם על ה BT נגד ה Infinity הם משתמשים במארז עם מאוורר צד של 120MM.

המאוורר של ה BT ממוקם על הגוף קירור מול צידו של המארז, ומכאן אפשר להסיק שמאוורר צידי בעצם מעניק ל BT יתרון על קירורים אחרים.

המאוורר של ה 120MM מעיף אוויר קר ישר אל תוך המאוורר של ה BT , וככה משפר את היעילות שלו.

אצלי המאוורר הצידי לא משפיע הרבה על ה BT, אבל זה בגלל שהטמפ' חדר אצלי עומדת על 40 מעלות בערך.

אני משוכנע שבחדר בטמפ' של 21-25 מעלות ה BT יהיה הרבה יותר יעיל עם מאוורר צד.

פורסם

זה חלק מהעניין, XBIT בודקים את גופי הקירור עם סירקולציה שטובה יותר בשביל ה - BT.

פורסם

רק הערה- עברתי לאינפינטי + 2 מאוררים והטמפ' ירדה בבערך 6 מעלות.

פורסם

ואיך הסירקולציה מכוונת?

פורסם

זה חלק מהעניין, XBIT בודקים את גופי הקירור עם סירקולציה שטובה יותר בשביל ה - BT.

יכול להיות שזה נכון, אבל זה לא אומר שהטמפרטורות שמצוינות בטבלה מופרכות.

פורסם

שיעשו בדיקה ניטרלית בלי מארז בכלל, ואז אני אקח אותם כאמינים.

פורסם

שיעשו בדיקה ניטרלית בלי מארז בכלל, ואז אני אקח אותם כאמינים.

הם עושים את כול הבדיקות שלהם גם כשהמארז פתוח.

פורסם

גם אני מחפש אחרי גוף קירור שיבוא יחד עם המחשב החדש וקראתי את מה שנכתב כאן ואפשר ללמוד דברים חדשים ממה שאנשים אומרים....עכשיו מישהו כאן אחד ממנהלי הפורום אני חושב העלה את הv1 כאופציה ואחרי שקראתי את הלינק המצורף שהוא צירף אני מבין שהorb max והv1 עולים על הביג טיפון שהרבה מדברים עליו ופותח התרד מחפש אלטרטיבה טובה לטוניק והv1 נראה כיותר מאלטרטיבה אפילו אז למה אף אחד כאן לא מתיחס אליו?

יש משהו שאני לא יודע שבגללו מתעלמים מגוף הקירור הזה?

לי יש מקס ORB והוא עושה אחלה עבודה, כמה מעלות בודדות יותר מהTUNIQ אם בכלל, גם הוא וגם ה TUNIQ רועשים מעל 1700 סל"ד, העדפתי את ה ORB כי יש לי מאוורר צד 250 מולו שמקרר אותו.

פורסם

מה זאת אומרת מאוורר צד שמקרר אותו? אתה מתכוון למאוורר של המארז שעוזר לorb לדחוף עוד אוויר או למאורר שמזרים אוויר לאזור שממנו הorb יונק אוויר

לא בטוח שהבנתי אותך אני עומד ללכת על הNZXT LEXA BLACKLINE או אולי על האירוקה שיקר ממנו בכ300 ש"ח אז יהיה נחמד לדעת על התאמה טובה של גוף קירור למארזים האלה

תודה על המידע

פורסם

זה פשוט

אם יש מאוורר בדלת צד שיושב מול המעבד עדיף לך קירור שיוכל לקבל ממנו ישירות אוויר קר

אם לא עדיף לך את המגדלי קירור למינהם רק תוודא שניתן להרכיב אותם כך שיזרקו אוויק ישירות למאוורר שמוציא אוויר מהמארז כך שלא יפריעו לסירקולציה.

פורסם

יש לי שאלה

יש לי את הCOMUCASE 6A19 ויש ל מאורר 12 מקדימה (מכניס)ואחד מאחורה מוציא

עכשיו אני רוצא לקנות את הטוניק אני יוכל לסדר אותו ככה שהמאורר שלו יעבוד ביחד עם המאורר של המארז?

פורסם

למה שלא תוכל? אם התושבת של המעבד נמצאת קרוב למאוורר הזה, אז כן ;)

רק תוודא שהמאוורר של הטוניק מופנה לכיוון אחורי המארז, והאפקט שתיארתי עובד ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים