עבור לתוכן

TUNIQ TOWER 120 - זמין?

Featured Replies

פורסם

למה לא עם TAT?

• תגובות 81
  • צפיות 5.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

TAT מודד טמפרטורה על פי TJUNCTION של 100 מעלות - יענו אסור לעבור את ה-80 מעלות אם לא רוצים מעבד עם אורך חיים מקוצר.

פורסם

70 מעלות במנוחה ?

מאמץ מלא

פורסם

מאמץ מלא

נו אז מה הבעייה ? , גם אני מגיע ל-75 מעלות במאמץ

פורסם

כן.. תעשה אוכל מהמעבד שלך..

פורסם

כן.. תעשה אוכל מהמעבד שלך..

זה בהחלט חם , אבל בטווח הסביר , בעיקר שמדובר למעבד שטווח הטמפרטורה שלו זה עד 100 מעלות

גם הכרטיס מסך מגיע ל-85 מעלות במאמץ

אני משתדל לא להיות יותר מידיי מוטרד מהטמפרטורות , כל זמן שהמחשב עובד יציב , זה מבחינתי המדד העליון שהכל תקין

פורסם

מנדי, אתה צריך לדעת טוב יותר. בדוק את הטמפ' עם TAT. המעבדים הללו עמידים ביותר, לא סתם ה-Tj שלהם הוא באיזור ה100.

פורסם

כבר "הקאתי" בפניו את כל מה שלימדת אותי ;)

פורסם

גם אני מחפש אחרי גוף קירור שיבוא יחד עם המחשב החדש וקראתי את מה שנכתב כאן ואפשר ללמוד דברים חדשים ממה שאנשים אומרים....עכשיו מישהו כאן אחד ממנהלי הפורום אני חושב העלה את הv1 כאופציה ואחרי שקראתי את הלינק המצורף שהוא צירף אני מבין שהorb max והv1 עולים על הביג טיפון שהרבה מדברים עליו ופותח התרד מחפש אלטרטיבה טובה לטוניק והv1 נראה כיותר מאלטרטיבה אפילו אז למה אף אחד כאן לא מתיחס אליו?

יש משהו שאני לא יודע שבגללו מתעלמים מגוף הקירור הזה?

פורסם

עוד פעם דניס התחיל עם זה... :jump:

הם לא יותר טובים מה BT, ההיתרון היחיד שלהם על ה BT הוא המשקל.

פורסם

אתה טועה.

פורסם

אתה טועה.

מצטער שאני נוטה להאמין לביקורות יותר מקצועיות, כמו של XBitlabs.

ואני עדיין חושב שהטמפ' קצת מופרכות בביקורת של bigbruin. הבדלים של מעל 10 מעלות ב LOAD נו באמת :s07:

פורסם

אי אפשר לסמוך על XBIT בכל הקשור ל - BT, הם פאנים (FANS) שלו.

חוץ מזה הבדיקה הכי רללוונטית לגופי הקירור היא על Q6600.

פורסם

עד כמה שזכור לי ה-INTEL PENTIUM EXTREME 965 או משהו כזה אמור להיות המעבד החם ביותר בעולם, שתי ליבות, אבל בקלוק התחלתי של איזה 3.4GHz, וכמובן, אחרי אוברקלוק והעלאת מתח קיצונית, המעבד הזה חם כמו תנור מצידו הפנימי.

פורסם

מקור - OverClockers club

"I felt very much let down by the performance of this cooler, because my initial thought was that the 'radiate' design of the cooler would propel it ahead of the competition. From the test results, you can see that was clearly not the case. It did perform better than the Intel stock cooler, but then dont most after-market coolers? I wouldnt recommend this cooler to anyone, because for a few more dollars, you can get the V1 cooler from Thermaltake and get much better cooling."

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים