עבור לתוכן

TUNIQ TOWER 120 - זמין?

Featured Replies

פורסם

מה זה קירור TEC (סליחה על הבורות)?

• תגובות 81
  • צפיות 5.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מנסיון עגום: BT לא סוחב Q6600 כמו שצריך

וממש לא באובר

פורסם

זה כי הוא מיושן וכי המאוורר שלו מכוון לחור שלא קיים בהרבה מארזים, אם הוא היה מכוון לאגזוז של המארז כמו קירורים מודרניים (פריזר, TUNIQUE TOWER, SCYTHE INFINITY, SCYTHE NINJA וכו'), לדעתי הוא היה יכול לעמוד ב-Q6600.

פורסם

ה - V1 של TT הוא גם אופציה מצויינת בהיעדר הטוניק, הוא לא נופל מהאינפיניטי ואולי אף עדיף עליו.

http://www.bigbruin.com/2007/ttcoolers_7

פורסם

זה כי הוא מיושן וכי המאוורר שלו מכוון לחור שלא קיים בהרבה מארזים, אם הוא היה מכוון לאגזוז של המארז כמו קירורים מודרניים (פריזר, TUNIQUE TOWER, SCYTHE INFINITY, SCYTHE NINJA וכו'), לדעתי הוא היה יכול לעמוד ב-Q6600.

אני לא מתכוון להישאר על אוויר for long

כל השיט במארז שלי פשוט תקוע באובר רק בגלל החום

פורסם

מה זה קירור TEC (סליחה על הבורות)?

מיצתרף לשאלה?

פורסם

אני לא מתכוון להישאר על אוויר for long

כל השיט במארז שלי פשוט תקוע באובר רק בגלל החום

קודם כל - תקנה עוד ג'יגה של זיכרון, 1GB לא מספיק היום בשיט, אחר כך נדבר על קירור מים.

אה אופס, לא ראיתי את הכפול 4 בכמות הזיכרון במערכת שלך ;)

מיצתרף לשאלה?

שניה אני מוצא לינק שמסביר את זה בקצרה...

פורסם

TEC = קירור טרמואלקטרי

פורסם

מנסיון עגום: BT לא סוחב Q6600 כמו שצריך

וממש לא באובר

למה ? , GGuyZ הצליח להגיע ל-4G עם המעבד Q6600 וקרור BT

אני גם הצלחתי להגיע ל-3.4 עם המעבד Q6600 וקרור BT , ועובד מצויין 24/7

אני אמרתי כבר מספר פעמים שאין הבדל משמעותי בין גופי הקרור המובילים , וההבדלים נובעים מסוג המאוורר בעיקר

פורסם

עשיתי 3.54 לא יציב...

והגעתי ל-70 מעלות +...

פורסם

זה כי הוא מיושן וכי המאוורר שלו מכוון לחור שלא קיים בהרבה מארזים' date=' אם הוא היה מכוון לאגזוז של המארז כמו קירורים מודרניים (פריזר, TUNIQUE TOWER, SCYTHE INFINITY, SCYTHE NINJA וכו'), לדעתי הוא היה יכול לעמוד ב-Q6600.

[/quote']

כנראה שלמארז של פידמיח מיודענו אין חור בדיוק מעל המאוורר של הביגי (כמו שיש למארז שלי למשל), אם הוא היה קונה קירור אוויר כיווני מודרני, הבעיה הזאת הייתה נפתרת, מכוון שאז המאוורר הכיווני היה זורק אוויר ישירות לאגזוז המארז (=איזה 120MM מטורף - ואולי אפילו יותר), וכל הקירור היה הרבה יותר יעיל.

אגב, עם איזה תוכנה מדדת את ה-70+ הזה? על פי גיא, 65+ זה כבר מסוכן להשאר עם כזאת טמפרטורה לאורך זמן, ומקצר את חיי המעבד (65 מעלות של CORE TEMP BUILD 0.94, או 80 מעלות של CORE TEMP BUILD 0.95)

פורסם

pcprobe 2 של אסוס..

עושה ת'עבודה

פורסם

עשיתי 3.54 לא יציב...

והגעתי ל-70 מעלות +...

70 מעלות במנוחה ?

פורסם

pcprobe 2 של אסוס..

עושה ת'עבודה

אם הוא מודד על פי TJUNCTION של 100 מעלות (כמו CORE TEMP 0.95), הכל בסדר, ויש לך עוד 10 מעלות "לבזבז" לפני שאתה מגיע לטמפרטורה שמסוכנת למעבד לעבודה לאורך שנים. לעומת זאת, אם הוא מודד על פי TJUNCTION של 85 מעלות (כמו CORE TEMP 0.94), שלא תעז להעלות עוד מתח למעבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים