פורסם 2007 ביולי 3118 שנים אני לא מבין אתכם ברוב המפרטים שהצגתם זה היה פחות מהתקציב אז למה לא להוסיף עוד 2 GB זכרון? ואז יהיה לו 4 GB??
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים איזה בולשיט חחחחח זה סתם באנצ'ים מעפאנים... ונגיד שזה אמיתי רק נגיד אין שמה משחק DX10 אחד.... בפאצ'ים של הDX10 אני זוכר הבדלים של 10-15% בין הGTSים ברזולוציות הנמוכות גם..כי עוד מעט יש DDR3... אז חבל לבזבז סתם ולקנות עוד 2 ג'יגה שממילא לא ייתנו לו כלום... שום משחק לא צריך יותר מ2 ג'יגה נכון להיום.
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים זיכרון אפשר להוסיף גם מחר, כרגע המחשב למשחקים ואין שימוש מהותי ביותר מ2GB לכן כרטיס מסך חזק יהיה עדיף.איזה בולשיט חחחחח זה סתם באנצ'ים מעפאנים... ונגיד שזה אמיתי רק נגיד אין שמה משחק DX10 אחד.... בפאצ'ים של הDX10 אני זוכר הבדלים של 10-15% בין הGTSים ברזולוציות הנמוכות גם..תגיד על איזה פאצ'ים אתה מדבר בדיוק?אתה חושב שכשייצאו משחקי DX10 כבדים והXT לא יעמוד בהם אז הGTS יעמוד בהם...נו באמת.
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים אני לא מבין אתכם ברוב המפרטים שהצגתם זה היה פחות מהתקציב אז למה לא להוסיף עוד 2 GB זכרון? ואז יהיה לו 4 GB?? זו גם אפשרות. איזה בולשיט חחחחח זה סתם באנצ'ים מעפאנים... ונגיד שזה אמיתי רק נגיד אין שמה משחק DX10 אחד.... בפאצ'ים של הDX10 אני זוכר הבדלים של 10-15% בין הGTSים ברזולוציות הנמוכות גם.. כי עוד מעט יש DDR3... אז חבל לבזבז סתם ולקנות עוד 2 ג'יגה שממילא לא ייתנו לו כלום... שום משחק לא צריך יותר מ2 ג'יגה נכון להיום. אה אוקי הבנתי. כל מה שלא הולך עם הדעה שלך זה בולשיט לא אמתי ואין לו חשיבות. מה שמצחיק עוד זה שהוא מכפיש את השם שלי אחרי מה שהוא אומר.
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים שמע תסתכל על הבאנצים זה מאוד מוזר שבסטאקר נראה לי אחד המשחקים שמה בקיצר יש תוצאות זהות לחלוטין..... זה מאודדדד מאוודדדדד מאוודדדדד מוזר.
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים מה מוזר פה?מה לא תקין? זה נוגד את הדעות שלך? התוספת זיכרון הזאת הרי מועילה ברזולוציות גבוהות יותר ולא ב1024X768.
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים אף פעם לא שמעתי שמעבד לא תומך בזכרונות .. אם כבר לוח לא תומך , אני טועה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.