עבור לתוכן

מפרט למשחקים ב7K

Featured Replies

פורסם

אני לא מבין אתכם ברוב המפרטים שהצגתם זה היה פחות מהתקציב אז למה לא להוסיף עוד 2 GB זכרון? ואז יהיה לו 4 GB??

פורסם

איזה בולשיט חחחחח זה סתם באנצ'ים מעפאנים... ונגיד שזה אמיתי רק נגיד אין שמה משחק DX10 אחד.... בפאצ'ים של הDX10 אני זוכר הבדלים של 10-15% בין הGTSים ברזולוציות הנמוכות גם..

כי עוד מעט יש DDR3... אז חבל לבזבז סתם ולקנות עוד 2 ג'יגה שממילא לא ייתנו לו כלום... שום משחק לא צריך יותר מ2 ג'יגה נכון להיום.

פורסם

זיכרון אפשר להוסיף גם מחר, כרגע המחשב למשחקים ואין שימוש מהותי ביותר מ2GB לכן כרטיס מסך חזק יהיה עדיף.

איזה בולשיט חחחחח זה סתם באנצ'ים מעפאנים... ונגיד שזה אמיתי רק נגיד אין שמה משחק DX10 אחד.... בפאצ'ים של הDX10 אני זוכר הבדלים של 10-15% בין הGTSים ברזולוציות הנמוכות גם..

תגיד על איזה פאצ'ים אתה מדבר בדיוק?

אתה חושב שכשייצאו משחקי DX10 כבדים והXT לא יעמוד בהם אז הGTS יעמוד בהם...נו באמת.

פורסם

אני לא מבין אתכם ברוב המפרטים שהצגתם זה היה פחות מהתקציב אז למה לא להוסיף עוד 2 GB זכרון? ואז יהיה לו 4 GB??

זו גם אפשרות.

כי עוד מעט יש DDR3... אז חבל לבזבז סתם ולקנות עוד 2 ג'יגה שממילא לא ייתנו לו כלום... שום משחק לא צריך יותר מ2 ג'יגה נכון להיום.

אה אוקי הבנתי. כל מה שלא הולך עם הדעה שלך זה בולשיט לא אמתי ואין לו חשיבות.

מה שמצחיק עוד זה שהוא מכפיש את השם שלי אחרי מה שהוא אומר.

:kopfpatsch:

פורסם

שמע תסתכל על הבאנצים זה מאוד מוזר שבסטאקר נראה לי אחד המשחקים שמה בקיצר יש תוצאות זהות לחלוטין..... זה מאודדדד מאוודדדדד מאוודדדדד מוזר.

פורסם

מה מוזר פה?

מה לא תקין? זה נוגד את הדעות שלך? התוספת זיכרון הזאת הרי מועילה ברזולוציות גבוהות יותר ולא ב1024X768.

פורסם

אף פעם לא שמעתי שמעבד לא תומך בזכרונות .. אם כבר לוח לא תומך , אני טועה ? :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים