עבור לתוכן

מחפש מפרט למשחקים ב-3000 עד 3500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

מחפש מפרט למשחקים ב-3000 עד 3500 ש"ח

בדגש על משחקים

פורסם

מתוכנן OC?

העדפה על חלקים מסוימים?

פורסם
  • מחבר

מה זה OC?

העדפה למעבד של אינטל

וכרטיס מסך של ג'פורס

פורסם

תקשיב ....בתקציב הזה מאוד קשה להרכיב מפרט טוב לשמחקים אז עשיתי מה יכולתי .

AMD 2X3800 65 W =420NIS

לוח אם:DFI INFINITY NF M2-AM2 =470NIS \או שאתה יכול לקחת לוח של ABIT KN9S אבל הוא עולה ב 20 שח יותר אז עזוב שטויות .

זיכרון :PQI TURBO 667 MHZ 2 GIGA DUAL CHANNEL CL5 (55515=520 NIS -בעיקרון אפשר לרדת ל 533 MHZ אבל זה לא שווה ,או שאתה יכול לרדת ל אחד גיגה זיכרון אבל גם לא כדי .

מארז :COMPUCASE ב 230 שח ,אמור להספיק .....אלא עם כן אתה רוצה משוה יותר איכותי .

ספק :ליברטי 400 W יהיה מספיק למערכת הזאת ....גם עם תרצה להתקין בעתיד איזה GTX 8800 הוא יסחוב לך בלי בעיה ,או לחילופין עם תרצה להתקין את ה כרטיסים החדשים של נוידה שאמורים צאת עוד מעט לפי השמועות והם אמורים לצרוך פחות חשמל מה GTX 8800 אז כדי לדעתי .עולה 425 NIS

כרטיס מסך :ה 320 GTS לא נכנס בתקציב שלך אז מצטער ,גם ככה חרגתי באיזה 100 שח ....אבל כדי את זה ,

לדעתי ה 1950XT 256 של SAPPHIRE יהיה עדיף מכל 8600GTS וכו .........................עולה 1080 NIS ,עוד כמה זמן עם תראה שהוא לא סוחב תחליף

למשהו יותר טוב ,אני מאמין שבשנה הקרובה לא יהיו איתו בעיות ב רזולציה של 1280 -1024 פלוס כל הפילטרים .

דיסק קשיח :WD 320 SATA 2 16 M B 7200 RPM .....בסדר אתה יכול לחסוך 80 שח עם תרד ל 160 גיגה (לא שווה )

צורב DVD : בעיקרון כולם אותו דבר באמינות תאמין לי עברתי הרבה דברים איתם ,היה לי PIONNER שהתקלקל אחרי זה SONY NEC ועכשיו אני מפסוט מי SONY NEC חחח אומרים שהוא הכי חרא ,אבל עובד הכי חשוב ,קצת רועש .

קיצר LG ב 130 שח יש ב בנואה יהיה בסדר אני מאמין ,יש סוני -ב 110 עם אתה רוצה חח. :silly:

סהכ יוצא 3665 שח .....אחלה מפרט .(אפשר לעשות מפרט עם מעבד של אינטל -CORE2DUO אבל בסטוק הם די שווים )

עדיף לדעתי להוסיף לכרטיס מסך עם כבר . :xyxthumbs:

בהצלחה .

OC זה אובר קלוק כלומר המהרת המעבד למהירות יותר גבוהה למשל הוא עובד ב 1800GHZ אז ממהירים אותו ל 2200 או יותר יש גבול כמובן וזה כרוך בסיכון ,ובביטול אחריות וכו ,ניתן להמהיר כרטיסי מסך ,לוחות אם כמובן חח ,קיצר תקרא יש בסטיקי .

פורסם

עם הוא מתכנן אוברקלוק למעבד, אז אפשר להכניס לו GTS בתקציב הזה בלי בעיה.

פורסם

הבנתי אותך תרכיב לו מפרט עם E4300 ו 320 גיגה ,ו ליברטי ו GTS 320 ,בו נירא אותך ....חכם ,יאללה .

ולוח אם איכותי ל OC .

פורסם

RGod

הוא ביקש מפרט ב3500 והצעת לו ב4600?

פורסם

טעות שלי ,ההודעה נערכה . :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

תודה חברה....מה ששחכתי לומר שמארז וספק אני לא צריך וגם כונן DVD לא

פורסם

תודה חברה....מה ששחכתי לומר שמארז וספק אני לא צריך וגם כונן DVD לא

זה משנה הכול...

איזה ספק יש לך? עם הספק מספיק חזק, אני יוכל לבנות לך מפרט עם 8800GTS.

פורסם
  • מחבר

ספק 800W

פורסם

800W???

של איזו חברה וכמה הוא עלה?

פורסם
  • מחבר

קניתי אותו עם המארז מזמן....עלה לי המארז פלוס הספק 750 ש"ח

לא ידוע לי איזו חברה

פורסם

קניתי אותו עם המארז מזמן....עלה לי המארז פלוס הספק 750 ש"ח

זה לא עוזר לנו.

אם אתה יכול, פתח את המארז, ותרשום פה את מה שרשום לך על הספק (חברה,דגם,הספק).

פורסם
  • מחבר

חברת....CODEGEN

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים