עבור לתוכן

חסרים לי שני חלקים - דיון למקצוענים :-)

Featured Replies

פורסם

יש לי תקציב של 1200 ש"ח ללוח ו-900 ש"ח בערך למארז+ספק.

לגבי לוח אני מתלבט בין: ASUS P5W-DH Deluxe המבוסס 975 ל- Gigabyte GA-P35-DQ6 המבוסס P35 כמובן.

פחות מעניין אותי תמיכה ב-DDR3 כי אני קונה 4GB של זכרון DDR 2 איכותי מאוד וזה לא יקרה במחשב הזה, כנ"ל לגבי תמיכה בפנארין כי אני לא חושב שאשדרג מעבד במסגרת המחשב הזה (קניתי Q6600). מה שמטריד אותי בג'יגה בייט אלו הפלטות האחוריות של הקירור שמצמצם אפשרויות קירור למעבד (אני גם מאוד אוהב את אסוס באופן כללי). מצד שני הוא P35 שנראה יותר בשל ל-CORE DUO 2. מה אתם אומרים? (בכלל אני לא יודע מה בדיוק ההבדלים בין P35 ל- 975 ).

אגב אם אתם חושבים שלוח אחר מתאים וטוב יותר אל תהססו לומר...

לגבי מארז וספק חשבתי על הסונטה 3 אבל אני לא בטוח שה-500W שלו יחזיקו Q6600 ו - 8800GTS - האם יש לי סיבה לדאגה? האם כדאי לי לקחת מארז ב - 300 ש"ח וספק חזק יותר ב- 600 ש"ח?

פורסם

אתה מתכן OC?

בקשר למארז וספק אני ממליץ לך ללכת על אפולו-כ300 שח וספק ליברטי 400-כ400 שח.

פורסם
  • מחבר

אני מתכנן OC בשלב יותר מאוחר...

ליברטי 400? אני לא חושב שהוא יספיק... אם כבר הייתי לוקח את הסונטה 3...

הלבטים הגדולים שלי הם לגבי הלוח...

פורסם

ליברטי 400 יותר ממספיק. זהו ספק מאוד חזק ואיכותי(וזול יחסית למה שהוא מציע) שיכול להחזיק גם מערכת של Q6600+8800GTX.

איום שום סיבה שהוא לא יחזק את המערכת שלך גם.

אם אתה עושה OC אני לפחות הייתי ממליץ לך ללכת על הלוח של גיגהביט P-35-DS3R לוח אם מאוד איכותי ואמין.

גם זול יחסית ללוחות אחרים ברמתו. ASUS חברה מעולה וגם מציע לוחות ברמה שלו פשוט יקרים יותר אני אישית לא חושב שזה שווה את זה

כי זה בסופו של דבר ביזבוז כסף, אבל זה נתון להחלטה שלך.

פורסם

אם יש לך את התקציב והמעבד המתוכנן הוא Q6600.

CORSAIR 520W יהיה מצויין.

LIBERTY 400W יהיה קצת גבולי אם ותרצה לממש את פוטנציאל ה-OC.

פורסם

תלוי כמה OC הוא מתכנן לעשות...כעיקרון עם OC שנחשב לבינוני+- ליברטי יכול להחזיק..כמובן שאם יש תקציב היתי מעדיף HX 520

פורסם

Xtract אתה עוד כותב הודעות מידי פעם? ;)

פורסם
  • מחבר

כתבתי שהתקציב שלי לספק+מארז הוא 900 - 1000 ש"ח. זה אומר שבחלוקה סבירה זה 550 ש"ח לספק ו- 450 ש"ח למארז. אני לא חושב שספק של CROSSAIR רלוונטי לתקציב. נראה לי שהסונטה 3 גם בתציב וגם בבא עם ספק 500W מאוד איכותי.

ההתלבטות האמיתית שלי היא לגבי לוח. הייתי רוצה לוח מצויין עם אפשרות לקירור טוב. כרגע לג'יגה בייט נראה לי שרק ה- FREEZER של ארקטיק קולינג מתאים והוא לא הבחירה הראשונה שלי. (חשבתי יותר על 9500 של זלמן אבל הוא לא מתאים ללוח). אם מישהו יכול לעזור לי עם עצה ללוח אני מאוד אעריך את זה.

פורסם

הספק של אנטק יספיק בהחלט אבל עדיין אני לא רואה למה לא להשקיע קצת פחות על המראה החיצוני למען חלק שחשיבותו גדולה הרבה יותר ממארז.

פורסם

קשה למצוא ספק+מארז משתלמים יותר מהסונטה 3 :)

חבל גם להוציא 1200 ש"ח על לוח שאפשר למצוא לוחות 35P בהרבה פחות כסף

פורסם
  • מחבר

טוב נראה לי שהגעתי להחלטה:

לוח:

P5K-E WI FI AP ASUS

מחיר: 1005 ש"ח

ספק:

קרוסאייר 520W

מחיר: 630 ש"ח

מארז:

ENERMAX Chakra

מחיר: 380 ש"ח

בחישוב כללי זה יוצא לי אותו סכום שתיכננתי להשקיע עם לוח של אסוס שאני מאוד אוהב ושגם לא מגביל אותי בבחירת קירור למעבד, ספק מדהים גם ל- OC ומארז איכותי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים