עבור לתוכן

2 מפרטים לראשון תקציב של 8 גג לשני תקציב 6 גג

Featured Replies

פורסם

מזה משנה איך אתה מחלק את התקציב בין שני המפרטים?

רצית 2 מפרטים הסכום הכולל שלהם 14K וזה בדיוק מה שעשיתי לך..

אם אתה ממש לא רוצה אז אתה יכול לקחת E6750 במקום המרובע ליבה ותוריד את המסך ל-19" ואולי את ה-HD ל-250GB או 320GB ואז אנחנו מתקרבים ל-9K

• תגובות 38
  • צפיות 1.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני מוריד מלא אחי... מלא סרטים משחקים הכל... אני חייב ת'חצי טרה בייט...

לא לא אמרתי לא רוצה פשוט טיפה יקר :| חחח כרטיס מסך 3000 שקל אנלא אראה להורים שלי ת'מחירים רק ת'מפרט :||

פורסם

אז קח 8800GTS 640M שעולה 2100 ש"ח ערך..את כל השאר אתה יכול להשאיר כי שני המפרטים מעולים.

תתקשר ל-TMS (החנות שממנה בניתי) ותראה אולי יש להם הצעות בישבילך..

פורסם
  • מחבר

במפרט השני אני בסה"כ צריך מחשב שיחזיק לי מעמד איזה 3 4 5 שנים בלי שאני אתקן אותו... זה סתם לילדה בת 15 שיעבוד לה רק המחשב חח...

והיא רוצה מארז יפה וזהו בעיקר.... אני צריך לוחאם+מעבד שיחזיקו לי ולא ישרפו מהר[br]פורסם בתאריך: 26.07.2007 בשעה 17:01:04

אז קח 8800GTS 640M שעולה 2100 ש"ח ערך..את כל השאר אתה יכול להשאיר כי שני המפרטים מעולים.

תתקשר ל-TMS (החנות שממנה בניתי) ותראה אולי יש להם הצעות בישבילך..

אני רוצה ת'GTX אבל יש כמה סוגים שלו.. ראיתי יש אחד עולה 2500 בזאפ... אבל אני לא יודע אם זה נכון.... תחפש תראה יש כמה סוגים... אחד של לידטק

בקיצור תודה רבה רבה רבה ממש עזרת לי :] :yelclap:

פורסם

נו וזה בדיוק מה שבניתי לך..בדיוק בישבילך זה לא בניתי לך מפרט ב-6K לילדה כי היא לא צריכה את זה..

לעומת זאת את הכסף העברתי למפרט שלך שאתה זקוק למשהו רציני יותר..קח 8800GTS 640M אם אתה רוצה לחסוך ל-9K

אין מצב שזה 8800GTX ב-2500 ש"ח אבל זכותך לבדוק..

תתחדש.

פורסם
  • מחבר

וואלה תודה אחי סבבה צודק טעות שלי התבלבלתי זה גם 3000 שקל :|

וואי באמא שלי הייתי קונה לך מחשב אם היה לי עוד כסף :]][br]פורסם בתאריך: 26.07.2007 בשעה 17:05:33

אתה יכול לשנות לאחותי מארז?

היא רוצה מארז יפה עם אורות וזה חח כמו שלי רק באותו מחיר...

אתה יכול בבקשה להסתכל במארז שכתבתי בהתחלההה בהודעה הראשונה ולהגיד לי אם הוא יתאים זה ממש יעזור לי כי זה מה שהיא רצתה.

תודה גבר

פורסם
  • מחבר

לקחת את המארז הזה עם המפרט שכתבת ?

זה מתאים לספק ולהכל?

פורסם

הצעתי לך את הספק 300ART בהצעה הראשונה...

אז תישאר איתו ותיקח את המארז שהצעתי לך עכשיו...

פורסם
  • מחבר

אנלא יכול להשאר עם הספק שכתבת אחי?

וואלה נראלי התאהבתי חחחחחחחחחחחחחחח סתם בצחוק =]

פורסם

בכיף...תתחדש..

פורסם
  • מחבר

אני לא מוצא ת'ספק כוח שכתבת אתה יכול לרשום לי שוב?

אני מוסיף אותו מדפיס את זה והולך לחנות שלהם

פורסם
  • מחבר

סבבה הממ לבקש את גיא להקריא לו את המפרטים להגיד לו שאני מהפורום של HWZONE ושיעשה לי אוברקלוק ולבקש הצעת מחיר ולהגיד לי שהמלצת עליהם?

פורסם

אתה יכול להגיד לו שהמלצתי או לא זה לא ישנה כלום חח..אני סה"כ לקוח מרוצה..בדיוק כמוך..

וכן אתה יכול לעשות את זה...

העיקר שתהיה מרוצה.תתחדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים